Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.350
Cevap
547
Favori
1.261.171
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Escaper

quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

Soguk sıkma filtresiz zeytinyagi tavsiye edermisiniz

Hocam ben bu siteden aldım filtresiz 5 LT erken hasat soğuk sıkım tavsiye ederim

http://www.selatin-evo.com/tr/urunler.html

Hocam sanırım fiyat 85 TL'den aldınız, fiyata kargo dahil mi? değilse ne kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: DarK PaSSenGeR

yemeklere hangi zeytinyağı?
    kızartmalara hangi zeytinyağ terci edilmeli?
    sizler evlerde ne kullanıyorsunuz?
    riviera çok tavsiye edilmiyor galiba

Yemek ve salatalara kesinlikle sızma. Az olsun öz olsun hocam.
    Kızartmaya zeytinyağı kullanabilecek kadar zenginlerimiz varsa onlar cevaplasın. Ben ayçiçekteyim :).
    Riviera..... zeytinyağı değil aslında, ona başka bir isim bulmak lazım :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

quote:

Orijinalden alıntı: DarK PaSSenGeR

yemeklere hangi zeytinyağı?
    kızartmalara hangi zeytinyağ terci edilmeli?
    sizler evlerde ne kullanıyorsunuz?
    riviera çok tavsiye edilmiyor galiba

Yemek ve salatalara kesinlikle sızma. Az olsun öz olsun hocam.
    Kızartmaya zeytinyağı kullanabilecek kadar zenginlerimiz varsa onlar cevaplasın. Ben ayçiçekteyim :).
    Riviera..... zeytinyağı değil aslında, ona başka bir isim bulmak lazım :).

Bende soğuk sızma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: promil06

merhaba arkdaşlar forumda da satışını yapan erdem ipek adlı satıcıdan sanalpazar üzerinden zeytin yağı siparişi verdim ve mükemmel denecek şekilde kutusu özenle satılmış üstüne dikkat kırılacak uyarısı konulmuş kutunun içindeki zeytın yağı bidonu çok güzel bir şekilde sarılmış ve ağzından akmasın diye özenle bantlanmış bir şekilde ürün geldi bende üründen ve kargodan memnun kalarak hemen sanalpazardaki diğer hesabımdan ikinci siparişimi verdim ama bugun gelen kargo tam bir fiyoskoydu ilk gelen o mükemmel paketlemeden eser yok sıradan normal bir kutu içersinde üstünde ilk gelen kargodaki uyarı olmadığı için kutu ezilmiş ve hafif yırtlmış, kutunun içine direk çıplakl bir şekillde konmuş bir pet bidon agzından akmaması için hiç bir önlem alınmamış sadece normal bir şekilde sıkılmış bu yüzdende kutunun içine çok az bir miktarda akmış bir şekilde geldi..Burda kargo firmasını hiçbir şekilde suçlamıyorum sanalpazara yaptıgım yorumda satıcı kargo firmasını suçlamış ama suç tamamen kendisinde çünkü ilk gönderdiği gibi bir paketleme yapmamışdı o şekilde hangi firmadan ne gönderirse göndersin hep aynı şekilde gelir burda onemli olan iyi bir paketleme..tekrar belirtmek istiyorum benim üründen bir şikayetim yok ürün gayet guzel ama satıcı her siparişde kagolamada aynı özeni göstermesi gerekli..

Bizim de senin mesajından hiçbir şikayetimiz yok, ancak şunu okunabilecek şekilde tane tane satır satır yazsaydın da, beynimizi 2.vitesde rampa tırmanan 800 cc motor gibi hırpalatmasaydın.

• gayet açık ve net yazdığım mesaj ..zaten satıcıda kusurlu olduğunu kabul ederek bundan sonra daha dikkatli paketleme yapacağını belirtti ..ben kötü bir kargo almış olabilirim ama benden sonra forumdan alacak arkadaşlar en azından daha düzgün bir kargo paketlemesi ile ellerine ulaşacak..yani özetle mesaj yerine ulaşmıştır..
  • quote:

gayet açık ve net yazdığım mesaj ..zaten satıcıda kusurlu olduğunu kabul ederek bundan sonra daha dikkatli paketleme yapacağını belirtti ..ben kötü bir kargo almış olabilirim ama benden sonra forumdan alacak arkadaşlar en azından daha düzgün bir kargo paketlemesi ile ellerine ulaşacak..yani özetle mesaj yerine ulaşmıştır..

