Şimdi Ara

sizin için araştırdım 'illuminati'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
23.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizin için hiç durmadan, 1 ay boyunca 100'den fazla farklı sitede, 50'dan fazla farklı videoda araştırdım ve birleştirdim ve kısaca özet geçmeye çalıştım. "illuminati nedir?", "illuminati ünlüler!", "illuminatiden çıkanlar!", "illuminatiye kafa tutanlar!" vs....

1.illuminati nedir?
    Illuminati, bir kaç kişinin (5-10) dünyayı dinsizleştirmeye çalışmasıdır. Aslında sadece bir kaç kişi değil, bu bir kaç kişinin askerleri ; ünlüler. Bilmeniz gereken en öemli şey "Tek Göz" sembolü illuminati demektir.

2.illuminati ünlüler!
    1-Lady Gaga
    2-Tarkan
    3-Jay-z
    4-Christiana Aguilera
    5-Justin Timberlake
    6-Madonna
    7-Beyonce
    8-Rihanna
    9-Paris Hilton
    10-Maroon 5
    11-Shakira
    12.Sertab Erener
    13.Atiye
    Hayır sadece bu kadar değil, bunlar sadece aklımda kalanlar. Ama birde şu var ; Boyonce, Usher, Chris Brown, Xtina, Katy Perry, Kelly Rowland, Shakira vs. gibi isimlerde illumimatiye girmesi için tehdit edilmiştir. Çünkü bunlar Micheal Jackson gibi, illuminatiye kafa tutmaya cesaret edememişler.

3.illuminatiye kafa tutanlar!
    1.Micheal Jackson
    2.Bob Marley
    3.Eminem
    4.Tupac
    Micheal Jackson’ın ‘They Don’t Really Care About Us’ adlı ‘yasaklanan’ videosunda şöyle bir sahne var ; Micheal Jackson : "Tek Göz" sembolü olan bir duvarın karşısında şu sözleri sarf eder : "beni korkutmaya çalışıyor, beni öldürmek istiyorlar". Ve bu saydığım 4 isim arasından Eminem hariç hepsi öldü. Çünkü Eminem bir aralar bu şeyin içindeydi ve sonradan çıktı. Kafa tutmaya başladı. Ama Eminem'in çocuğu olmuştu. Artık tehdit edileceği büyük bir mesele vardı. Bir ödül töreninde Lady Gaga'nın yaptığı tehditten sonra kafa tutmamaya başladı ve artık eskisinden daha rahat.

4.illuminatiden çıkanlar!
    1.Micheal Jackson
    2.Eminem
    3.Justin Bieber
    4.Selena Gomez
    Ve geldik benim için en önemli ve en çok araştırdığım konuya.Justin ve Selena'dan başlayalım.
    Justin bu pis işe öncelerden girmişti. Sonra Selena ile çıkmaya başladılar. Selena'nında illuminati'ye girmesi için çok büyük tehditler vardı. Sonra mecburen girdi. Ve birtaz araştırırsanız göreceksinizki Selena'nın Justin ile çıkmaya başladıktan sonraki şarkılarında illuminatiyi kullanmış. Ve sonra Justin, Selena için illuminatiden çıktı ve tehditler almaya başladı. Justin'de, illuminatinin büyük adamlarından olduğu için çoğu şeyi biliyordu ve onları açığa çıkarmamak karşılığında o ve Selena çıktı bu pis şeyden.

Arkadaşlar size elimden geldiğince çok bilinmeyen şeyleri özetlemeye çalıştım. Bu bilgileri kendim araştırdım. Tamamen bana aittir. Birde bilin diye söylüyorum ; Tarkan en büyük adamlarındandır. Tarkanın soy adını gizlemesinin sebebi ise israiloğullarından olması mı acaba? Şunuda bilin ki Bill Gates bu 5-10 kişilik gurubun arasındadır. Windows'u birden bire nasıl o kadar geliştirdi sanıyorsunuz, söyleyeyim : Apple'den çaldı.

© Copyright Güngören912

• Justin Bieber'dan sonrasını okumadım maalesef.

