Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.398
Cevap
549
Favori
1.268.863
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

quote:

ege illeri günlerinden aldım... 5 litrelik teneke naturel sızma 50 lira... 3 litrelik taş sıkma sürahi cam şişesinde 45 lira...

lakin kaliteleri on numara.. dediğim gibi ayağımıza kadar gelmişken kaçırmayalım dedik.. ankara bahçelievlerde de şubeleri varmış.. evdekiler bitince bakarım artık.. taş kırma yeşil zeytini de güzeldi.. küçük sayılabilecek bir zeytin.. iğde çekirdeği gibi çekirdeği de küçük ve hemen ayrılıyor ağızda..

eğer ürün taze olursa gerçekten güzel oluyormuş, bunu net anladım...

Hocam konu dışı ama imzanız birtek benim dikkatimi çekmemiştir diyerek soruyorum. Bu "enstitü" ne iş yapar? Halen faaliyetlerine devam ediyor mu?

Yoldan insanları çevirip saatlerini mi ayarlar? Ne iş yapar bunlar ?

damak tadı denilen olaya saygım sonsuz.. lakin 3 litrelik 45 liraya aldığım taş sıkma zeytinyağının tadı doğrudan zeytin yemiş gibi oluyorsunuz diyorlar ya.. hah işte ondan..

5 litre 50 liraya aldığım zeytin ise yemekler için.. naturel sızma.. rengi parlak ve berrak... tadı yine güzel ama taş sıkma bir farklı.. doğal tad bu sanırım..

akhisar zetincilik idi firma.. ankara bahçelievler'de şubesi varmış.. fuarda verdiği gibi taze mi olur bilmiyorum ama giderseniz kırma küçük yeşil zeytini de şüphesiz tavsiye ederim.. 1,5 kglık bidonu 10 liraya aldım... taş sıkma zeytinyağı ile denedim ve sonuç şu; akşamları badem-fıstık yerine inanın zeytin yemeye başladım... 30-40 tane yiyorum.. hem de tatlı kaşığı ile yağına daldırarak... sonumuz hayrola bakalım....

imzaya gelince... efendim yazarın o günlerde yapmış olduğu ironinin bugün bile hala nasıl da geçerli olduğunun kanıtı... 30 mart 2014 yerel seçimlerinin yaz saati uygulamasına denk gelen gün gerçekleşmesi nedeniyle saatlerin ileri alınması 1 gün ertelenmiştir.... traji-komik değil mi sizce de??? ana kahramanlardan birinin adı da halit ayarcı'dır... romanın sonlarına doğru ne yazık ki enstitü lav edilir... çalışanları dağıtılır... bugün olsaydı sanırım bir web sitesi bile olurdu.. saatleriayarlamaenstitüsü.gov.tr............

Firma rehberinden buldum, detayları aşağıda ve aradım ilk numaradan. Kötü haber şu ki, fiyatlarda 5 TL artış olmuş, z.yağ fiyatlarının arttığını söyledi (buradaki üretici arkadaşlara yüklenenler sanırım biraz haksızlık etmişler).

Ben tavsiye üzerine aradığımı ve eski fiyattan gönderirlerse başka alıcıları da yönlendirebileceğimi söyledim. Patronu arayıp dönüş yapmak üzere numaramı aldı :). 45'den olursa şu taş sıkmadan hayatımda ilk kez denemiş olacağım.

Firma Adı:

Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı
    Adres:
    54. Cad. No:6
    Bahçelievler, Çankaya, Ankara
    Tel: 0312 222 75 04, 0532 485 99 97
    Web Sitesi:www.anatoliazeytinyagi.com (çalışmıyor)

• nokmen kullanıcısına yanıt
    kargoyla aldıktan sonra asıl merkezini arasaydınız ya.. yani merkez akhisar'dır herhalde... ankara içi diye düşünmüştüm... büyük bir cam sürahi kavanozda aldık biz... 3 litrelik... litresi 15 liradan... sarı-yeşil arası hafif bulanık bir görüntü vardı.. dikkatli bakıldığında parçacıklar görülebiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: savaskerem37

Komili Marmara birlik ve kristal markalarından fiyatları yakın olsa hangisinin saf zeytinyağını tercih ederdiniz

1.Kesinlikle Kristal(yumuşak yada sert ikisi de iyi)
    2.Tariş,
    3. Marmara Birlik
    4. Komili
    Bu arada en çok kullandığım komili ama fiyatı ucuz olduğu için. Yoksa paraya kıydığımda, kristal ve tariş alıyorum. yani aynı yada yakın fiyat olduğunda kristal tercih edin.
  • quote:

nokmen

Hocam cevap geldimi bizde alalım ankaradaymış firma gidip yerinde deneriz hemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdasoneren

quote:

nokmen

Hocam cevap geldimi bizde alalım ankaradaymış firma gidip yerinde deneriz hemde.

