Şimdi Ara

Sizin böyle iyi dostlarınız var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • biraz laflamak için arkadaşımın yanına gitmiş idim ve birer kase puding alıp odasına geçmiş eski kampüsteki anıları tazeliyor idik. birden gözüm komidinin üzerine takıldı , bir an şaşırdım daha dikkatli baktım ve elime aldım, bu sevgilimin iç çamaşırı idi nasıl unutabilirim bu desen,kışkırtıcı renkler,ben almış idim ona.
    sordum
    -"bunun burada ne işi var" ,
    -" şey o, o, onu, geçen hafta sen yoktun ya criadores, sevgilin kirlilerini yıkamak için bana getirdi, yıkadım bende, o burada kalmış" dedi efenim.

arkadaşımın bu düşünceli tavrı karşısında duygulandım ve böyle iyi dostlara sahip olduğunum için kendimi çok şanslı hissettim.
    sizin böyle iyi dostlarınız var mı ki.

saatin alarmı var asla kullanmam. insanın düzenini içgüdüleri belirler. gerizekalı adamın teki bana para veriyor diye kalkacak değilim. bedenim ne isterse o olur. o şimdilik bir birayı tercih ediyor. evet sabahtan başlıyorum. alkolik ölsem ne yazar? hiç değilse kafam iyi giderim

• [size=10]OKUMAYIN
    ''Türkiye'de Beşiktaş'ın rakibi ne Galatasaraydır, ne de Fenerbahçe. Beşiktaşın tek rakibi Türk hakemleridir.''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.