İlluminati, 230 yıl önce, kilisenin bilim üzerindeki baskılarından kurtulmak için kurulmuş bir birlik bildiğiniz gibi. Şu yıllarda akıbeti tam olarak belli değil ve çoğu komplo teorisi. Ama yukarıda yazılanların bir kısmı gerçeklikten olabildiğince uzak görünüyor. Ve atlamamak gerekir ki çoğu ünlü de bu isimle ilgili gizli ipuçları vererek kendilerinin reklamlarını yapmaya çalışıyorlar. Justin Bieber dediğin çocuk daha donunu toplayamıyorken, büyük adamlarından denmiş. Gidin bir hobi bulun kendinize, fotoğraf falan çekin.
  • illuminatinin grubuna baktım ve
    shakira atiye ikilisini gördükten sonra okumayı bıraktım hatta güldüm geçtim diyebilirim.
  • illüminatiyi biliyorumda illümimatiyi ilk kez duydum gardaş saol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi almak isteyenler okusun az uzun oldu fakat

aklımı kemiren soru gerçekten de eminem bu lanet gruptan çıktı mı yoksa hala içinde mi ? her yerde araştırdım fakat bir türlü bulamadım. Eminem Say good bye hollywood şarkısında "Ruhumu şeytana sattım ve bi daha asla geri alamayacağım" diyor . Fakat 2010'da çıkarttığı albümdeki giriş şarkısı olan Not Afraid şarkısı zaten başlı başına olay adı zaten "KORKMUYORUM". ve bir sahne var klipte arabanın camına bakıyor ve yüzü karalaşıyor bu içindeki şeytanı simgeliyor. Bir versesinde "artık geri döndüm hayranlarım bundan sonra sizi hayal kırıklığına uğratmayacağım." diyor. My Darling şarkısında da şeytanla arasında bir diyalog var.

M: Geber seni lanet olası pislik ( küfür ediyor )

Seytan: Silahı yere bırak

Marshall: BYE BYE!

Tamam hala hayatayım

Seytan: Ben de öyle!

Denesen bile bir ruhu öldüremezsin

Haha, ruhunu bana sattın, hatırlatmama gerek var mı?

Tanrıya dua ettiğin o geceyi hatırlarsın

Bir albüm anlaşması için her şeyi verirdin, pekala Dre seninle imza attı

Bu bütün hayatın boyunca istediğin şeydi Marshall, haksız mıyım

Seytan+Marshall: Bu eve bak, bu arabalara bak, harikayım, wooo!

Oh, ama bilmiyordun, şöhretin de bir bedeli vardır

Sadece şimdi kötü tarafını görüyorsun

Lisedeki en iyi arkadaşını kaybetmek, karını da

Hatta çocuklarının senden hoşlandığından bile emin değilsin

Turneden geliyorsun, Nyquill olmadan geceleri uyuyamıyorsun bile

Valium bağımlısı oluyorsun, rehabilitasyon döngüsüne başlıyorsun

Ama birlikte döngüyü kırabiliriz

Seytan: Marshall…

Marshall: NE!?

Seytan: Kimse seni benim gibi sevmeyecek!

http://www.youtube.com/watch?v=DhV8armcr2M şu videoyu bi izleyin derim . Proof burda mısın. ben illuminati'den kurtuldum diyor .bi garip.

http://vimeo.com/27132400 bunu da bi izleyin "erkek gibi duracağım ve direneceğim"

Yani ÖZET : Eminem Bu lanet işin içinden çıkmaya çalışıyor içindeki şeytanlarla ve üst kademediklerle savaşıyor . aynı Tupac gibi aynı MJ Gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suvodolac -- 12 Haziran 2012; 22:14:29 >

• Bence illüminati michaeli çıkmaya çalıştıgı için öldürmedi.michael jackson ölmeden önce yaşlıydı ve artık yeni albüm vs yapamazdı yani para getirecek bir durumu yoktu bu illüminaticilerin dini imanı para , paraya taptıkları için adamı öldürmüş olabilirler çünkü ölümünün ardından milyonlarca albümü satılmış.
  • Justin Bieber ve Tarkan olayları koftiden olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

Justin Bieber ve Tarkan olayları koftiden olmuş.

Hiç de öyle değil.16 yaşında ünlü olmak kimsenin harcı değil biri seni böyle ortaya çıkarıp ünlü yapıyor.Tarkanda aynı şekil birileri onu megastar yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldoetealp

quote:

Hiç de öyle değil.16 yaşında ünlü olmak kimsenin harcı değil biri seni böyle ortaya çıkarıp ünlü yapıyor.Tarkanda aynı şekil birileri onu megastar yapıyor.

