|
Bildirim
İstanbulda 5 yılda 3. Kez taşındım, hep siteler bölgesinde büyük sitelerde oturdum, hala öyle. Superonline istisnasız hepsinde fiber veriyorken son oturduğum yerde ttnet fiberi yok.
Ama asıl mesele asla yakınımda bile bulunmayan turknetin ben 5 yıldır sürekli reklamına maruz kalıyorum. Oturduğum yer de mera değil sabiha gökçenin yanındayım, teknokent var dibimde. Bence reklam konusunda boşa para döküyorlar eminim kullanma şansı olan herkes turknet fiberi zaten kullanır, insanların tercih etmeme sebebi olmaması. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 31 Temmuz 2025; 15:24:36 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turk.net'in kendi altyapısında 1000 mbit simetrik hız vermesi ve altyapı yatırımları yapması çok güzel ama, diğer servis sağlayıcılarının özellikle Türk Telekom'un müşteri sayısı çok çok daha fazla. Dolayısıyla bu alınan ortalamalar aslında biraz yanıltıcı oluyor diye düşünüyorum. Sonuçta kırsal yerlerde Türk.net pek fazla kullanılamıyor, ancak Türk Telekom kullanılıyor. Oradaki altyapıya göre de hız alıyor. Ha bu demek değildir ki Türk Telekom her yere çok fazla yatırım yapıyor, onların da çok daha fazla altyapıya yatırım yapması gerekiyor. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|