Şimdi Ara

Sizcede artık sabit hattın modası geçmedi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 4-5 yıl öncesine kadar mobil operatörlerde bu kadar rekabet olmamasından fiyatlar pek uygun değildi. Şimdi artık nerdeyse sabit hattan daha ucuz fiyata heryöne dk konuşma veriyorlar. Yanında son hız interneti de cabası. Turkcell in ev turkcell uygulamasi var mesela. 7.5tl ye evinde sabit hatlari 400dk arayabiliyorsun. Yani lafın özü şudur ki sabit hatlı telefonlar zamanla sadece dedelerimizin annanelerimizin evinde mi kalır? Siz de benim gibi artık sabit hattin modasının gectigini düşünüyormusunuz? Bana kalırsa turk telekomu hem sabit hat konusunda hemde evde internet konusunda yakın gelecekte zor günler bekliyor. İflas eşiğine bile gelebilirler eğer bu fiyatlarda diretirlerse...

• Hic konusmasanız bile en azından 10 lira vergi geliyor.
  • Valla ben VINN kullanıyorum 29 TL sabit fiyat ve kafam gayet rahat. Limit aşım ücreti, vs yok. Üstüne hem ttnet'ten daha verimli ve hızlı, hem de kullanmadıgım telefonun aylık 20 TL haracını ödemek zorunda kalmıyorum artık.
  • Yani kısacası teknoloji türk telekomun aleyhine işliyor..
  • merak etmeyin bu ülkede o kadar çok bilmiş cahil var ki? onlar olduğu sürece Türk Telekom da bitmez daha çok söğecek bulurlar....

Türk Telekom haracından kurtulmakla çok iyi etmişim ama haybeden ödediğim sabit haraçları da helal etmiyorum sen tutarda bir kurumu 3-5 yıllık karına 49 yıllığına verirsen bunların olmasıda haktır tabii..

21 yüzyıla girmişiz elin Korelisi 1000 megabiti altında oyuncak etmiş bizde ise eşek hızında adsl yid bile telefon almadan vermiyor buna istinaden sözde bir yalın adsl çıkardılar oda telefonla almakla aynı para...

Ama işlerini iyi biliyorlar bizim halkımız Şener Şeni çok sever ee reklamlarıda onlara veriyolar ki halk unutmasın bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Valla ben VINN kullanıyorum 29 TL sabit fiyat ve kafam gayet rahat. Limit aşım ücreti, vs yok. Üstüne hem ttnet'ten daha verimli ve hızlı, hem de kullanmadıgım telefonun aylık 20 TL haracını ödemek zorunda kalmıyorum artık.

iyide 4 gb kota yetiyormu bari ayda?

limiti aşmassan iyide aştınmı limit aşım ücreti yok ama hızda rezalet oluyor o hızlada birşey yapılmaz nette..
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Valla ben VINN kullanıyorum 29 TL sabit fiyat ve kafam gayet rahat. Limit aşım ücreti, vs yok. Üstüne hem ttnet'ten daha verimli ve hızlı, hem de kullanmadıgım telefonun aylık 20 TL haracını ödemek zorunda kalmıyorum artık.

iyide 4 gb kota yetiyormu bari ayda?

limiti aşmassan iyide aştınmı limit aşım ücreti yok ama hızda rezalet oluyor o hızlada birşey yapılmaz nette..

Kim dedi 4 gb

Kampanyalarla 8 gb kullanıyorum ve gayet yetiyor Hatta fazlasıyla yetiyor. Artıyor bile..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SAbit hattın modası geçmez.İş yerleri için çok önemlidir ,ben mesela bazı işyerlerini arayacağım ,adam iş yeri olarak cep vermiş ,direkt oradan soğuyorum.Sabit hat profesyonelliktir.

Ayrıca turkcellin ev uygulamasını kullanırsak sadece hattı takılı kullandığımız cep telefonu çalar.EE evden dışarı çıktık ama evimizi aramak isteyenler evdekilere nasıl ulaşacak.Herkes adına birer adet cep hattı mı açalım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz kapattırdık. Konuşma, vergi parası ver,bir yol bulmuşlar gidiyorlar.Vergi verilmesin demiyorum ama ayarında olmalı.Uyumaya devam edelim daha ne vergiler çıkacak görücez hep birlikte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

SAbit hattın modası geçmez.İş yerleri için çok önemlidir ,ben mesela bazı işyerlerini arayacağım ,adam iş yeri olarak cep vermiş ,direkt oradan soğuyorum.Sabit hat profesyonelliktir.

Ayrıca turkcellin ev uygulamasını kullanırsak sadece hattı takılı kullandığımız cep telefonu çalar.EE evden dışarı çıktık ama evimizi aramak isteyenler evdekilere nasıl ulaşacak.Herkes adına birer adet cep hattı mı açalım ?

Evet,onun da çözümü var. 0850li hatlar.biradsl ve smileadsl veriyor bu hizmeti
  • Bende kapattım ev telefonumu kotalı kablosuz internet kullanıyorum.. Belki riske giriyoruz sağlık açısınıdan ama bu yollla devam edicem..
  • Evde internette zor gunler mi belliyor :))

Bi tt bayisine git, 3g den kacan insanlari seyretsen yeter :))
  • telekom sadece sabit hat operetörü değilki.gsm, internet vodafone turkcell koçnet smile hepsi telekomun alt yapısını kullanıyor.gsmler şehir içi şehirler arası trafiklerde baz istasyonu trafiğini taşımak için alt yapıyı kullanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.