He yav he.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldoetealp

quote:

16 yaşında Türk yok şu sıra belki, evet. Ama yurtdışında sayısız örnek var. Siz 16 yaşında ünlü olamayacaksınız diye başkaları da mı olmasın? Kendisi youtube'tan başladı bu olaya. Şu dönemlerde çok çok var youtube'ta başlayıp albümü çıkan. Hatta olmayan az bile. Kimsenin onları çıkartmasına gerek yok, göz önündeler.

Justin Bieber üstte de bahsettiğim gibi işe yaramazın tekidir. Fanları varsa kusuruma bakmasın, ama gerçekler böyle. Hal bu durumda iken onun bu denli ciddi bir birliğin içinde yer almasına nasıl mantık erdiriyorsunuz şaşırıyorum. Her şeyi geçtim, bu işler çoğu zaman şans işi olduğu için birisinin sizde ışık görmesi gerek. Bu yüzden aniden ünlü olup sonradan unutulan ya da unutulmayan çok kişi var.

• Beni de ekle.
  • bence daha çok çalışmalısın.. tarkan tevetoğlu... soy ismi budur.. saklamıyor... ama genelde pop star olanlar soy isim kullanmıyorlar. iluminati dediğin oluşum var ama senin bahsettiğin gibi birilerini sıfırdan ünlü yapmıyorlar. aksine bu oluşumda dünya ekonomisini yöneten çok güçlü aileler var. rotschild ailesi rockfeller ailesi vs gibi.. bill gates olayına gelince evet çok zengin belki de hırsızlık yaptı bilinmez ama zengin olmasındaki en önemli etken bence dünyada olmayan birşeyi buldu ve insanlığın kullanımına sundu.
  • gizli değil, açıkca kendini belli ediyorlar ve binlerce insanda konserini izlemeye gidiyor.

ALLAH AKIL FİKİR VERSİN..

sizin için araştırdım 'illuminati'
  • quote:

Orijinalden alıntı: Q7ahg

Arkadaşlar sizin için hiç durmadan, 1 ay boyunca 100'den fazla farklı sitede, 50'dan fazla farklı videoda araştırdım ve birleştirdim ve kısaca özet geçmeye çalıştım. "illuminati nedir?", "illuminati ünlüler!", "illuminatiden çıkanlar!", "illuminatiye kafa tutanlar!" vs....

1.illuminati nedir?
    Illuminati, bir kaç kişinin (5-10) dünyayı dinsizleştirmeye çalışmasıdır. Aslında sadece bir kaç kişi değil, bu bir kaç kişinin askerleri ; ünlüler. Bilmeniz gereken en öemli şey "Tek Göz" sembolü illuminati demektir.

2.illuminati ünlüler!
    1-Lady Gaga
    2-Tarkan
    3-Jay-z
    4-Christiana Aguilera
    5-Justin Timberlake
    6-Madonna
    7-Beyonce
    8-Rihanna
    9-Paris Hilton
    10-Maroon 5
    11-Shakira
    12.Sertab Erener
    13.Atiye
    Hayır sadece bu kadar değil, bunlar sadece aklımda kalanlar. Ama birde şu var ; Boyonce, Usher, Chris Brown, Xtina, Katy Perry, Kelly Rowland, Shakira vs. gibi isimlerde illumimatiye girmesi için tehdit edilmiştir. Çünkü bunlar Micheal Jackson gibi, illuminatiye kafa tutmaya cesaret edememişler.

3.illuminatiye kafa tutanlar!
    1.Micheal Jackson
    2.Bob Marley
    3.Eminem
    4.Tupac
    Micheal Jackson’ın ‘They Don’t Really Care About Us’ adlı ‘yasaklanan’ videosunda şöyle bir sahne var ; Micheal Jackson : "Tek Göz" sembolü olan bir duvarın karşısında şu sözleri sarf eder : "beni korkutmaya çalışıyor, beni öldürmek istiyorlar". Ve bu saydığım 4 isim arasından Eminem hariç hepsi öldü. Çünkü Eminem bir aralar bu şeyin içindeydi ve sonradan çıktı. Kafa tutmaya başladı. Ama Eminem'in çocuğu olmuştu. Artık tehdit edileceği büyük bir mesele vardı. Bir ödül töreninde Lady Gaga'nın yaptığı tehditten sonra kafa tutmamaya başladı ve artık eskisinden daha rahat.

