Şimdi Ara

Size zor bi soru MAZDA 3 mü GOLF 1.2 tsi comf. mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eshotçu

Gönlümden geçeni

Hocam gercek tuketiminiz nedir? Siz focada kullaniyorsunuz yanlis hatirlamiyorsam.

Insan kullandikca bilir ya. Benim arac mesela farkli sartlatda farkli tuketimler elde etse de uzun donem karma kullanimim her seferinde gelir 9-9.3'e oturur. Sizin bu "oturan" degeriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazdadaki kaliteyi, sağlamlığoı golfte bulamazsın ama mazdanın da piyasası kötü. Zor seçim

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

Bak iki kriter var neden alıyorsun az yaksın zevk versin diyorsan Mazda. Yok biniciyim alıp sıkılıp yenisini alırım konfor hastasıyım, motor sesi sevmem ben a noktasından B noktasına gitsin diyorsan golf

Mazda 3 a noktasından b noktasına götüremiyor mu?

• Herkes mazda al diyecek ama, trafikte hiç mazda yok :D

• quote:

Orijinalden alıntı: uykr

quote:

Gönlümden geçeni

Hocam gercek tuketiminiz nedir? Siz focada kullaniyorsunuz yanlis hatirlamiyorsam.

Insan kullandikca bilir ya. Benim arac mesela farkli sartlatda farkli tuketimler elde etse de uzun donem karma kullanimim her seferinde gelir 9-9.3'e oturur. Sizin bu "oturan" degeriniz nedir?

Yeniyken 7.5 idi istanbula gittim geldim orada şehir içinde de çok kullandım araba 5 kişi geldim ve şuan 7.1- 7.2 gösteriyor karma

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Mazdadaki kaliteyi, sağlamlığoı golfte bulamazsın ama mazdanın da piyasası kötü. Zor seçim

• Mazda 3
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uykr

quote:

Gönlümden geçeni

Yeniyken 7.5 idi istanbula gittim geldim orada şehir içinde de çok kullandım araba 5 kişi geldim ve şuan 7.1- 7.2 gösteriyor karma

Guzel tuketim. 7.5 in alti, benzinliler icin bana gore makul. Sikistirinca tsi de atmosferik de tuketimi abartir ama sık sik sıkıstıracak zamanlar geride kaldi, hevesimizi aldik. Yine de her turlu sakin kullanan insan tsi ile daha az yakar sanirim, turbodan oturu.

• Mazdanın bakımları gerçekten bir acayip. Mazda 3 Dizel kullancısı 2012 model sıfır aldı. Araba ilk önce 5.000 kilometrede bakıma girdi. Sonra 15.000'de.
    Toplamda 600 küsur lira bakım ücreti ödedi. Forumda kullanan varsa onlarda bu şekilde mi bakıma soktu. Merak ettim.

Ben TDI Polo'mu 15.000'de bakıma soktum. 500 lira ödedim. Arada 100 TL fark var.

Soruna gelecek olursam Golf TSI. Sürüş konfor paketi ile alabilirsen çok güzel olur.
  • Ayni karari 5 ay once mazda olarak verdim.hata ettigimi düşünüyorum. Mazda cok sert bi araba . Ben golfe donucem.sanada golf tavsiye ederim

• quote:

Bak iki kriter var neden alıyorsun az yaksın zevk versin diyorsan Mazda. Yok biniciyim alıp sıkılıp yenisini alırım konfor hastasıyım, motor sesi sevmem ben a noktasından B noktasına gitsin diyorsan golf

Az yaksın zevk versin

Mazda 3 te 3.0 dizel var da haberimiz mı yok Yav

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Az yaksın zevk versin

Mazda 3 te 3.0 dizel var da haberimiz mı yok Yav

Zevk vermesi sadece gazlamak değil sana hissettirdiği şeylerdir. Golf her şeyin üstünü pamuk ile sarmış gibi hissettiriyor çok yapay

• Golf tam bir at arabası Mazda 3'ün yanında...

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilaymen78

Ayni karari 5 ay once mazda olarak verdim.hata ettigimi düşünüyorum. Mazda cok sert bi araba . Ben golfe donucem.sanada golf tavsiye ederim

Evet eğer ki power sa 18 jant biraz sert ama bu bilinen birşey bunu bilerek almış olmanız lazım bazı konularda da golf üstünlüğü olabilir ama şekil olarak gayet düzgün araba dır mazda3

• Golf al.kolay satarsın satarken.
    Türkiye'de niyeyse şunları almak gerekiyor...
    Focus-civic-golf-jetta-corolla-passat-astra-megane-fluence-linea.

İşte bak bunların arasından.
    Tabi Mazda 3 çok hoş araba..

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

quote:

Golf a dan b ye goturuyo mazda 3 a dan z ye bunu kast etmis sanirim

• 1.4 tsi Golf higline vs Mazda 3 power... Golf

1.2 tsi Golf comf vs Mazda 3 power... Mazda 3

• Atmosferik motorun tek avantaji artik sadece sorunsuzlugunu ispatlamis olmasi turbo destekli her motor bu 1.2 bile olsa zevk veriyor torkundan dolayi bende 2.0 atmosferik var ama ankarada bilenler bilir kepekli rampasinda 1.4tsi golfe (122bg) yol veriyorum manuel vites 1.2 tsi tat verir ama dsgli almazdim ben olsam ne olur ne olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

quote:

Golf a dan b ye goturuyo mazda 3 a dan z ye bunu kast etmis sanirim

Ben de mazda 3 a noktasından z noktasına mı götürüyor diyecektim ama öyle yazdım:)
    Araba tavsiye edilirken edilen cümleye bak ya komedi:)
    Sanki tüm arabalar a'dan z'ye çalışıyordu da golf b'ye gidiyordu.

• Mazdaya hakaret olmuş resmen.....

Yorumlara bakarsan zaten anlarsın. Kısa zamanda satarsan Golf, uzun dönem bineceksen Mazda.... Yani parabaz biriysen Golf, zevk sahibiysen Mazda.... Açılımı bu..... Yorum yapma gereği bile hissetmiyorum böyle bir karşılaştırmaya.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.