Şimdi Ara

size iyilik yapılan unutamadığınız anılarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk ben anlatayım ; bulunduğum ilçede değilde aynı ilin başka bi ilçesinde okuyordum ve yurtta kalıyordum. Ayda bir eve giderdim ev yurt arası uzaklık da 200 km. Neyse yine bi gün eve gidiyorum ilçeden otobüse bindim ile geldim sonra kendi ilçeme gideceğim param felan ucu ucuna tam.. Neyse yolda babam aradı garaja gelemiyormuş şehiriçine bin eve git dedi.. Ev garaj arası 2 km felan var neyse ben yürürüm param yok dedim demez olaydım bi kızmaya başladı yok efendim paramı boşamı harcamışım yok neden bittiğini soylememişim felan fırçayı yedik. Tabi otobüsteyim fazla seslide konuşamıyorum sessiz sessiz durumu anlattım yürüsem nolcak 2 km değilmi felan dedim baktım hala kızıyor bende babamın yüzüne kapattım telefonu.. Neyse sonra muavin dolaşmaya başladı paraları topluyor bende çıkardım uzattım 10 tl.. Bana senin paran ödendi dedi.. Ben bayağı şaşırdım sonra bana öndeki adam ödedi tanıyormusun dedi adamı gösterdi.. Bende yo tanımıyorum dedim.. Adam arkasını bile dönmedi ben inince teşekkür ederim dedim bi yandanda düşünüyorum demek konuşmaları duymuş felan diye.. O an tarifi olmayan bi duygu yaşadım hayatımda hiç karşılaşmadığım kadar büyük bir iyilikle karşılaşmıştım sonuçta adam anam değil babam değil. Neyse 2-3 dk sonra otobüs garaja eldi adam direk indi arkasına bile bakmadan hızlı adımlarla uzaklaştı.. Bu olay beni çok etkiledi nerde zor durumda birini görsem elimden geldiğince yardım ederim. Aslında aramızda gerçekten iyi insanlarda var bencilliğin ele geçiremediği iyiliksever insanlar... O zaman teşekkür edemedim eğer olurda bu yazıyı okursan güzel insan sana çok teşekkür ediyorum :) buda boyle bi anımdır sizinde varsa böyle anılarınız okumaktan zevk duyarım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abaza üniversiteli
  • Bikeresinde cüzdanımı dışarda biryerde düşürdüm. İçinde öğrenci kartım banka kartım falan bir sürü şey var. Tabi farkına varmadan eve geldim lan cüzdan yok. Hertarafı aradım heryere baktım evde yok abicim yok. Sonra dedim aha yandık herşey gitti akbil falan herşey. Sonra birden telefonum çaldı baktım babam arıyor "eve gelirken bir şey alayımmı oğlum?" dedi bende bir şey lazım değil dedim. Ne sandınız? İçinde 400 tl olan cüzdan bulan adam sahibini aramaz malesef :( keşke o gün arayan cüzdanı bulan adam olsaydı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 5 Mayıs 2015; 20:51:46 >
  • Bir yere gidiyordum bir adam arabayla yanımdan geçerken yavaşladı nereye gidiyorsun dedi ben de işte şuraya gidiyorum demiştim gideceğim yere bırakmıştı Allah'tan böbreklerı kurtarmıştım unutamamamın sebebi de altıma yapmıştım

• bikerisinde adamın biri bana +9kaplan plaka zırh vermişti hiç unutmam demek hala iyi insanlar var

• Okuldan çıkmıştım. Kardeşimmle eve giderken 3 kişi yolunuzu kesti. Bıçak çektiler. Neyse aradan kaçtık bi şekilde. Apartmanın önünde demir kapıyı açmaya çalışırken biri enseme vurdu. Nereye kaciyonuz lan dedi biri. Demir kapı açıldı. 1.kat komsumuz bağıran çocuğa sağlam bi tane geçirdi. kaçtılar hemen zaten. Biz de içeri gittik. Onu unutmam mesela.

Edit gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 5 Mayıs 2015; 22:28:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 luk sistemin oldugu yillarda fransizca hocasi iki 4 u 5 yapmisti hayatimda gordugum tek iylik de budur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

bikerisinde adamın biri bana +9kaplan plaka zırh vermişti hiç unutmam demek hala iyi insanlar var

O ben olabilirim liseye başlarken charı droplamıştım herkese dağıttım sildim charı

Not : lise bitti

• Hatırlayamadım nedense

• Güzel anıymış hoşuma gitti.Konuya gelecek olursak ben genelde iyilik yapan taraf oluyorum

• tuvalet kağıdı vermisti

• quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Okuldan çıkmıştım. Kardeşimmle eve giderken 3 kişi yolunuzu kesti. Bıçak çektiler. Neyse aradan kaçtık bi şekilde. Apartmanın önünde demir kapıyı açmaya çalışırken biri enseme vurdu. Nereye kaciyonuz lan dedi biri. Demir kapı açıldı. 1.kat komsumuz bağıran çocuğa sağlam bi tane geçirdi. kaçtılar hemen zaten. Biz de içeri gittik. Onu unutmam mesela.

Edit gelecek...

Yavhehe+csb+blok+ dayak yediğini biliyorum

• Geçen gün arkadaş matematik sınavında kopya verdi Allah razı olsun

• Banada biri sevdim seni diyip +9 **** 20m civarı para ve +9 dolu vvermişti

• araya kaçan donumu çekerken yakalanmıştım birisine. kimseye söylemem merak etme dedi utandım . böyle bi iyilik olamaz. ağladık ve sıkıştırıp beraber çektik donlarımızı.
  • Guzel konu up

• Bana yapılan bir iyiliği hatırlamıyorumda ben yapmıştım birine.

