Şimdi Ara

Sizde de böyle bir takıntı var mı? [LÜTFEN HERKES GİRSİN.]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela bir iş yapıyorken, o işi bir şekilde yaparsam başka bir şey olmayacakmış gibi.

Mesela, örnek verecek olursak yazı yazıyorum, kağıda biraz yamuk yazı yazdım, işte içimden bir ses eğer bu kağıdı atmazsan işlerin kötü gidecek diyor.

Diğer bir örnek, bir dosya seçiyorum, bu dosyayı seçme işlerin kötü gider diyor.

Bu nedir sizce?

EDIT: Arkadaşlar yorumlar ikna etti, bir de bu videoyu izledim daha iyi oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.F.Y.D -- 4 Kasım 2016; 11:46:11 >

• takıntı
  • O takıntının ismi OKB.Sendekide ileriye dönük kaygı duyma.Bendede var ordan biliom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Perde -- 3 Kasım 2016; 21:46:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son Perde S kullanıcısına yanıt
    sanki şeytan fısıldıyor gibi ya
  • bu takıntı genelde zeki insanlarda görülür

yarın gel harvardda başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obsesiflik aga o kötü birşey nette araştır istersen

• Beynin sana oyun oynuyo takma boyle seyleri takinti haline getirmissin gelse bile gine aklina umursama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır yok.

• Pimpiriklilik bu dediğin.

• vesvese
  • Bizim ayni oyle bir arkadas vardi, bir gun durup dururken oturduğu yerde Hakkin rahmetine kavustu. Otopside sebebine asiri kaygi demisler. Helvasini cok yavandi. İstirham ederim seninki fistikli olsun

• Bu tür şeyler genelde işsizlikten kaynaklanır. İş olmasa bile bir uğraş bulmalısın kendine.

Büyük bir hedefin yoksa küçük işlerle boğulursun. Kiminin büyük hedefi dinseldir, kiminin işsel ama bu hedef küçük işleri otomatikleştirir. Nasıl bir işle meşgulken yutkunma ve nefes alma faaliyetleri otomatiğe alıyorsan büyük bir hedefe kenetlenmişken normal işleri de otomatiğe alırsın.
  • nesnesi olmayan korku = kaygı , yani anksiyete , obsesyon ve kompülsiyon farklı OKB değil yani , yaşamını olumsuz yönde etkilemiyorsa düşük orta düzeyde anksiyete belirtisi
  • Tanı konuldu : obsesif kompulsif bozukluk
  • Hello my okb friend
  • Eskiden odamın kapısını bile kapatırken kaç parmak aralık bırakacağımı hesaplamak zorunda kalırdım yoksa rahat uyuyamazdım, yanımda su olmazsa kötü hissederdim. Hepsi psikolojik bi dönemin yarattığı şeyler olabilir, kendine hastalık tehşisi koyma işte o zaman gerçekten problem olmaya başlayabilir. Hayatında değişiklikler yapmaya çalış.
  • Aman hocam sıyırmayında.

• Zebani de olabilir kardeşim iyi araştır.

• Editlendi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.