Şimdi Ara

Sizden çalışkan olan bir kız ile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili olmak ister miydiniz ? Kız size açık açık baksa ve kız güzel olsa . Tabi güzellik değil anlaşmak çok daha önemli .

• Evet? Ne alaka ki?
  • Ne güzel işte birlikte ders çalışırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Evet? Ne alaka ki?

Böyle bir durum içindeyim . Yorumlara ihtiyacım var . Aklım biraz karışık .
  • O de seni çalışmaya sevkeder. Çok örnek var çevremde.
  • Buluşunca ders mi çalışacaksınız olm

Olmaz birşey.
  • ulan baro55 bıkmadın kız konusu açmaya çapkın herif
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında şimdiden hırs başladı bu iyi . Ama onun benden fazla temeli olduğu kesin. Ileride ayrılma durumu olacak gibi . Çok alıştıktan sonra kötü olur ayrılmak. Şu sıralar bakarken gülüşüyoruz . Pazartesi duruma netlik koyarım umarım. Ama ışte bu sorunlar var . Ezik hissetmek istemiyorum da yanında.
  • Kesin teklif gelmiştir.
  • her gün derş çalıştırır beni
    +Hem özel ders masrafı yok
    +Hem
  • baro seni foruma karı-kız bölümü açıp orada yönetici yapmalılar.
  • Ben 1.30 ay çıktım ve derslerimi etkiliyor dedi, ayrıldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

baro seni foruma karı-kız bölümü açıp orada yönetici yapmalılar.

Yakın zamanda açtığım bir konuyu kanıtlayın böyle bir yorum yapıyorsanız . Ben uzun zamandır açtığımı hatırlamıyorum . Ikincisi nickim o değil . Iyi akşamlar .
  • baro manyak mısın nesin anlamadım. Ne fark edecek senden çalışkan veya tembel olması? O zaman aobp puanına göre aday yarat kendine. Bir de sen 1yıldır çok kötüyüm diye ağlıyorsun, ne yaptın o 1 yılda cidden merak ediyorum. O kadar şeye CERN'de çalışacak hale gelmeliydin, niye hala bu durumdasın baro? Sorun nedir adamım?
  • Evet beyler örneğimizde geçmişini unutmaya/unutturma çalışan bir ergen görmekteyiz. Ergen lafı şikayet edilemeyecek kadar masumdur ayrıca, neyse konumuz bu değil. Konumuz geçmişini boş verse de, bulunduğu çevreyi değiştirmeden unuttturamayacak/unutamayacak birisidir.
  • Türk filmlerindeki gibi dosyaları al gel kızım içeride inceleyelim dersin
  • Ne mahsuru olacak ki teklif felan gelmişse hiç önemli değil zaten benim dersanede çıktığım kız mimarlık kazandı bense 2 yıllık yazdım yani baya bi fark vardı ama bi sorun olmuyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.