Bildirim
SİZE GÖRE EN GÜZEL GOL -- VIDEOLU KONU-
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İki mükemmel gol ama ben Grafite diyorum. _____________________________
FRIENDS Arrow / Blue Mountain State / Breaking Bad / Chuck / Da Vinci's Demons / Game of Thrones / Gossip Girl / House M.D. / How I Met Your Mother / Lost / Misfits / Prison Break / Shameless / Sherlock / Siberia / Skins / Spartacus / Supernatural / The Big Bang Theory / The Walking Dead / Black Sails / Vikings / House of Cards / American Horror Story / Dexter / The 100 / The Oz
-
_____________________________ -
grafite,
cisse'nin sadece ayagına güzel oturmuş.._____________________________ -
-
Grafite'nin golü daha bir yetenek işi. Yıllar nce bize geliyodu sanki ne oldu o iş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sercann35
[DHTUBE=]
En güzel gol deyince benim de aklıma Zlatan'ın bu golü gelir hep. Mükemmel zeka ürünü bir gol, her babayiğidin atacağı türden değil.
Diğer goller bir şekilde birbirlerine benziyor ama bunun yeri bambaşka bana göre.
Bir de Ajax'taykendi sanırım herkesi çalımlayıp attığı bir gol vardı o da çok güzel._____________________________ -
-
-
-
-
konudaki Bergkamp, Grafite, Totti, Alex hepsi benim için efsane goller. _____________________________ -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sismanim24
https://www.youtube.com/watch?v=x9DhnG37mrc
allah ne verdiyse vurmuş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler