Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (192. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.415
Cevap
553
Favori
1.273.780
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Komili sizma yagi n11zden isteyene 90liradan alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mudanyali137 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim umarım KAVLAK' ınki gerçek taş baskıdır.
  • EfeHoroz kullanıcısına yanıt
    hocam biz mudanya da geçimimizi zeytinden sağladığımız için bayramlarda yapılan baklavalar hariç herşeyde sızma zeytinyağı kullanıyoruz.Biz alışkın olduğumuz için bize iyi geliyor.kızartma,yemek salata farketmeden herşeyde zeytinyağı kullanıyoruz.
  • sahatay63 S kullanıcısına yanıt
    taş baskı zeytinyağının tadı biraz sert olur yalnız.
  • bcf1234 B kullanıcısına yanıt
    Komili Soğuk Lezetler 5 litre (Naturel Sızma) Kipa'da 125TL
  • Migros sanal marketten bonus flaş uygulaması ile alınca lt si 15-16 TL civarına gelmiş oluyor (kazanılacak bonus dahil tabi)

• quote:

Orijinalden alıntı: mudanyali137

quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

Orijinalden alıntı: yigitmete

Hocam bende aynı şeyi söylüyorum zaten. Direk üreticiden alın.

Ortalama 15/20 arasına güzel yağ bulunabilir diyorum.

Burada bazı üretici arkadaşlar fiyat yüksek algısı oluşturmak adına çok uçuk rakamlar veriyor.

zetyin yok, zeytin yok diye sürekli yazıyorlar, ağaçlar yıkılıyor zeytinden. haftaya mudanyaya gidince foto çekeyim de görün var mı yok mu

Zaten bu sene Mudanya bölgesinde çok iyi zeytin var diğer bölgelerde ise seyrek var.geçen yıl bizim mudanya çevresinde zeytin azdı.Zeytin üreticileri sadece mudanyadan ibaret olmadığı için fiyatları mudanya bölgesi belirlemiyor.Her yerde mudanya bölgesi gibi zeytin olsa yağ fiyatları 10 tl nin üzerine çıkamaz.Genel olarak ülkemizde bu yıl zeytin verimi az bu da fiyatları direk olarak etkiliyor.

Akhisar, Milas, Bafa da iyiydi

• Kristal 500 gr. Cam Şişe Sızma 7,90 TL (Aralık 2014 Şişelenme tarihi) 3 şişe aldım yani 1,5 lt. Bu seneyi rahat çıkartır. Ocaktan sonra yeni kampanyalara yelken açabilirim sanırım.
  • Tatilden gelirken 5 litresini Yunanistan'dan €18 almıştık. O Bitti, komili sızma şimdi 105'den aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W0lkidonkisss -- 23 Kasım 2015; 18:22:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Kristal 500 gr. Cam Şişe Sızma 7,90 TL (Aralık 2014 Şişelenme tarihi) 3 şişe aldım yani 1,5 lt. Bu seneyi rahat çıkartır. Ocaktan sonra yeni kampanyalara yelken açabilirim sanırım.

1.5 litre sadece salataya koysan bir seneyi cikarmaz nasil kullaniyorsunuz zeytinyağını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

Kristal 500 gr. Cam Şişe Sızma 7,90 TL (Aralık 2014 Şişelenme tarihi) 3 şişe aldım yani 1,5 lt. Bu seneyi rahat çıkartır. Ocaktan sonra yeni kampanyalara yelken açabilirim sanırım.

1.5 litre sadece salataya koysan bir seneyi cikarmaz nasil kullaniyorsunuz zeytinyağını.

Kasım 2015'deyiz hocam. Önümüzdeki ocaktan bahsettim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

Kasım 2015'deyiz hocam. Önümüzdeki ocaktan bahsettim.

:) bende bir 5 litre aldim yeni, gecen sezonun 5 litre de evde var. dedim yeni sezon ucuk geliyor biri salataya biri yemege 10 litre dursun stokta.

• mcroses kullanıcısına yanıt
    Banarak bile yeniliyor meret. Aralık bitene kadar 2. şişeyi açarım diye tahmin ediyorum. Ocaktan sonra fiyatların oynama ihtimali var mı ki?
  • quote:

Banarak bile yeniliyor meret. Aralık bitene kadar 2. şişeyi açarım diye tahmin ediyorum. Ocaktan sonra fiyatların oynama ihtimali var mı ki?

geçen seneye göre en az yüzde 30 zam var fiyatlarda, erken hasat icin konusuyorum.
  • Yaşım 30 zeytinyağıdan başka birşeyle kızartılmış kızartma daha yemedim. Bizim buralarda yağ uygun olur K.Maraştayım ben. Bu arada kaç gündürde canım çekiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorukoglu

Arkadaşlar merhaba,

Adanada çiftçilik yapıyorum. Elimizde bir miktar yağ var, kimyasal analizini yapıp(asit oranı vb) ona göre satışını yapacağım. Malum yağın kalitesini dolayısıyla sınıfını ve fiyatını belirleyen içindeki asit oranıdır. Bu sene ilk harman soğuk sıkımı (0,7 asitlikte) istanbul bölgesine sattık. Alan arkadaşlar çok beğendiler ve kokusu gerçekten muazzamdı.

Gelişmelerden sizi haberdar ederim.
    Selamlar,
    İyi günler,

Şöyle güzel bir fiyattan, güzel bir yağ ver de, hem biz şahlanalım, hem sen şahlan.
    Hazır olduğunda haber ver, 5 kg için beklemedeyim. Beğenirsek miktar artar.

• 2 migrosa gittim bugun.
    50tl uzeri harcamaya 9 tl olan sizma z.yag yoktu stokta..

Simdide ne alsam bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

Bugun migrostan litresi 9tl.den 3lt. komili akdeniz sizma aldim. Evdekilerle birlikte bizi uzun sure idare eder. Artik bir sure zeytinyagi firsati takip etmeme gerek kalmadi

Akdeniz sizma dedigi Tunus yagi. Kotuleme degil bilgi amacli yazdim. O fiyata ben de alirdim affetmezdim

Evet ben de uzerindeki yazilari okuyunca yurtdisindan geldigini dusunmustum. Akdeniz ulkeleri diye bahsediyor uzerinde. Ama zeytinin nereden geldiginin bir onemi yok bence. Onemli olan hilesiz olmasi. Tadan bir arkadasta yorum yapmisti, kokusu tadi guzelmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Yaşım 30 zeytinyağıdan başka birşeyle kızartılmış kızartma daha yemedim. Bizim buralarda yağ uygun olur K.Maraştayım ben. Bu arada kaç gündürde canım çekiyor

kolestorol, trigliserid ve diğer lipidler nasıl çıkıyor hiç tahlil de dikkat ettiniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

2 migrosa gittim bugun.
    50tl uzeri harcamaya 9 tl olan sizma z.yag yoktu stokta..

Simdide ne alsam bilemiyorum.

yonca sızma var Migros da 17,75 tl idi

bölgesel mi acaba
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.