Henüz gelmedi. Eski fiyatı kabul ederlerse, en azından bir süreliğine, buradan paylaşırım.
  • quote:

kargoyla aldıktan sonra asıl merkezini arasaydınız ya.. yani merkez akhisar'dır herhalde... ankara içi diye düşünmüştüm... büyük bir cam sürahi kavanozda aldık biz... 3 litrelik... litresi 15 liradan... sarı-yeşil arası hafif bulanık bir görüntü vardı.. dikkatli bakıldığında parçacıklar görülebiliyor..

Ben google ile aradım ve burayı bulabildim, ankara yazmayınca n tane firma çıkıyor, ankara yazınca da sadece bu bilgiler çıkıyor.
    Dediğim gibi internet sayfası da çalışmıyor maalesef.

Fiyatından bahsedince zaten anladı, Feshane günlerinde mi görmüştünüz ordaki fiyatımız özel fiyattı diye. Sanırım ikisinde de aynıdır.
  • Arkadaşlar aradım bende dayanamadım canan hanımla görüştüm 3 lt'lik cam olanı 45TL'den vereceğini söyledi Bahçelide 7.cadde sonundan hobby kafenin ordan sola dönünce altunbileklerin yanında imiş çok övdü o da zeytinyağını artık dayanamıyorum gidip alacam valla akşama inşallah
  • nokmen kullanıcısına yanıt
    ankara akm ege illeri günleriydi... evde kayıt kuyt bulabilirsem yarın yazarım.. telefon vs.
  • övmesini bilemem de... tadı ortalamanın üstünde... ortalama ne peki derseniz, fuarda 5-6 yerde değişik markalar satılıyordu.. tabi hepsi kendi içinde, doğal sızma, eski usül yok bilmem ne diye ayrılıyordu... işte datça zeytinyağı bile vardı...tadarak denedim.. en iyi randımanı bu verdi.. hatta bir başka akhisar satıcısı da vardı.. o da aynı fiyata veriyordu.. çadır kısmında da 45 lira deyince, onlar aile içi yapıyordu, yeni firma oldular falan diye kendince kötüleyince... daha bi alasım geldi... falan filan...

damak tadı prensibine de sonsuz saygılar.. o ayrı konu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

quote:

Orijinalden alıntı: savaskerem37

Komili Marmara birlik ve kristal markalarından fiyatları yakın olsa hangisinin saf zeytinyağını tercih ederdiniz

1.Kesinlikle Kristal(yumuşak yada sert ikisi de iyi)
    2.Tariş,
    3. Marmara Birlik
    4. Komili
    Bu arada en çok kullandığım komili ama fiyatı ucuz olduğu için. Yoksa paraya kıydığımda, kristal ve tariş alıyorum. yani aynı yada yakın fiyat olduğunda kristal tercih edin.

Bakalım kristali bir denemek faydalı olacak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar. Mert marka zeytinyağı N11'de 50 liraya satılıyor. Aranızda deneyen oldu mu? Tavsiye eder misiniz? Yudum, Komili, Kırlangıç gibi diğer uygun fiyatlı sızma zeytinyağlarına tercih edilebilir mi? Benzer fiyatlara önerebileceğiniz başka ürünler var mı?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 16 Aralık 2014; 19:32:17 >

• Erdem Bey'den 2x5 Litre yağ aldık. Oldukça beğendik. İş arkadaşlarım da birer tane 5 litrelik sipariş etti.
  • rtsbora R kullanıcısına yanıt
    Etmem hocam ben geçen sene almıştım hatta satıcı arkadaş buradaydı beğenmediğimi kendisinede söylemiştim. Sanalpazar dan puanla vs. Erdem beyinki aynı yada ucuza gelir ve 5 gömlek daha iyi özellikle salata için filtre edilmemiş isteyin bölüp gönderebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. @kasai
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

http://www.n11.com/mert-naturel-sizma-zeytinyagi-5-lt-P16992791

Merhaba arkadaşlar. Mert marka zeytinyağı N11'de 50 liraya satılıyor. Aranızda deneyen oldu mu? Tavsiye eder misiniz? Yudum, Komili, Kırlangıç gibi diğer uygun fiyatlı sızma zeytinyağlarına tercih edilebilir mi? Benzer fiyatlara önerebileceğiniz başka ürünler var mı?

Teşekkürler.

