Şimdi Ara

Sizinle aynı yolda yürüyen bir kızı nasıl tavlarsınız?_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
17.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yoldan Geçen Bir Kızı Tavlama Sanatı

Yolda yürürken gözüne çarpan bir kızın ilgisini çekmek ve onunla tanışmak mı istiyorsun? İşte yoldan geçen bir kızı tavlamak için bazı ipuçları:

• Göz Teması Kur ve Gülümse: Yolda yürürken göz teması kur ve gülümse. Bu, ilgini çektiğini ve arkadaş canlısı olduğunu gösterir.

• Yoldan Geçerken Konuşmaya Başla: "Merhaba, adın nedir?" veya "Bu güzel sokakta yürürken seni gördüm ve tanışmak istedim" gibi basit bir şey söyleyerek konuşmaya başlayabilirsin.

• Kendinden Bahsetme: Kısa ve öz bir şekilde kendinden bahset. Ne iş yaptığını, hobilerini veya ilgi alanlarını paylaşabilirsin.

• Onunla İlgi Alanları Hakkında Konuş: Sohbeti sürdürmek için ondan ilgi alanları hakkında sorular sor. Bu, onunla ortak bir zemin bulmana ve bağlantı kurmana yardımcı olacaktır.

• Nazik ve Saygılı Ol: Her zaman nazik ve saygılı ol. Onun kişisel alanına saygı göster ve istenmeyen davranışlardan kaçın.

• Eğer İlgi Göstermiyorsa Zorlama: Eğer kız ilgilenmiyorsa, ısrarcı olma. Nazikçe teşekkür et ve yoluna devam et.

• Sohbeti Bitirmek İçin Bir Neden Bul: Sohbeti doğal bir şekilde bitirmek için bir neden bul. Örneğin, "Güzel bir sohbetti, umarım tekrar görüşürüz" diyebilirsin.

• Telefon Numarasını İste: Eğer sohbet iyi gidiyorsa, ona telefon numaranı verebilirsin. Ancak onunla henüz tanıştığınızı unutma ve numarasını istemeye çok hevesli olma.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Rahatsız edici veya saldırgan davranmaktan kaçın.
    • Onu takip etme veya rahatsız etme.
    • Hayır derse saygı göster ve ısrar etme.
    • Yoldan geçen kızları tavlamak her zaman güvenli bir yaklaşım değildir. Güvenli ve uygun bir ortamda tanışmaya çalış.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkasından sinsice yaklaşırım afedersiniz sizi tavlayabilir miyim? diye sorarım.
  • b: merhaba !
    k: merhaba !
    b: seninde birşey dikkatini çekmedimi ?
    k: ?? ne gibi
    b: dikkat ettiysen hergün aynı yoldan gidiyoruz...
    k: malesef öle
    b: bu bize kaderin bi oyunumu yoksa
    k: yok belediyenin bir oyunu öbür tarafda yol çalışması var çamur hertaraf mecbur burdan gidiyorum
    b: kadere inanmazmısın sen
    k: biraz daha oyalarsanız beni patronum kaderimi çizecek zaten
    b: neyse o zaman başka zaman gene görüşürüz belki
    k: kısmet

böle bir diyalog olursa tavlama payı yüksek
  • Bilmiyorum
  • Yolda gördüğüm ve tanımadığım bir kızı tavlamaya çalışmam. Ben apaçi değilim.
  • -Şşt Yavrum bee heyt eteğe bak bi karış piyuuuuu Çıksak ya azcık gel sevişelim şurada gel gel

Gibi tavlarsın
  • - Pardon, isminiz Damla'mıydı? Bir yerlerden çıkarıyorum sanki.

- Hayır, XXX.

- Hadi ya, Damla adında çok güzel bir arkadaşım vardı ona benzettim'de, kusura bakmayın.Ben XXX bu arada.

diye gider.

Ha kızın adı Damla çıkarsa bilemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

- Pardon, isminiz Damla'mıydı? Bir yerlerden çıkarıyorum sanki.

- Hayır, XXX.

- Hadi ya, Damla adında çok güzel bir arkadaşım vardı ona benzettim'de, kusura bakmayın.Ben XXX bu arada.

diye gider.

Ha kızın adı Damla çıkarsa bilemem.

• Benim bacım yolda yürüyemicekmi yani? Kardeşimin başına böyle bir olay gelse çocuğu kurşun yağmuruna tutarım, sizde namus denen bir kavram yokmu bacılarımız ablalarımız sevgililerimizdemi artık yolda yürüyemicek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

b: merhaba !
    k: merhaba !
    b: seninde birşey dikkatini çekmedimi ?
    k: ?? ne gibi
    b: dikkat ettiysen hergün aynı yoldan gidiyoruz...
    k: malesef öle
    b: bu bize kaderin bi oyunumu yoksa
    k: yok belediyenin bir oyunu öbür tarafda yol çalışması var çamur hertaraf mecbur burdan gidiyorum
    b: kadere inanmazmısın sen
    k: biraz daha oyalarsanız beni patronum kaderimi çizecek zaten
    b: neyse o zaman başka zaman gene görüşürüz belki
    k: kısmet

böle bir diyalog olursa tavlama payı yüksek

• quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

Benim bacım yolda yürüyemicekmi yani? Kardeşimin başına böyle bir olay gelse çocuğu kurşun yağmuruna tutarım, sizde namus denen bir kavram yokmu bacılarımız ablalarımız sevgililerimizdemi artık yolda yürüyemicek?