Ben konuya değil de yazım kurallarına dikkat çekmek istemiştim. Cümleler birbirine geçince insan okurken zorlanıyor.
  • quote:

quote:

merhaba arkdaşlar forumda da satışını yapan erdem ipek adlı satıcıdan sanalpazar üzerinden zeytin yağı siparişi verdim ve mükemmel denecek şekilde kutusu özenle satılmış üstüne dikkat kırılacak uyarısı konulmuş kutunun içindeki zeytın yağı bidonu çok güzel bir şekilde sarılmış ve ağzından akmasın diye özenle bantlanmış bir şekilde ürün geldi bende üründen ve kargodan memnun kalarak hemen sanalpazardaki diğer hesabımdan ikinci siparişimi verdim ama bugun gelen kargo tam bir fiyoskoydu ilk gelen o mükemmel paketlemeden eser yok sıradan normal bir kutu içersinde üstünde ilk gelen kargodaki uyarı olmadığı için kutu ezilmiş ve hafif yırtlmış, kutunun içine direk çıplakl bir şekillde konmuş bir pet bidon agzından akmaması için hiç bir önlem alınmamış sadece normal bir şekilde sıkılmış bu yüzdende kutunun içine çok az bir miktarda akmış bir şekilde geldi..Burda kargo firmasını hiçbir şekilde suçlamıyorum sanalpazara yaptıgım yorumda satıcı kargo firmasını suçlamış ama suç tamamen kendisinde çünkü ilk gönderdiği gibi bir paketleme yapmamışdı o şekilde hangi firmadan ne gönderirse göndersin hep aynı şekilde gelir burda onemli olan iyi bir paketleme..tekrar belirtmek istiyorum benim üründen bir şikayetim yok ürün gayet guzel ama satıcı her siparişde kagolamada aynı özeni göstermesi gerekli..

Bizim de senin mesajından hiçbir şikayetimiz yok, ancak şunu okunabilecek şekilde tane tane satır satır yazsaydın da, beynimizi 2.vitesde rampa tırmanan 800 cc motor gibi hırpalatmasaydın.

yazıda nokta bile yok. 1. satırda bıraktım okumayı

• ben nokta koyuyorum da ne oluyor sanki... yine okuyan yok.. halbuki ne de güzel yazmışım, gidip tadarak almayı...
  • turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    Okuyoruz kardeş okuyoruz merak etme ben şahsen bütün yorumları okuyorum :)
    Tecrübelerin paylaşılması önemli. Ürün alırken tecrübeyi tecrübe etmeden almak iyi olur.
  • Komili Marmara birlik ve kristal markalarından fiyatları yakın olsa hangisinin saf zeytinyağını tercih ederdiniz

• Yerli üreticilerden sanalpazar kamp. Hala yokmu
    Yılbaşı kamp. dan faydalansak
    ( mesala kargo ücretsiz düzenlemesi olabilir )

• quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

ben nokta koyuyorum da ne oluyor sanki... yine okuyan yok.. halbuki ne de güzel yazmışım, gidip tadarak almayı...

ben okudum. okudum diye teyit etmemişim pardon yağı iyi görünüyordu ama 15 lira pahalı geldi. tenekelerdekiler de kilosu 13 liraya geliyordu.
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 15 Aralık 2014; 23:39:33 >

• 2-3 Litre yağ almak istiyorum. Asidi düşük ve salatada kullanmak için. Sanalpazar linki verebilecek var mı ?
  • boombip kullanıcısına yanıt
    ege illeri günlerinden aldım... 5 litrelik teneke naturel sızma 50 lira... 3 litrelik taş sıkma sürahi cam şişesinde 45 lira...

lakin kaliteleri on numara.. dediğim gibi ayağımıza kadar gelmişken kaçırmayalım dedik.. ankara bahçelievlerde de şubeleri varmış.. evdekiler bitince bakarım artık.. taş kırma yeşil zeytini de güzeldi.. küçük sayılabilecek bir zeytin.. iğde çekirdeği gibi çekirdeği de küçük ve hemen ayrılıyor ağızda..

eğer ürün taze olursa gerçekten güzel oluyormuş, bunu net anladım...
  • quote:

ege illeri günlerinden aldım... 5 litrelik teneke naturel sızma 50 lira... 3 litrelik taş sıkma sürahi cam şişesinde 45 lira...

lakin kaliteleri on numara.. dediğim gibi ayağımıza kadar gelmişken kaçırmayalım dedik.. ankara bahçelievlerde de şubeleri varmış.. evdekiler bitince bakarım artık.. taş kırma yeşil zeytini de güzeldi.. küçük sayılabilecek bir zeytin.. iğde çekirdeği gibi çekirdeği de küçük ve hemen ayrılıyor ağızda..

