Şimdi Ara

Sizin için güzel bir kahvaltı nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela sabah uyandığınızda önünüzde görmek istediğiniz kahvaltıda neler olurdu?

• sicak ekmek , koy peyniri , domates biberli yesil.zeytin , sucuk ve portakal suyu
  • Ezine peyniri ve turunc receli bile yeterli
  • şu an ağzım göl oldu düşündüklerimden ötürü arkadaş yapmayın şunu gece gece
  • kızarmış patates bira
  • kus sutu
  • bal-kaymak , ıncır recelı, simit, sucuk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kahvaltı ;

Tavada sucuk - Fırında ekmek üstünde erimiş kaşar - Rafadan/Katı/Tavada Yumurta - Dil Peyniri - Pastırma - Salam - Siyah/Yeşil Zeytin - Sert Beyaz Peynir - Taze/Eski Kaşar - Domates
    Isıtılmış tereyağlı ekmekler yanında - Çilek / Vişne / Kayısı vs Reçeli - Zeytin Ezmesi - Nutella
    Mısır Gevreği(Corn Flakes) Çeşitleri
    Kahvaltı sonuna doğru doyulmadıysa Sucuklu Tost

Yeni demlenmiş güzel bir çay + Taze sıkılmış Portakal Suyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LexisOrAlv -- 1 Şubat 2012; 4:48:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

Mesela sabah uyandığınızda önünüzde görmek istediğiniz kahvaltıda neler olurdu?

Sabah uyanabilecek miyiz ki?
  • 2 haftadır sabah akşam makarna yiyorum haylada bıkmadım hergün farklı sos atıyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

Mesela sabah uyandığınızda önünüzde görmek istediğiniz kahvaltıda neler olurdu?

Sabah uyanabilecek miyiz ki?

Yeter artık uykuyu düzene sokmak gerek. Yarın erken kalkıp kahvaltımı yapıp efendi gibi oturucam.
  • İçerik olarak değil de Safranbolu da bir kahvaltı yapmıştım geçen sene hayatımda yaptığım en güzel kahvaltıydı doğrusu.
    Otellerden birinin bahçesindeydi mekan. Tadı damağımda kaldı her zamanda anlatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ry_m3ssQ

şu an ağzım göl oldu düşündüklerimden ötürü arkadaş yapmayın şunu gece gece

Ya kusura bakma yanlış okudum çok güldüm hocam , Allah size uzun ömürler versin. Annem , babam , ablam ve bir de sevdiceğim olsun. gerisi hoş, simit peynir çay olsa bile yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NukaRa

quote:

Orijinalden alıntı: ry_m3ssQ

şu an ağzım göl oldu düşündüklerimden ötürü arkadaş yapmayın şunu gece gece

Ya kusura bakma yanlış okudum çok güldüm hocam , Allah size uzun ömürler versin. Annem , babam , ablam ve bir de sevdiceğim olsun. gerisi hoş, simit peynir çay olsa bile yeterli.

oha simit cay peynır daha ne olsun adam kucumsuo beyler daılın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersel YILGIN

İçerik olarak değil de Safranbolu da bir kahvaltı yapmıştım geçen sene hayatımda yaptığım en güzel kahvaltıydı doğrusu.
    Otellerden birinin bahçesindeydi mekan. Tadı damağımda kaldı her zamanda anlatırım.

Of şimdi otel dedin de aklıma geldi ben de Ankara'da bir otelde akşam yemeğinde köfte yemiştim, yemin ederim hayatımda böyle bir köfte yemedim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

Kahvaltı ;

Tavada sucuk - Fırında ekmek üstünde erimiş kaşar - Rafadan/Katı/Tavada Yumurta - Dil Peyniri - Pastırma - Salam - Siyah/Yeşil Zeytin - Sert Beyaz Peynir - Taze/Eski Kaşar - Domates
    Isıtılmış tereyağlı ekmekler yanında - Çilek / Vişne / Kayısı vs Reçeli - Zeytin Ezmesi - Nutella

hocam kusura bakma da boşanda semerini ye diyesim geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

Kahvaltı ;

hocam kusura bakma da boşanda semerini ye diyesim geldi

Ne kusura bakıcam günün en önemli öğünü size kral sofrası yazdık beğendiremedik

• Boyoz, yeni demlenmiş bir çay, rafadan yumurta ve sucuk yeter.
  • Yıllardır doğru dürüst kahvaltı etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Boyoz, yeni demlenmiş bir çay, rafadan yumurta ve sucuk yeter.

Ve yanında candan bir dost.. Çam ağaçlarının arasında
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.