Tutsana bir
  • ne gibi sorunların olabilir diye düşünüyorum senin. yolda yürümek de tehlikeli oldu artık. yazık ya yazık. adamın sorduğu soruya bak. yakında açılması muhtemel başlıklar: otobüste tavlama, kantin kuyrğunda tavlama ....
  • quote:

Benim bacım yolda yürüyemicekmi yani? Kardeşimin başına böyle bir olay gelse çocuğu kurşun yağmuruna tutarım, sizde namus denen bir kavram yokmu bacılarımız ablalarımız sevgililerimizdemi artık yolda yürüyemicek?

Laf atıcaz,Şşşş Yavruuu,Füüğğfühtt türü kelimeler sarf edeceğimizi kim söledi?

Tanışmak istemek demek ırzına geçmek demekmi?

Bu kadar basit birşeymi '' Namus '' ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: / AzuRiLL \

quote:

Tutsana bir

sen gel kız kardeşime asıl ben sana uygulamalı olarak göstereyim.
    Namus bu oyuna gelmez senin gibi şakaya almayız biz namus deyince en süt çocuk bile en sakin efendi adam bile aslan kesilir

• Yanına yaklaşır kulağına şunu etkileyici bi şekilde söylerim hanımefendi yolda yürümeyin arabama buyurun ..
  • Aslında durum biraz farklı arkadaşlar, biz bu arkadaşla aynı lisedeyiz, kendisi öğlenci... Ve okulda hoşlandığı bir kız var, bana soruyordu bir kaç gündür bende birşeyler diyordum, anlaşılan beni sallamadı (şaka yapıyorum ). Bugünde aynı yoldan gittiğini öğrenmiş kızla... Bu da onun için iyi bir fırsat elbette. Konuyu bu yüzden açtı arkadaş. Yoksa yolda gördüğü birini neden tavlamak istesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanYücel

Aslında durum biraz farklı arkadaşlar, biz bu arkadaşla aynı lisedeyiz, kendisi öğlenci... Ve okulda hoşlandığı bir kız var, bana soruyordu bir kaç gündür bende birşeyler diyordum, anlaşılan beni sallamadı (şaka yapıyorum ). Bugünde aynı yoldan gittiğini öğrenmiş kızla... Bu da onun için iyi bir fırsat elbette. Konuyu bu yüzden açtı arkadaş. Yoksa yolda gördüğü birini neden tavlamak istesin

Son dersin tenefüsünde kızı bulsun ;

- Merhaba, Çıkışta müsaitsen konuşabilirmiyiz desin.

Cevap Peki,Tamam türü sözcükler veya hafif bir gülümseme edasında kafa sallama eşliği şeklinde olursa kız kabul etmiş demektir.

- Ne konuşucaz,Neden vs türü cevap verirse, uydurun bişiler.Olmaz o iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 15 Ekim 2008; 22:31:16 >

• tamam yolda gördüğün birini tavlamak gerçekten saçma ve apaçiliktir

ama birisinin senin bacına yada başkasına çıkma teklif etmesi
    ondan hoşlanması sapıklıkmıdır
    ben burdan onu anladım

bu mantıkla bacın evde kalır diyim
  • hoppalaaa. yine başladık namus laflarına. kız okuldan yahu. yolda kız mı arıycam yoksa.

gidip
    merhaba yolun sonuna kadar eşlik edebilirmiyim diyerek başlasam kız biraz şaşırır gibi.tanışalımmı demek tam bir fiyasko gibi. CanYücel adlı karizmatik üyenin dediği gibi konusabilirmiyiz desem hayır diye çevirmez belki ama konusmanın sonunda niyetimi söylemem gerekir sanırım. kafamda önce sohbet etmek var..
    Şimdi ayrılırken de bir daha görüşme ihtimalimiz varmı derim o da yok demez heralde büyük bir eşeklik etmezsem ya da şapşallık etmezsem telefon nosu felan almaya calısırım zaten hergun aynı yoldayız bir girsem muhabbete bir daha çıkmam Kız masum güzel bi kız umarım fazla kaptırmam kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 15 Ekim 2008; 22:43:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

hoppalaaa. yine başladık namus laflarına. kız okuldan yahu. yolda kız mı arıycam yoksa.

Şimdi benim kafamda birşeyler vardı ama bıraz fazla kaptırdım resmen markete girdi ben de daldım içecek reyonuna anladı birazcık takipçiliği
    gidip
    merhaba yolun sonuna kadar eşlik edebilirmiyim diyerek başlasam kız biraz şaşırır gibi.tanışalımmı demek tam bir fiyasko gibi. CanYücel adlı karizmatik üyenin dediği gibi konusabilirmiyiz desem hayır diye çevirmez belki ama konusmanın sonunda niyetimi söylemem gerekir sanırım. kafamda önce sohbet etmek var..
    Şimdi ayrılırken de bir daha görüşme ihtimalimiz varmı derim o da yok demez heralde büyük bir eşeklik etmezsem ya da şapşallık etmezsem telefon nosu felan almaya calısırım zaten hergun aynı yoldayız bir girsem muhabbete bir daha çıkmam Kız masum güzel bi kız umarım fazla kaptırmam kendimi

Dediğimi yapsana sen.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.