Şimdi Ara

Sizce Zor Sorularla Uğraşmaya Değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Behzat Hoca'nın kaflarını aldım. Burdan dinleyip, çalışıyorum. Bir kafda baya soru var. Sonlara doğru baya zorlaşıyor özellikle derece testi baya zor YGS dede problemler dışında çok süründürücü soruda çıkmıyor.

Bu soruların hepsini çözsem bana artısı olur mu yoksa zaman kaybımı çünkü diğer derslerde var yani. Yada bu soruları sınava yakın bir zamanda tekrar amaçlı mı çözüp çözdürsem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 7 Ekim 2013; 12:44:26 >

• Sinavda zor cikmiyor haklisin ama insani zorlayan sorular kesinlikle birseyler katiyor bence. Ki sana katkisi olacak sorular catir cutur cozduklerin degil bu kastiran sorulardir ( abartmamak kosuluyla)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 3nokta

Sinavda zor cikmiyor haklisin ama insani zorlayan sorular kesinlikle birseyler katiyor bence. Ki sana katkisi olacak sorular catir cutur cozduklerin degil bu kastiran sorulardir ( abartmamak kosuluyla)

Çok soru var içinde çoğunu çözemiyorum özellikle derece testleri. Sanırım ilk önce soru bankalarını bitirip en son bunlara geçmek en mantıklı olan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almaya değer mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.