Kesinlikle önermiyorum.. Kendi evime ve arkadaşıma 1 er teneke aldık ama ayçiçek yağımı zeytinyağımı anlamazsın.Açık sarı rengi ve sıfır aromasıyla hiç memnun kalmadık.Kızartmalarda kullanıp tükettik..

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Orijinalden alıntı: fevziucar

Merhabalar,
    Ben Torbalı'nın Karaot Köyü'nden zeytin ve zeytinyağı üreticisiyim. Köyümüzün adını yerel tohum takası şenliği ile duymuş olabilirsiniz. Aranızdan bir kişiye zeytinyağı gönderdim ve bu esnada forumun olduğunu öğrendim. Aranıza katılmak istedim.
    Bizler hiçbir kimyasal gübre, ilaç kullanmadan tamamen doğal şartlarda üretim yapıyoruz. Tabiki birçok üretici gibi en büyük sıkıntımız; ürünlerimizi pazarlamakta zorlanmamız. Bugün sanalpazar.com'a ürünümüzü koydum. İlginizden dolayı teşekkürler.

http://www.sanalpazar.com/Zeytinyagi-Ureticiden-Organik__isp37375521?utm_source=ML_INFO_122014&utm_medium=ML_INFO_122014&utm_campaign=ML_INFO

hocam fiyat pahalı ama litresi 10 Tl den verirsen çok satarsın bu forumda benden demesi

Kargo ücretsiz ve 5 Lt olarak da satışa koyarsanız rekabet ve kıyaslama açısından sizin adınıza daha iyi olur.

Bir de, filtresiz, taş sıkma gibi üretim şekilleri duyuyoruz. Bu konu hakkında da bilgi vermeniz iyi olur. Ayrıca arkadaşın da dediği gibi fiyat çok çok önemli.

Ben dahil bu sayfada alım için bekleyen çok müşteri var.

Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 17 Aralık 2014; 13:30:58 >

• Migros sanalmarket.com'da Kırlangıç 5lt sızma zeytinyağı 57,90TL, 2TL money veriyor, 55,90TL olmuş oluyor. Artı olarak, üye birinin linkinden üye olursanız 15TL hediye çeki veriyor, onu da düştüğünüzde 40,90TL'ye 5lt zeytinyağı olmuş olur, fiyat iyi gibi. Evinize yakınsa mağaza teslim alırsanız teslimat bedeli de ödemezseniz, uzak iste 4,90TL ödersiniz. Fiyatı 8 ile 9TL /lt arasına gelmiş olur.
    (50TL'ye 15TL indirim kodu isteyen olursa linkimi kullanıp üye olabilir, PM atmanız yeterli, linki açık açık paylaşmak yasak)

www.sanalmarket.com.tr
    Kırlangıç Sızma Zeytinyağı 5 Lt. - Migros
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1422116-30391-kirlangic-sizma-zeytinyagi-5-l-+2-money

• quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

Migros sanalmarket.com'da Kırlangıç 5lt sızma zeytinyağı 57,90TL, 2TL money veriyor, 55,90TL olmuş oluyor. Artı olarak, üye birinin linkinden üye olursanız 15TL hediye çeki veriyor, onu da düştüğünüzde 40,90TL'ye 5lt zeytinyağı olmuş olur, fiyat iyi gibi. Evinize yakınsa mağaza teslim alırsanız teslimat bedeli de ödemezseniz, uzak iste 4,90TL ödersiniz. Fiyatı 8 ile 9TL /lt arasına gelmiş olur.
    (50TL'ye 15TL indirim kodu isteyen olursa linkimi kullanıp üye olabilir, PM atmanız yeterli, linki açık açık paylaşmak yasak)

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1422116-30391-kirlangic-sizma-zeytinyagi-5-l-+2-money

üye girişi yaptığınızda fiyat değişiyo.

• cümle içinde organik geçince :) değişiyor dünyam.

deneyen var mı, bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: genç_atomcu

quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

Migros sanalmarket.com'da Kırlangıç 5lt sızma zeytinyağı 57,90TL, 2TL money veriyor, 55,90TL olmuş oluyor. Artı olarak, üye birinin linkinden üye olursanız 15TL hediye çeki veriyor, onu da düştüğünüzde 40,90TL'ye 5lt zeytinyağı olmuş olur, fiyat iyi gibi. Evinize yakınsa mağaza teslim alırsanız teslimat bedeli de ödemezseniz, uzak iste 4,90TL ödersiniz. Fiyatı 8 ile 9TL /lt arasına gelmiş olur.

üye girişi yaptığınızda fiyat değişiyo.

şuan yine girdim, fiyat aynı hocam. sizn money club kartsız üye olmuşsunuzdur.

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.