Elinizde iletişim bilgileri varsa paylaşabilir misiniz. Şişe üzerindeki de olabilir.

Kekikli ya da soğansız bir salatada denediniz mi? Zeytin kokusu alınabiliyor mu? Fiyat fena görünmüyor, belki sipariş veririm.

Elimde Yudumun ege naturel sızması var ve bitmek üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 16 Aralık 2014; 12:55:38 >

• Şu anda kullandığım Yudum naturel sızma N11'de kampanyalı arkadaşlar.

Kargo ücretsiz 5 Lt. 49,99 TL. (Normal fiyatı 65 civarında)

Tabii ki aradığınız aromayı bulamayacaksınız ama kızartma ve yemeklerde kullanmak için ideal olabilir.

Not: Üzerine baktığımda üretim tarihi görememiştim.
  • quote:

Hocam konu dışı ama imzanız birtek benim dikkatimi çekmemiştir diyerek soruyorum. Bu "enstitü" ne iş yapar? Halen faaliyetlerine devam ediyor mu?

Yoldan insanları çevirip saatlerini mi ayarlar? Ne iş yapar bunlar ?

• quote:

sanalpazar'da erdem ipek'ten 10lt aldım. manisalı zeytincinin bahçeli'deki yerini yazarsanız, ordan deneme amaçlı 1lt alırım.
  • quote:

quote:

Hocam konu dışı ama imzanız birtek benim dikkatimi çekmemiştir diyerek soruyorum. Bu "enstitü" ne iş yapar? Halen faaliyetlerine devam ediyor mu?

Yoldan insanları çevirip saatlerini mi ayarlar? Ne iş yapar bunlar ?

damak tadı denilen olaya saygım sonsuz.. lakin 3 litrelik 45 liraya aldığım taş sıkma zeytinyağının tadı doğrudan zeytin yemiş gibi oluyorsunuz diyorlar ya.. hah işte ondan..

5 litre 50 liraya aldığım zeytin ise yemekler için.. naturel sızma.. rengi parlak ve berrak... tadı yine güzel ama taş sıkma bir farklı.. doğal tad bu sanırım..

akhisar zetincilik idi firma.. ankara bahçelievler'de şubesi varmış.. fuarda verdiği gibi taze mi olur bilmiyorum ama giderseniz kırma küçük yeşil zeytini de şüphesiz tavsiye ederim.. 1,5 kglık bidonu 10 liraya aldım... taş sıkma zeytinyağı ile denedim ve sonuç şu; akşamları badem-fıstık yerine inanın zeytin yemeye başladım... 30-40 tane yiyorum.. hem de tatlı kaşığı ile yağına daldırarak... sonumuz hayrola bakalım....

imzaya gelince... efendim yazarın o günlerde yapmış olduğu ironinin bugün bile hala nasıl da geçerli olduğunun kanıtı... 30 mart 2014 yerel seçimlerinin yaz saati uygulamasına denk gelen gün gerçekleşmesi nedeniyle saatlerin ileri alınması 1 gün ertelenmiştir.... traji-komik değil mi sizce de??? ana kahramanlardan birinin adı da halit ayarcı'dır... romanın sonlarına doğru ne yazık ki enstitü lav edilir... çalışanları dağıtılır... bugün olsaydı sanırım bir web sitesi bile olurdu.. saatleriayarlamaenstitüsü.gov.tr............

• quote:

Orijinalden alıntı: savaskerem37

Komili Marmara birlik ve kristal markalarından fiyatları yakın olsa hangisinin saf zeytinyağını tercih ederdiniz

Marmara birlik kullanmadım.Ancak komili ve kristal arasında kesinlikle kristal naturel sızma yumuşak doğal lezzet olanı seçerdim.Yanlız yumuşak doğal lezzet yazanı olmalı.Diğeri dolgun güçlü lezzet yazan var,biraz daha ucuz ama öncekinin yerini tutmaz.
    Edit: Kristal yerine komili yazmışım.Onu düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1964 -- 21 Aralık 2014; 0:34:40 >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.