9 yaşındaydım banklarda oturuyodum yazlıkta.3 tane kız geldi oturdu yan banka,bende telefonla uğraşıyorum.

Bunlar kalktı gitti.Bende oturdukları yere baktım ve bir nesne gördüm.Gittim aldım cüzdan çıktı.Hemen koştum bizim depo diye adlandırdığımız yere koydum.İçini bile açmamıştım.O kadar iyi niyetliyim

İşte bunlar geldi tekrar,etrafa baktılar.Ağlamaya başladı birisi.Bende gittim cüzdan mı kayıp dedim,birden şaşkın bakışlarla evet dediler.

Koştum aldım getirdim cüzdanı,çok teşekkür ettiler.Baktılar hiçbirşeyde oynamamış içinden.

Diyorum keşke şu halimde aynı şeyi yaşasam :D Götürmeden önce içine kağıt koyardım telefon numaramın yazılı olduğu

• Düşünüyorum düşünüyorum aklıma gelmiyor.

• Bi anım var, Allah kimseyi böyle bir durumda bırakmasın.

Bi gün görevdeyiz, devriye geziyoruz. baktım bi dallama makas Ata Ata gidiyor.Bizim araçta normal ekip aracı değil, sivil polis aracı,Neyse takibe başladık. Selektör atıyorum ama sağa çekmiyor.

Beykoz taraflarına gidiyoruz.Önümüzdeki, aşırı hız yapan araç meğer bi mafya babasının alkol almaya gitmiş 4 adamı imiş.

40 dakikalık takip/kovalamaca Beykoz daki sessiz bölgelere, zenginlerin yaşadığı villalara doğru gidiyorduk.

Çakarları açtım.Adamlar da pencereleri indirip, bizim araca sıkmaya başladı. Benim psikopat devrem bir an da, torpido dan çift barettayı çıkardı, aracın üstündeki camı açtı, ayağa kalkıp sıkmaya başladı.Ben artık, destek isteyecektim ama kurşun yağmuruna tutulduk.Lastiklere sıktılar.Bir anda, arkamızda 2 Mercedes Vito yanaştı, adamlar aracımıza çapraz ateş açtılar.

Bir yanda, kafamızı eğip; bize AK-47 lerle sıkan mafyayı püskürtmeye çalışıyoruz bi yandan merkezdeki arkadaşlara konum göndereceğiz diye çırpınırken, korumalar bize doğru yanaştı.Teslim olacak gibi olduk.
    Bir anda,

"Guuuffffffffffffffff" diye bi ses geldi. Ses tanıdıkdı. 2. Kez daha duydum. Bu ses, Kanas (AWP) sesi idi. 3. Kez duydum. Artık araçtan başımı çıkarıp silah sıkmayı düşünüyordum.

Dışarı çıktığımda, 3 korumanın yere düştüğü, diğerleri de awp yi kullanan kişiye sıkıyordu.AWP yi kullanan kişinin yanında, 7 kişilik bir tim vardı.Mafyanın korumalarını beraber avladık.Polat Alemdar'ın adamı, Cahiti gördüm.Orada bizim hayatımızı kurtarmışlardı.

Her akşam yatağa girmeden bu olay aklıma gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lisede çok büyük çöküş dönemi yaşamıştım. Her şey üst üste gelmişti. Zaten çok fazla şansı olan biri değilim hayatta. Annemle değil sırf para derdinden falan dedemlerde büyüdüm. Lisede babam öldüğünde çok kötü çöktüm. Hem fiziksel hem ruhsal. Yaşama sevincimi kaybettim. Hani derler ya "ölmek istemek" o noktadaydım.

Sonra karşıma bir kız çıktı. Şöyle anlatayım benim o durumdaki halimi kilolu, yaşlı gibi davranan (sürekli oraya buraya dalan, derslere ilgi göstermeyen), saçı başı birbirine girmiş, üstündekiler kırışık ve ayakkabılarım ucuz. Bu kızın önceleri hiçbir anlamı yoktu. Herkes gibi sıradandı. Bu olayların öncesinde ortamlarda takıldığımdan (babam doktordu para bol tabii yaşıyordum) kızlar konusunda çok katıydım yani 100 yıl düşünsem bir kıza karşı bu kıza baktığım gibi bakacağımı düşünmezdim.

Yavaştan konuşmaya başladık. Ortak zevklerimiz falan daha önceden sadece çıkmış veya gezmiş olmak için çıktığım insanlardan farklı olarak hissettirdiği duygular tarif edilemezdi. Aile ilişkilerimi falan bile anlattım. Her konuda destek oldu. Gerçekten sevdiğini hissettirdi. Ben de bırakmadım onu. Lise bittikten sonra bile konuşmaya devam ettim. Geçenlerde buluştuk mesela. Ve ben yaratıcının hepimizin karşısına fırsatlar çıkaracağına inanmaya başladım. Çünkü öyle bir ahırdan (Ahır tanımı hafif bile. 500 üzerinden 430 alarak girdim bildiğiniz çiftlik çıktı okul.) böyle bir insan çıkması normal değil.

Onu arkadaşım olarak görüyorum çünkü kendim gibi biriyle onun gibi bir güzelliği kirletmek istemedim. Bazen düşünüyorum bu kadar iyilik yapan biri, bu kadar düşünceli biri neden karşıma çıktı diye... Siz siz olun çevrenize iyi bakın. Nerden ne çıkacağı belli olmuyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.