Şimdi Ara

Sizde de böyle oluyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela örnek veriyorum ikinci el lüks bir arabaya öylesine bakayım diyorum. Param olsa bile onu alamayacakmış gibi düşünüyorum. Memlekette o kadar ihtiyaca muhtaç çocuk,aile,öğrenci varken o arabayı almak ve o kadar parayı ona yatırmak çok saçma geliyor. O arabayı alınca kendimi onun koltuğunda rahat olamam gibi hissediyorum ve eminim ki olamam. O arabanın koltuğuna otursam aklıma gelen ilk şey "bende şuan bu varken başkası ne durumda ?" düşüncesi. Arada evim şahane programını izliyorum. Orada bir evi 5-10 milyara yaptırarak bir insanın psikolojini çok olumlu yükseltecek şekilde insanlara yardım ediyorlar. Mutluluktan ağlıyorlar,sarılıyorlar,teşekkür ediyorlar. Hemen aklıma param olsa şunu alacağıma şunu alır aradaki cebimde kalan fark ile böyle insanlara yardım ederim bu daha mantıklı diyorum.
    Sıklıkla düşündüğüm şey özetle pahalı birşeyi alabilecek gücüm olsa bunu haketmediğim. Alın teri ile çok kazansam bile bu alın terini lüks şeylere harcamak saçma geliyor . Ben keyif çatarken başkası kimbilir ne halde düşüncesi hep kafamda olacak . İçim içimi yiyecek.

Sizde böyle düşünüyor musunuz ?

• asla çatır çatır harcardım
  • Eğer sana şuan maddi yardım eden birisi varsa böyle düşünmen normal ama yoksa benve düşüncen normal değil. Hayatın acı gerçekleri var ve şu zamanda kimse kimseye manevi anlamda bile yardım etmiyor. Bence alın teri varsa rahat kullan kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.