4.illuminatiden çıkanlar!
    1.Micheal Jackson
    2.Eminem
    3.Justin Bieber
    4.Selena Gomez
    Ve geldik benim için en önemli ve en çok araştırdığım konuya.Justin ve Selena'dan başlayalım.
    Justin bu pis işe öncelerden girmişti. Sonra Selena ile çıkmaya başladılar. Selena'nında illuminati'ye girmesi için çok büyük tehditler vardı. Sonra mecburen girdi. Ve birtaz araştırırsanız göreceksinizki Selena'nın Justin ile çıkmaya başladıktan sonraki şarkılarında illuminatiyi kullanmış. Ve sonra Justin, Selena için illuminatiden çıktı ve tehditler almaya başladı. Justin'de, illuminatinin büyük adamlarından olduğu için çoğu şeyi biliyordu ve onları açığa çıkarmamak karşılığında o ve Selena çıktı bu pis şeyden.

Arkadaşlar size elimden geldiğince çok bilinmeyen şeyleri özetlemeye çalıştım. Bu bilgileri kendim araştırdım. Tamamen bana aittir. Birde bilin diye söylüyorum ; Tarkan en büyük adamlarındandır. Tarkanın soy adını gizlemesinin sebebi ise israiloğullarından olması mı acaba? Şunuda bilin ki Bill Gates bu 5-10 kişilik gurubun arasındadır. Windows'u birden bire nasıl o kadar geliştirdi sanıyorsunuz, söyleyeyim : Apple'den çaldı.

© Copyright Güngören912

Dostum sen ne anlatmissin ? 1 ay zaman 100 adet site ve 50 vodeodan bumu cikti ? Yazik olmus emegine verdiysen emek şayet gercekten anlattigin tarikatin bunlarla alakasi yok sen neden bahsediyorsun ? Yok justinmis yok tarkanmis...

Bu yazdiqin tarikat isleri cok karisik bosver sen baska seyleri arastir..

Bunlarla microsoft ile apple nin ne alakasi var ? Evet dedigin dogru apple nin gelistirdigi biseyi bill iyi kullanmistir parasal gucude vardir o donemlerde reklam ve gelistirmesinde iyi kullanmis ve bu sonuc olmustur ? Bu simdi illumlnatimi ? 2 sirket arasindaki ticari cekisme ne zamandir tarikata baglanmakta ?

Biride demiski her adamin harci deil 16 yasinda unlu olmak birileri yapiyor evet guzel kardesim illuminati isi birakti justini unlu ettiler gelecekte cok para kazanirda bize verir diye ?

Konu cool story gibi bise olmus saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belgesel niteliğinde çok güzel çok nitelikli bir çalışma olmuş.emeğine sağlık.
  • beyler once sunu benimseyin dunyayi ve varolan herseyi kapsayan kahinati yaratan allahtir allahin yarattigi dunyada allaha inananlar hic birseyden korkmaz illuminati denince guluyorum korkmayin en ust seviyeye ciksa bile illuminati bize zarar veremez biz illuminati neki 17 ulusla silahsiz savasmisiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbretlik paylaşım.
  • bu illuminati olayı iyice çocuk oyuncağı oldu şaka falan sananlar var böyle bir örgüt resmi olarak kurulmuştur birçok önemli üyesi vardır araştırabilirsiniz.Rihannanın klibinde arkadaki duvarda açıkca illuminati ve pyramid yazmaktadır bunun dışında tupacin öldürülmeden* önce çıkardığı killuminati albümleri de kanıt sayılır
  • Yav hala bu illuminatiyle uğraşan varmı? Her gördüğünüz üçgeni her gördüğünüz gözü illuminatiye bağlayacaksanız işimiz var. İllluminati 3. sınıf 4. sınıf bebelerinin dilinde dolaşıyor neyini araştırıyorsunuz anlamıyorum boşa zaman kaybı.
  • Karnendeki kırıkların sebebi buymuş demek!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.