Şimdi Ara

Size uygun bisikleti seçelim | Soru-Cevap (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
1
Favori
3.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hafta içi düz yolda 1 kez kullanmak üzere 20 km lik tur için 2 nci elV Fren mosso wildfire alacağım . Uygun mudur, başka öneri var mı?
  • Merhaba,bisiklet yolunda ve yolda sürmek için 1000-1500 tl arasında konforlu bir bisiklet arıyorum,ne önerirsiniz?



    Bu arada carrefoursada belderia camp fat 26 adında kalın tekerlekli bir bisiklet buldum,indirimle 1090 tlye geliyor.Sizce almak mantıklı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bisiklet hakkında en ufak bir bilgim yok desek abartmış olmam.Ama buna rağmen İstanbul'da şehir içinde kullanmak için bir bisiklet arayışına girdim.Ancak bütçem ne yazık ki kısıtlı. Salcano'nun hector ve excel ürünlerinden birini almak için Fatih'te bisikletçiler çarşısına gitmiştim.Ancak Salcano'nun ana bayisi " alma bu modelleri,bunlar çöptür.400 lirana biraz daha ekle,sana şunu verelim" diyince kafam karıştı.Sizden fikir almak istedim.500 lira bandında şehirde kullanabileceğim ( günlük 1 saat ) ve apartmanımızın dar asansörüne rahatlıkla sokabileceğim f/p bir bisiklet almak niyetindeyim.Bana yardımcı olur musunuz ?

    Not : 2.el ile uğraşmak istemiyorum.
  • Merhaba

    Küçük bir ilçeye tayinimiz çıktı. Bisiklet kullanımı yaygın ve genelde düzlük bir ilçe. Yollar genelde asfalt ve parke taşı. Planım işe bisikletle gitmek, çarşı pazar işlerini bisikletle halletmek, hafta sonları yakın ilçelere bisiklet turu yapmak (50 km civarı) ve eğer mümkün olursa bir çocuk koltuğu alıp kızımı gezdirmek. Bu koşullarda 2. el bisiklet düşündüm ama hem bu konuda bilgim olmamasından, hem de vakit darlığından vaz geçtim. Şu anda gözüme

    https://www.decathlon.com.tr/original-520-gri-mavi-id_8353018.html

    modelini kestirdim.



    1- Bu bisiklet ile 50 km yol yapmak sorun olur mu?

    2- Diğer işlerim için uygun mu?

    3- Fiyat / performans olarak nasıldır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nazım55 N kullanıcısına yanıt
    gunluk 1 kere 2o km yapmak icin fazla iyi bir bisiklete gerek yok. 2.el temiz ne marka olursa olsun alabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    sen kimsin de bana keko diyorsun. telefon klavyesinde 0 yerine o kullanınca kekomu olunuyor? daha 1 tane bisiklet bilgin yok burda laga luga yapıyorsun. bisikletlerle ilgilenmiyorsan bu konudan gidebilme gibi bir imkanın var.
  • Info34 I kullanıcısına yanıt
    servis doğru söylemiş. o bisikletler nerdeyse 20 yıllık bisikletler. biri çift amasörlü diğeri çok ağır hiten yani çelikten yapılmış kadroya sahip. ikisinede vereceğin para çöpe gitmiş sayılır. onun yerine 400 lira ekle demiş yani 500 lira değilde bisiklete 900 lira ayırsan daha iyi olur ama imkanım yok demişsin en azından 650 lira gibi bir bütçeyle rahat tur bisikletleri var. salcano city explorer 40v modeli yada decathlondan btwin riverside 120 modeli alabilirsin.
  • caymayandalgaci kullanıcısına yanıt
    1- Bu bisiklet ile 50km yapılabilir sorun olmaz.

    2- Diğer işlemler içinde uygun bisiklettir.

    3- Fiyat/performans olarak çok kötü bir üründür. yani 1059 lira verilecek bir bisiklet değildir. 1000 lira gibi bir bütçeyle rahat daha iyi tur bisikleti alınabilinir.

    Carraro sportive 221 yada salcanonun city explorer 40v modellerine bakabilirsin. yada daha fazla bütçeyle bianchi discoveryman alabilirsin.
  • Çok teşekkürler, saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehiriçi kısa mesafe ulaşım için bir bisiklet almayı planlıyorum. (Sanayide sağa sola gitmeye lazım oluyor.) Bir sorunum var; kilom 110'a yakın. Beni çekecek bir bisiklet hangi özelliklere sahip olmalı? Herhalde geniş tekerli dağ bisikleti olur diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Mümkünse marka model ismi alayım; ilk girdiğim dükkanda/web sitesinde bana bilmediğim Çin malını kakalayıp da 3 ay sonra kaynak yerlerinden kırılmasını istemem açıkçası. Öyle fazla param da yok; motorsiklet/Hacı Murat fiyatı olmasın lütfen. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum. Bir de malum ben bunu sanayiide kullanacağım; güvenlik işini nasıl halledeceğiz? 2 tane zincirli asma kilitle tekerleri kilitleyip gövdeden de başka bir zincirli asma kilitle sabit bir yere bağlamak güvenli mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 7 Ağustos 2017; 12:6:54 >
  • Bulunduğum tatil beldesinde haftada 2 gün düz yolda gece turları düzenleniyor, aktif olarak bisiklet kullanan çok fazla ve yılda 3-5 kez bisiklet festival ve turları düzenleniyor. Benim amacım da yavaş, yavaş bu spora bulaşmak.
  • hocam şehir içi kullanacağım bir bisiklet istiyorum. ilk amacım okula rahat ulaşım sağlamak. uzun zamandır bisikletim yok alırken 2.el almayı düşünüyorum devam ettirebilirsem kaliteli bir şeye geçmeyi düşünüyorum ne dersin bu konuda? he bir de 2.el de olsa alırken ne aramalıyım şehir mi yoksa ne? teşekkürler şimdiden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    110 kilo tur bisikleti icin biraz fazla ama kullanilabilir bisiklet. salcano city explorer yada btwin riverside 120 bakin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulun bisiklet kulübüne katılacağım. Maddi durumum iyi değil. 500 Tlye kadar bütçem var. Aktivitelere katılmak amacıyla kullanmak için bisiklet alacağım tavsiyenizi bekliyorum. Evet bütçe düşük :/ Eğer o bütçeyle işini göremezsin derseniz hiç girmeyeyim kulübe.

    boy 1.73 kilo 61
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.