Şimdi Ara

Size öyle bir zayıflama yöntemi söyleyeceğimki Şuşman insan kalmayacak yeryüzünde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah kahvaltınız beni ilgilendirmiyor. Dilediğiniz gibi yiyebilirsiniz. Yalnız öğle ve akşam yemeğinde bunu uygulayacaksınız. Her yemekten önce (hemen önce olmalı ilk lokmayı yutmadan hemen önce) 1lt su içiyorsunuz ve ardından bir küçük şişe gazoz içip yemeğe başlıyorsunuz.

Bu yaptığınız işlem şu ameliyatla takılan balon etkisi gösterecek. Çok çabuk doyacaksınız. Çok az yemekle doyacaksınız yalnız burada az yemek yiyeceğiniz için mutlaka besleyici bir menü hazırlayın kendinize yoksa güçten kuvvetten düşersiniz ona göre.

1lt derken içebileceğiniz suyu kendiniz hesaplayın bu herkeste farklıdır. Birde doktorunuza sorun bunu yapabilir miyim diye. Çok su içmek sakat çünkü bazı insanalrda problem olabiliyor mesuliyet kabul etmem.

Yöntemde etkilidir uygulayıp olumlu sonuç alan bir çok arkadaşım var.

• Bir litre su ve bir de üstüne soda mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTaLiK_Papatya

Bir litre su ve bir de üstüne soda mı

soda değil gazoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

soda değil gazoz

O da laciverti zaten. Ama bunları yapınca kusulacak seviyeye gelinir.
  • quote:

Sabah kahvaltınız beni ilgilendirmiyor. Dilediğiniz gibi yiyebilirsiniz. Yalnız öğle ve akşam yemeğinde bunu uygulayacaksınız. Her yemekten önce (hemen önce olmalı ilk lokmayı yutmadan hemen önce) 1lt su içiyorsunuz ve ardından bir küçük şişe gazoz içip yemeğe başlıyorsunuz.

Bu yaptığınız işlem şu ameliyatla takılan balon etkisi gösterecek. Çok çabuk doyacaksınız. Çok az yemekle doyacaksınız yalnız burada az yemek yiyeceğiniz için mutlaka besleyici bir menü hazırlayın kendinize yoksa güçten kuvvetten düşersiniz ona göre.

1lt derken içebileceğiniz suyu kendiniz hesaplayın bu herkeste farklıdır. Birde doktorunuza sorun bunu yapabilir miyim diye. Çok su içmek sakat çünkü bazı insanalrda problem olabiliyor mesuliyet kabul etmem.

işe yariycaksa yapcam ama evde boks calisiyorum sorun olurmu

• quote:

quote:

quote:

soda değil gazoz

O da laciverti zaten. Ama bunları yapınca kusulacak seviyeye gelinir.

Ben bunu 3 gün yaptım. Sonra devam etmedim. Sofrada çok yemek vardı. ekmek yiyemiyorsun zaten. Bir tabak yemek yiyip kalkıyorsun. Ramazan iftarda o kadar yemeğin içinden bir lokma birşey yemek dokunuyordu. Ramazandan sonra uygulayacağım ama. Gerçekten etkili bir yöntem. Az yemene rağmen sanki patalayacak kadar yemişsin gibi oluyorsun. Az yemene rağmen mutlu mesut kalkıyorsun sofradan. Kesinlikle üstüne gitmek lazım. Sonuçta benzer bir etki için insanlar bıçak altına yatıyorlar kestirip biçtiriyorlar bir yerlerini.

quote:

Orijinalden alıntı: andrew34

quote:

Sabah kahvaltınız beni ilgilendirmiyor. Dilediğiniz gibi yiyebilirsiniz. Yalnız öğle ve akşam yemeğinde bunu uygulayacaksınız. Her yemekten önce (hemen önce olmalı ilk lokmayı yutmadan hemen önce) 1lt su içiyorsunuz ve ardından bir küçük şişe gazoz içip yemeğe başlıyorsunuz.

işe yariycaksa yapcam ama evde boks calisiyorum sorun olurmu

vallahi hiç bilmiyorum bir sorun olur mu. Buna ön çalışma yapın kendinize güvenmiyorsanız hiç girişmeyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.