Şimdi Ara

SİZE TAKILAN LAKAPLAR NELERDİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Dedem tarafından takılan Böccük lakabını herkese benimsettim gittiğim her ortamda. Okul yılları geride kaldı. Çok samimi olduğum insanlar hala Böccük der.
    Bir dönem orta okulda dershaneye giderken Beceren diyen bir arkadaşım vardı. Vefat etti o arkadaşım vefat ettiği yıl Böccük Beceren olarak kullandım o kadar.

Serin hikaye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • artist

bu lakab ilkokulda kullanılmıstı. nedeni ise pek kimseyle samimi olmayıp, genelde derslerde/müzikte ve blişimde başarılı olmamdan dolayı ve birkaç neden daha. hatta hatırlarım ; 6-7. sınıfta birkaç teklif almıştım. tabii çocukluk hali kabul etmemiştim,saçma gelmisti.zaten hersey bunla basladı... bu yuzden ilkokul senelerimin çogu asosyal geçti, hep kıskanıldım. her konuda. daha sonralar sansımı cevirdim.

edit : ha bi de mühendis vardı.

bunun hikayesi de soyle ; ilkokulun 2-3 sınıfları tam hatırlamıyorum. sınıf hocası matematik soruları sorar ve cevaplardım. matematigim o donemler iyiydi galiba. bir de cok resm cizerdim. oyle böyle degil. özelikle ağır spiderman fanıydım, oyunları,tişrtleri falan. e genelde de resim dersinde çizerdim çizgi roman karakterlerini. bu nedenle hoca hem matematik hem resmimin iyi oldugu gerekcesiyle mühendis diye lakap takmıstı. hatta bı resimle ilgili hikayem vardır bikaç tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 3 Ağustos 2015; 3:19:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Egey hayır söyleyip gülüyolar bide komik mi la

• Bana ilk okul 2 de ayak fetişcisi derlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kralorti70

quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Dedem tarafından takılan Böccük lakabını herkese benimsettim gittiğim her ortamda. Okul yılları geride kaldı. Çok samimi olduğum insanlar hala Böccük der.
    Bir dönem orta okulda dershaneye giderken Beceren diyen bir arkadaşım vardı. Vefat etti o arkadaşım vefat ettiği yıl Böccük Beceren olarak kullandım o kadar.

Serin hikaye

Tamam.

• Sarı
  • ayı
  • Ortaokulda pala,lisede disney

• doktor sağbırakmayan
  • hiç sevmem nickleri. En garibi mol idi. Şu kimyadaki bildiğiniz mol. Kimya ile aram epey iyidir taa lise yıllarından her soruyu çözerken mol kullanmam ( tek doğru yol ) bazıları tarafından lakap olarak düşünülmüş.
  • İlkokulda süzük ortaokulda uzaylı lisede kedi derlerdi.

• Bazır diyoolardı

• şıkıdım
  • Matrix. :/

• Okulda Püskevit lakabıyla tanınırım.

• Nemo diyolardi la bi ara not:adim emre

• Dana

• İsmin ceyhun o yüzden ceycey der bazıları en yakın arkadaşlarımda Optik der gözlük giydigim için
  • Filozof

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.