Şimdi Ara

SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ?? (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
75
Favori
91.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C3B427E7B

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. Moriarty

SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ??

Kitaplığınızın modeli nedir ?

• Kitap okuma alışkanlığı bu kadar güzel boyuta ulaşmış, düzenli arşiv ruhuna sahip arkadaşları görünce çok seviniyorum ne kadar güzel kitaplıklar var bravo kıskandım bende ekliyeyim en kısa zamanda
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Model derken mağazalardan alınanların isimleri oluyor galiba sadece hocam. Mesela Tekzen, Koçtaş, Hepsiburada gibi sitelerden beğendiğiniz bir kitaplık tasarımını atabilir misiniz link olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Model derken mağazalardan alınanların isimleri oluyor galiba sadece hocam. Mesela Tekzen, Koçtaş, Hepsiburada gibi sitelerden beğendiğiniz bir kitaplık tasarımını atabilir misiniz link olarak?

O markaların ürünlerine ait sayı ve harf ile karışık yazıları oluyor. Kitaplığın derinliği fazla olduğu için merak ettim. Genellikle derinliği az oluyor.

Geçen gün kitaplıklara bakarken şunu beğenmiştim ama fiyatı bana uygun değil :

https://www.tekzen.com.tr/minar_carmen_kitaplik_/2264032

Hocam bunun tasarımı bir hayli güzelmiş, farklı bir şey yani.. Yalnız fiyatı itibariyle alınması pek güç.
  • quote:

Hocam bunun tasarımı bir hayli güzelmiş, farklı bir şey yani.. Yalnız fiyatı itibariyle alınması pek güç.

Tasarımı sorduğunuz için fiyatı önemsemedim. Göze hitap ettiği için bir kitaplığa o kadar para verebilecek durumda değilim.
    Hocam beğendiğim tasarımları mahalledeki marangoza gösteriyorum. Bunu da telefonuma kayıt edip kendisine gösterdim, 200 tl ye yapabileceğini söyledi. Malzeme olarak ne kullanacak bilmiyorum tabi ama genelde bütün kitaplıklar sunta zaten. Param olsaydı yaptırabilirdim ama bekleyeceğiz artık paramız olana kadar..
  • quote:

Hocam beğendiğim tasarımları mahalledeki marangoza gösteriyorum. Bunu da telefonuma kayıt edip kendisine gösterdim, 200 tl ye yapabileceğini söyledi. Malzeme olarak ne kullanacak bilmiyorum tabi ama genelde bütün kitaplıklar sunta zaten. Param olsaydı yaptırabilirdim ama bekleyeceğiz artık paramız olana kadar..

Aynı kalitede malzeme kullansa bile markasız olacağı için daha ucuza gelecektir. Tasarımını ve boyasını da aynı yapabilirse 200 lira fazla vermenizin anlamı olmaz.
  • Naçizane Kitaplığımın bir kısmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Birazcık karışık ama idare edin artık yakında düzenlenmiş halini de atarım bu arada bu kitapları şu kitapları yan yana koy gibi öneriler alabilirim

• neden karamazoF kardeşler yazıyor anlayamadım?
  • bu da benden olsun

• VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    Sadece bilim kurgu gibi türleri mi okuyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Her türü okuyorum ama kitaplığımda fantastiklere yer veriyorum.

Diğerleri nerede duruyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Epeydir kitaplığın fotosunu koymuyorum, bugün bir güncelleyim dedim. Neredeyse tüm bilimkurguları ve bazı fantastikleri elden çıkardım.

Kitap Yerleştirme Sanatı Vol-2
    http://kitabiderya.blogspot.com.tr/2015/09/kitap-yerlestirme-sanat-vol-2_15.html

Figürler ve cam bölmeleri de çok şık durmuş .

• Arkadaşlar sizden kitaplık tavsiyesi istiyorum, önceliğim kapaklı hatta cam kapaklı olması ama onların da fiyatı bütçeyi aşıyor, 200 civarına kadar zorlayabilirim bütçeyi, tasarımı fena olmayan, işlevselliği yüksek olan mümkünse kapaklı bir kitaplık tavsiyesi bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.