Şimdi Ara

SİZE KAMERA ŞAKASI YAPILSA..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bazen çok kötü kamera şakaları yapıyorlar ya insan ölecek gibi oluyorda kamera şakası bitince oh bee diyor afallıyor o durumdan kurtulduğu için seviniyormu ne oradakilere saldırmıyor da beraber garip garip gülüyor...

Size kötü bir kamera şakası yapılsa ne tepki verirdiniz...Sınırınız ne olurdu....Dağıtırmıydınız ortalığı yoksa ohh be şakaymış gerçek değilmiş deyip rahatlarmıydınız.....

En çok beğendiğim şakada samsunda tabuttaki adamın canlanmasıydı...Herkezin imanı gevremiştii...Varmıdır acaba o şakanın videosu nette....
    Hadi janlarım mesajlarınızı bekliyorum.....

• şakanın dozuna bağlı diğer topicteki gibi bi şakaysa adamların a q dum herhal...

Bide tabut şakasına ben de kopmuştum neydi ya öyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nick -- 2 Şubat 2005, 2:22:23 >
  • ya bi herif var eşek şakalrı yapıyoo..abi çelikle,latif doğanı nası tongaya getirmişti..bana o şakaları yapsa şaka maka dinlemez agzını burnunu kırardım..çelik kendini öldü zannetmişti ya adam..silahlar filan patladı..şakanın dozu ayarlanmalı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fevkalbeser -- 2 Şubat 2005, 2:22:00 >
  • ben bööö diyom o zatan korkuyo
  • üper yorumlar yapmışsınız yaa....
  • quote:

Orjinalden alıntı: altinokta

En çok beğendiğim şakada samsunda tabuttaki adamın canlanmasıydı...Herkezin imanı gevremiştii...Varmıdır acaba o şakanın videosu nette....

o şakayı yapan adam belirli aralıklarla dayak yiyodu benim bildiğim ama hala akıllanmadı.
    Hatırladığım, birisinin arabasını boyadı adamda bunu sokakta evire çevire dövdü.Hatta kamera şakası dediği halde durmadı bile.

• Latif doğana şaka yapan adamda o adam...Parktaki kızlarla anlaşıyordu kız manitasının elini bırakıyordu yürürken bu adamın elinden tutup 5-10 metre yürüyordu bazen sarılıyordu bile...adam kolunda erkek görünce havalara uçuyordu...birde erkekler kızların ddizine yatıyorya...uyurken kıza bu işaret yapıyordu..kızın yerine bu oturuyordu yada adamın dizine yatıyordu seviyordu falan uyuyan adam farkına varınca ebele ubele oluyordu....
    quote:

Orjinalden alıntı: Kür-Şad

quote:

Orjinalden alıntı: altinokta

o şakayı yapan adam belirli aralıklarla dayak yiyodu benim bildiğim ama hala akıllanmadı.
    Hatırladığım, birisinin arabasını boyadı adamda bunu sokakta evire çevire dövdü.Hatta kamera şakası dediği halde durmadı bile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Latif Doğan'a yapılan şaka neydi arkadaşlar, çok duydum ama izleyemedim onu?

edit: gerek kalmadı okudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playground -- 2 Şubat 2005, 2:46:51 >
  • adamın kafasına kamerayı atacan...ne yapıyon kardeşim diye sorduğunda ..kamera şakası yapıyom diyecen...sonrada kaçacan tabi.....
  • o tabut cok guzledi yaw ben samsunda yasiyorum ras gelemedim ama arkadaslardan duymustum o an cs oynuyodum ama tv den izledim tabut bi acildi milletin surati gorseniz hepsi ne tirsti anlatamam ben gulmekten oluyodum
  • altinokta link felan bulabilirsen o saka ile ilgili yollarsan sevinirim ben simdi bi bakcam
  • Geçen programda bir sanatçıya organize şaka yaptılar. Adam bir kavgayı ayırırken mantar tabancasıyla ateş ettiler ona, sonra da "adam öldü, kaçalım" gibi şeyler konuşarak onu görmezlikten gelerek kaçıp gittler. Adam "durun, ben ölmedim, burdayım!" diyor, menajeri ve diğer işbirlikçiler duymamış gibi yapıyorlar.

Adam sonra arabasına atlayıp köyün içine girdi, orada da birkaç metrede bir beyaz kıyafetli ruh gibi tipler var, bir tanesine mikrofon bağlamışlar, "hoşgeldin! biraz kafan karıştı di mi? gel!" falan diyor melek edasıyla buna. Adam resmen öldüğünü zannetti, çünkü koca köyü bu şaka için kapatmışlar, onlarca işbirlikçi, hepsinin üstünde kefenler falan var, acayipti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: playground

Geçen programda bir sanatçıya organize şaka yaptılar. Adam bir kavgayı ayırırken mantar tabancasıyla ateş ettiler ona, sonra da "adam öldü, kaçalım" gibi şeyler konuşarak onu görmezlikten gelerek kaçıp gittler. Adam "durun, ben ölmedim, burdayım!" diyor, menajeri ve diğer işbirlikçiler duymamış gibi yapıyorlar.

Adam sonra arabasına atlayıp köyün içine girdi, orada da birkaç metrede bir beyaz kıyafetli ruh gibi tipler var, bir tanesine mikrofon bağlamışlar, "hoşgeldin! biraz kafan karıştı di mi? gel!" falan diyor melek edasıyla buna. Adam resmen öldüğünü zannetti, çünkü koca köyü bu şaka için kapatmışlar, onlarca işbirlikçi, hepsinin üstünde kefenler falan var, acayipti.

bu ne yaw ulan nasi kacirdim elinde link felan varmi?manyak komedi yaa

• bana öyle şaka yapsınlar adama bi dalarım elimden polis zor alır fallaa
  • Yok maalesef ama inanılmaz gerçekten. Adam resmen bir an için inandı öldüğüne. Bakışları falan çok tuhaftı, neredeyim ben cennet mi cehennem mi falan der gibi bakıyordu, rol olduğunu hiç sanmam yani.
  • hepsi rol onların adamların işi bu
  • Kameranın karşısına geçer bütün sülaleme selam yollardım.
  • latif doğana yerde duran bi helikoptere koydular.. adamın gözü falan bağlı. körebe misali... sonra...
    adam helikopteri havada uçuyo sanıyo.. daa sonra.. adamı aşaaa atacaklarını söylediler.. yusuf yusuff. tabii latif abimde .. daaaa sonra daaa kapıyı açıp 30 santimden adamı indirdiler amma velakin adam 30 km den düşüyom sandı... o biçimm.. şaka yaniiii
  • dalardım tekme tokat
  • elimden kurtulamazlar ya eşşeği suya salarım gelene kadar döverim yada olmadı dava ederim ne kardeşim palyonçomu şaka yapılan insanlar....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.