Aslında şimdiden hırs başladı bu iyi . Ama onun benden fazla temeli olduğu kesin. Ileride ayrılma durumu olacak gibi . Çok alıştıktan sonra kötü olur ayrılmak. Şu sıralar bakarken gülüşüyoruz . Pazartesi duruma netlik koyarım umarım. Ama ışte bu sorunlar var . Ezik hissetmek istemiyorum da yanında.
Kesin teklif gelmiştir.
her gün derş çalıştırır beni +Hem özel ders masrafı yok +Hem
baro seni foruma karı-kız bölümü açıp orada yönetici yapmalılar.
Ben 1.30 ay çıktım ve derslerimi etkiliyor dedi, ayrıldık.
quote:
Orijinalden alıntı: ®ed
baro seni foruma karı-kız bölümü açıp orada yönetici yapmalılar.
Yakın zamanda açtığım bir konuyu kanıtlayın böyle bir yorum yapıyorsanız . Ben uzun zamandır açtığımı hatırlamıyorum . Ikincisi nickim o değil . Iyi akşamlar .
baro manyak mısın nesin anlamadım. Ne fark edecek senden çalışkan veya tembel olması? O zaman aobp puanına göre aday yarat kendine. Bir de sen 1yıldır çok kötüyüm diye ağlıyorsun, ne yaptın o 1 yılda cidden merak ediyorum. O kadar şeye CERN'de çalışacak hale gelmeliydin, niye hala bu durumdasın baro? Sorun nedir adamım?
Evet beyler örneğimizde geçmişini unutmaya/unutturma çalışan bir ergen görmekteyiz. Ergen lafı şikayet edilemeyecek kadar masumdur ayrıca, neyse konumuz bu değil. Konumuz geçmişini boş verse de, bulunduğu çevreyi değiştirmeden unuttturamayacak/unutamayacak birisidir.
Türk filmlerindeki gibi dosyaları al gel kızım içeride inceleyelim dersin
Ne mahsuru olacak ki teklif felan gelmişse hiç önemli değil zaten benim dersanede çıktığım kız mimarlık kazandı bense 2 yıllık yazdım yani baya bi fark vardı ama bi sorun olmuyordu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme