Şimdi Ara

Sizlere ilerdeki yasamımı anlatacagım....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xxx üniversitesinde bilgisayar muhendıslı okuyorum.nasıl bıtırecegıme dair hicbir tahmınım yok.sans eserı bıtırdık dıyelım pilotaj egıtımıne baslamak gıbı bır hayalım var.Tahmınen evlen(e)mıcem.klasik amerikan filmlerinde tek yasayan insanların hayatları olur ya aynen oyle yasayacagım.sabah kalkıcam ıse gıdıcem aksam evıme gelıcem yatıcam uyuycam.arada bı arkadaslarım gelır ugrar o kadar.onun harıcınde herhalde tek yasayıp ölürüm.boyle dusunuyorum.suan icin boyle bı hayat dusunuyorum.okuyan arkadaslara sımdıden tesekkur ederım

edit:imla icin kusura bakmayın.

• Niye evlen(e)miyceksin?
    Pilotaj ve bilgisayar mühendisliği alakasız bölümler değil mi? Kendine bir hedef belirleyip o alanda ilerlemeyi düşünmüyormusun?
  • Pilotaj eğitimi derken ?

Özel uçuş okullarındaki kurslar mı? bende pilotaj düşünüyorum da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi End Of The Road -- 22 Mayıs 2013; 15:20:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Niye evlen(e)miyceksin?
    Pilotaj ve bilgisayar mühendisliği alakasız bölümler değil mi? Kendine bir hedef belirleyip o alanda ilerlemeyi düşünmüyormusun?

cunku evlenmek icin bazı adımlar atmak gerekir ve benım umrumda degıl bu yuzden evlenmeyecegım.

herhangı bır muhendıslık mezunu olursan özel pilotaj okullarında okuyup pilot olabılırsın.amacım pilot olmak.lysde pilotaja puan yetmeyınce boyle yapmam gerektı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shoot'Em Up

Pilotaj eğitimi derken ?

Özel uçuş okullarındaki kurslar mı? bende pilotaj düşünüyorum da

aynen oyle
  • ihtiyacını nasıl karşılayacaksın

bir de yalnız ölmek güzel bir şey mi sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

quote:

Niye evlen(e)miyceksin?

cunku evlenmek icin bazı adımlar atmak gerekir ve benım umrumda degıl bu yuzden evlenmeyecegım.

herhangı bır muhendıslık mezunu olursan özel pilotaj okullarında okuyup pilot olabılırsın.amacım pilot olmak.lysde pilotaja puan yetmeyınce boyle yapmam gerektı

Bence çok büyük konuşma. Üniversiteye gelmeden önce evlenmiycem diyen elemanların %90'ı son sınıfa gelince maksimum 4-5 yıl içinde evlenirim moduna giriyor Evet birini bulup evlenmek için bazı adımlar atmak gerekiyor ve bunlar senin için zor veya anlamsız geliyor olabilir ama 2 sonra karşına bir kız çıkıp aklını alırsa görürüm ben seni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslar "hat mesgul" ne demek
    9 yıl önce açıldı
    Tamirciler buraya,sorum size
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

ihtiyacını nasıl karşılayacaksın

bir de yalnız ölmek güzel bir şey mi sence

para her kapıyı acar

yalnız ölmek tabikide iyi birsey degil.aslında yalnızda degılım bir suru arkadasım var.yalnız ölme cumlesını orda bir evde tek basına yasamak olarak kullanmak ıstemıstım

• quote:

quote:

quote:

Niye evlen(e)miyceksin?

Bence çok büyük konuşma. Üniversiteye gelmeden önce evlenmiycem diyen elemanların %90'ı son sınıfa gelince maksimum 4-5 yıl içinde evlenirim moduna giriyor Evet birini bulup evlenmek için bazı adımlar atmak gerekiyor ve bunlar senin için zor veya anlamsız geliyor olabilir ama 2 sonra karşına bir kız çıkıp aklını alırsa görürüm ben seni

o kadar cok aklımı alan kısı oldu ki hepside kolay olmasada unutulup gitti.o yüzden pek sıkıntı olacagını dusunmuyorum

• quote:

xxx üniversitesinde bilgisayar muhendıslı okuyorum.nasıl bıtırecegıme dair hicbir tahmınım yok.sans eserı bıtırdık dıyelım pilotaj egıtımıne baslamak gıbı bır hayalım var.Tahmınen evlen(e)mıcem.klasik amerikan filmlerinde tek yasayan insanların hayatları olur ya aynen oyle yasayacagım.sabah kalkıcam ıse gıdıcem aksam evıme gelıcem yatıcam uyuycam.arada bı arkadaslarım gelır ugrar o kadar.onun harıcınde herhalde tek yasayıp ölürüm.boyle dusunuyorum.suan icin boyle bı hayat dusunuyorum.okuyan arkadaslara sımdıden tesekkur ederım

büyük ihtimal aile baskısı ile okul bitince mutasıp biri ile evleniceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum

quote:

xxx üniversitesinde bilgisayar muhendıslı okuyorum.nasıl bıtırecegıme dair hicbir tahmınım yok.sans eserı bıtırdık dıyelım pilotaj egıtımıne baslamak gıbı bır hayalım var.Tahmınen evlen(e)mıcem.klasik amerikan filmlerinde tek yasayan insanların hayatları olur ya aynen oyle yasayacagım.sabah kalkıcam ıse gıdıcem aksam evıme gelıcem yatıcam uyuycam.arada bı arkadaslarım gelır ugrar o kadar.onun harıcınde herhalde tek yasayıp ölürüm.boyle dusunuyorum.suan icin boyle bı hayat dusunuyorum.okuyan arkadaslara sımdıden tesekkur ederım

aile baskısını nerden cıkardıgınız merak ettim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum

quote:

aile baskısını nerden cıkardıgınız merak ettim

Bu ülkenin sorununu dile getirmek istedim.Millet peynir ekmek yer gibi evleniyor.

Eğer kendin gibi birini bulursan evlenebilirsin yani birini köle etmeyecek kısıtlamayacak evlenmenin emir komuta yaşamı değil güzel anlar geçirecek ortaklık gibi algılayan birii bulursun inşallah.

Evlemek için sebep seninle hayatını geçirmeyi göze almış birinin olması bile çok güzel bir duygu

• güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.