Şimdi Ara

Bu sıralamalar için şu an hangi nette olmalıyız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Herhangi bir net.Öyle bu nette olmalıyım,aman aman gerekli netin altındayım diye telaş etmeyin.Herkesin neti aynı zamanda artmaz.Bu sınavın en kritik yerlerinden biri de sınav anı ki.İlk 100’deki adamla ilk 1000’deki adam arasında tahmin edemeyeceğin kadar az fark var.Okulda bir kere bile birinci olmayan arkadaşım Türkiye 94.sü,65 neti zor gören arkadaşım 77.5 net yaptı AYT’de.Gidin programınıza göre düzgün efendi gibi çalışın,sonra da eksiklerinizi kapatıp elinizden gelen en yüksek neti yapın.

Özet:Bu soru son kertede anlamsız ve cevabı olmayan bir sorudur.

• Okulda say ilk 100 giren yakın arkadaşım bu sıralar tyt 105-110 civarı yapıyordu. Ayt 11 konularını da çok sağlam bitirdiydi fakat 12 başlamamıştı

• her ne kadar önemli bir soru olmasada tm ilk 1000 için merak ettiğim bir soru

• up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herhangi bir net.Öyle bu nette olmalıyım,aman aman gerekli netin altındayım diye telaş etmeyin.Herkesin neti aynı zamanda artmaz.Bu sınavın en kritik yerlerinden biri de sınav anı ki.İlk 100’deki adamla ilk 1000’deki adam arasında tahmin edemeyeceğin kadar az fark var.Okulda bir kere bile birinci olmayan arkadaşım Türkiye 94.sü,65 neti zor gören arkadaşım 77.5 net yaptı AYT’de.Gidin programınıza göre düzgün efendi gibi çalışın,sonra da eksiklerinizi kapatıp elinizden gelen en yüksek neti yapın.

Özet:Bu soru son kertede anlamsız ve cevabı olmayan bir sorudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaronVladimirHarkonnen -- 2 Eylül 2023; 19:51:55 >
  • standart yok

1k yapan bi arkadaşım 85 yapıyordu

onun 5k yapan bi arkadaşı 100 yapıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HenryKissinger -- 2 Eylül 2023; 20:2:8 >
  • HenryKissinger kullanıcısına yanıt

hocam bahsettiğiniz kişiler sayısalcı mıydı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Fonksiyon Şuan Uygun Değil!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4k için konuşmak gerekirse tyt 95-110 arasıydı benim.aytyi ilk ekim sonunda çözmüştüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HenryKissinger kullanıcısına yanıt

eşit ağırlık olsaydı bayılırdım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 2 Eylül 2023; 22:15:6 >
  • Sayısal 10k için

Tyt 80-90 arasını görmeye başlamıştım.
    Ayt 40-50 arasıydı.

Ama kesinlikle önemi yok bunların zira MSÜ'ye doğru tytde 110'ları görmeye başlayan ben sınava 1-1,5 ay kala 80'lere kadar düşmüştüm. Sınavda 105 yaptım.

Ayt'de ise sene sonuna kadar 65 üstünü görmekte zorlanıyordum, hatta son özdebir denemesinde 54 yapmıştım, mezun planları yapmaya başlamıştım o netten sonra. Sınavda 70 civarı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şerlökhölms -- 2 Eylül 2023; 22:22:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplayan herkese teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.