beyler bn es-l2 serwer inda oynuorum. gunlerden bir gun girana gittim. arenaya gidecektim ki bi baktim kapida cok manyak action war . bende dayanamadım girdim aralarina. kendime hakim olamadim cıktım dışarı yardırıyom. herkese daliom . Birde ne goreyim pk olmuşum farkında deilim neese olmeden girdim iceri malzemeleri clan liderine werecem. (itemler: dragonic bow focus,+6 dragonic armor set +6 yusuk takimi,5kk acient adena) ama malesef yanlış target almısımwe hiç farkında olmadan allahın gawuruna werdim itemler i,clan lideri sordu bana nerde itemler atmicak misin die ,bn bi şaşirdim attimya dedim hyr atmadin dedi tam da o sirada error wermes mi bilgisayar a.q kime attigimisada bakamadik butun itemler gitti kahroldum
bunu sizinle paylaştim garanti cogunus bana lol diceksiniz
ee yani hemde extra lol sana
Oeh yani ne bu şans
tüh ya şanssızlığa bakbende bi kez 10 lvlde pk olmuştum(bunun nedeni adamın teki zorlukla öldürdüğüm canavardan çıkanları almasıydı)çok değerli bi item vardı inventory de ben şehre doğru giderken okçunun teki bi ok geçirdiben yerdeyim ve o değerli item düşmüşyanlız seninki benimkinden kat kat kat kat kat kat...
...kat kat kat daha kötü
wala abi kötü olmuş geçmiş olsun.. ama insan bi kontrol eder kime trade attına yaaa :S
Aga walla haline acidim bana da olmuştu buna benzer ama benim param gitmişti.üzüldüm boşver takma yeniden yaparsin .UMARIM!:(:(:(:(:(:( (00==ERAYCAN==00)
hadi hayırlı olsunbende lineageyi indiriyom şuan %15
kardes yenibi uyelik ac ismindeki ko_umut_ko (k.o lar)bn sinirlerimi bozuyo
lol
itemlarin bende bana atmişsin
saka bi yana karma nin werdii adrenalin bazen adama bole hatalar yaptırıyo,geçmiş olsun
][_,[O]][_,yazık olmuş ama boşwer yeniden yapmışın.
noob senin suçun deilki critical wermişş
Ya ben de l2ext, stariste itemleri aktarırken kraftere adamın bir trade yollamış.
Sonuç +5 BO jevellery set, +5 doom heavy set, 2 adet de biri+3, +5 weapon, + ıvır zıvır gitmişti.
Servetimin 10'da biri falandı.
Neyse zaten staristen hoşlanmıyorum artık. Epeydir oynamıyorum.
Bu bir takdiktir aslında.
Taurinin yanında durun. Şüphelendiğiniz kimselere trade atın. Bir gün biri damlar benim gibi. Bir de arenalarda dışarıda pk olurlar. Klanca orda olurlar. Bishop gelince temizlenmek için aktarma yaparlar. onları da kollarsanız beleş item kapabilirsiniz.
Bunlar da püfleri oyunun.
Düşük rate li serverlarda oynayanlar bilir. taurinin yanında crafter veya spoilcilere sık sık trade gelir.
Ben artık 1 adena koyup ok liyorum.
Hehheee.
yaw bu arada benim hiç param düşmedi.parada düşüyormu pk lıktan kesilirsen???
para dusmes kardesdaha dogrusu bnmde hiç dusmedi bilmiom
lol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme