Sabah kahvaltınız beni ilgilendirmiyor. Dilediğiniz gibi yiyebilirsiniz. Yalnız öğle ve akşam yemeğinde bunu uygulayacaksınız. Her yemekten önce (hemen önce olmalı ilk lokmayı yutmadan hemen önce) 1lt su içiyorsunuz ve ardından bir küçük şişe gazoz içip yemeğe başlıyorsunuz.
Bu yaptığınız işlem şu ameliyatla takılan balon etkisi gösterecek. Çok çabuk doyacaksınız. Çok az yemekle doyacaksınız yalnız burada az yemek yiyeceğiniz için mutlaka besleyici bir menü hazırlayın kendinize yoksa güçten kuvvetten düşersiniz ona göre.
1lt derken içebileceğiniz suyu kendiniz hesaplayın bu herkeste farklıdır. Birde doktorunuza sorun bunu yapabilir miyim diye. Çok su içmek sakat çünkü bazı insanalrda problem olabiliyor mesuliyet kabul etmem.
Yöntemde etkilidir uygulayıp olumlu sonuç alan bir çok arkadaşım var.
Bir litre su ve bir de üstüne soda mı
quote:
Orijinalden alıntı: MeTaLiK_Papatya
soda değil gazoz
quote:
Orijinalden alıntı: samplus
quote:
soda değil gazoz
O da laciverti zaten. Ama bunları yapınca kusulacak seviyeye gelinir.
quote:
Sabah kahvaltınız beni ilgilendirmiyor. Dilediğiniz gibi yiyebilirsiniz. Yalnız öğle ve akşam yemeğinde bunu uygulayacaksınız. Her yemekten önce (hemen önce olmalı ilk lokmayı yutmadan hemen önce) 1lt su içiyorsunuz ve ardından bir küçük şişe gazoz içip yemeğe başlıyorsunuz.
Bu yaptığınız işlem şu ameliyatla takılan balon etkisi gösterecek. Çok çabuk doyacaksınız. Çok az yemekle doyacaksınız yalnız burada az yemek yiyeceğiniz için mutlaka besleyici bir menü hazırlayın kendinize yoksa güçten kuvvetten düşersiniz ona göre.
1lt derken içebileceğiniz suyu kendiniz hesaplayın bu herkeste farklıdır. Birde doktorunuza sorun bunu yapabilir miyim diye. Çok su içmek sakat çünkü bazı insanalrda problem olabiliyor mesuliyet kabul etmem.
işe yariycaksa yapcam ama evde boks calisiyorum sorun olurmu
quote:
quote:
quote:
soda değil gazoz
O da laciverti zaten. Ama bunları yapınca kusulacak seviyeye gelinir.
Ben bunu 3 gün yaptım. Sonra devam etmedim. Sofrada çok yemek vardı. ekmek yiyemiyorsun zaten. Bir tabak yemek yiyip kalkıyorsun. Ramazan iftarda o kadar yemeğin içinden bir lokma birşey yemek dokunuyordu. Ramazandan sonra uygulayacağım ama. Gerçekten etkili bir yöntem. Az yemene rağmen sanki patalayacak kadar yemişsin gibi oluyorsun. Az yemene rağmen mutlu mesut kalkıyorsun sofradan. Kesinlikle üstüne gitmek lazım. Sonuçta benzer bir etki için insanlar bıçak altına yatıyorlar kestirip biçtiriyorlar bir yerlerini.
quote:
Orijinalden alıntı: andrew34
quote:
işe yariycaksa yapcam ama evde boks calisiyorum sorun olurmu
vallahi hiç bilmiyorum bir sorun olur mu. Buna ön çalışma yapın kendinize güvenmiyorsanız hiç girişmeyin.