Şimdi Ara

Sizce yeni nesil Xbox ne zaman çıkacak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nextgen dediğimiz konsolların teknoloji olarak yavaş yavaş eskimeye başladığı şu günlerde, yeni nesil konsol dedikoduları da konuşulmaya başlandı.Sizce yeni nesili ilk hangi konsolda göreceğiz?Ben yine Xbox olarak tahmin ediyorum.Tahminen 2010 senesinden sonra çıkacaktır (belki 2010 sonbaharı).Normalde ilk xbox'ı düşündüğümüzde (2001 de piyasa çıkmıştı) xbox360 ile arasında 4 sene var.Xbox 360 2005 de çıktığı için normalde yeni nesil 2009da çıkmalıymış gibi görünüyor.Fakat Sony'nin konsoluna 10 sene değer biçmesi,ve yeni nesili çıkardıktan sonra eski nesile üvey evlat muamelesi yapan microsoft politikası gibi sebeplerle,360'ın ömrünün atasından daha uzun olacağını düşünüyorum.Ayrıca microsoft yeni konsolunu PS4 den çok önce çıkartıp bu konsoldan teknoloji olarak çok geride kalmak istemeyecektir.Siz ne dersiniz?

• Benim tahminim en az 2-3 yıl daha konsol tam gaz götürür, PS3 tarafında sony 10 yıl boyunca yeni nesil konsol çıkartmayacağını açıkladı haberleri duyuyoruz.. microsoft bu sefer aceleye getirmeyecektir.. Xbox hala ihtişamını sürdürüyor ve sürderecek bir süre daha...
  • Tahminim 2011 en erken...tam kivaminda olur. Su an bile pc'ye yapilan oyunlardan bazilari ne X360'a-ne de Ps3'e kisitlamalar yapilmadan yapilamiyor. Konsollarimiz eskidiler bile ama konsollarin rahatligi ve ucuzlugu var iste...birkac yil daha idare eder

Kendi acimdan, keske 2015'den evel cikmasa...köpek surusu gibi oyunlar cikiyor ve cikan kaliteli oyunlarin yarisina daha elimi surme imkanim olmadi
  • Q4 2010
  • bence yeni konsolun lafını bile etmesinler mevcut grafikler yeterde artar bile;
    en az 2013'e kadar çıkmamasından yanayım;
    daha erken 2010 gibi çıkarsa bu adamların biz oyunculara hiç saygısı olmadığını gösterir;
  • Daha durun bakalım ne eskimesi ne geri kalması ne çıkması...Ben daha alacam bu makineyi.Durun bakalım hele...
    Son söz olarakda pcler daha geçemedi konsolları.Bi crysis vardı. O da grafik yönünden önceki videolaradki gibi çıkmadığı için pcler şu an için grafik yönünden konsolları geçemedi.
    Eğer ben konsolumda crysisden daha iyi grafikli oyun oynuyorsam geçilmemiş demektir.O kadar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Daha durun bakalım ne eskimesi ne geri kalması ne çıkması...Ben daha alacam bu makineyi.Durun bakalım hele...
    Son söz olarakda pcler daha geçemedi konsolları.Bi crysis vardı. O da grafik yönünden önceki videolaradki gibi çıkmadığı için pcler şu an için grafik yönünden konsolları geçemedi.
    Eğer ben konsolumda crysisden daha iyi grafikli oyun oynuyorsam geçilmemiş demektir.O kadar..

Ya cysis için harcanan paralara yazık oldu hem de tam bi verim alınamadı o pahalı sistemlerdende şimdi crysis ide bitirdiler adam gibi oyun zaten yok adam gibi oyun çıkana kadar o sistemler zaten 1 2 sene içinde ortaa ile minimum seviyeye düşecek 999 fps red alert 2 oynarlar artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir sonraki nesil konsolların 2012 yılında çıkması planlanıyordu daha önce yayınlanan bir habere göre. Çok geç bir tarih değil bence.
  • bence konsollar her zaman oyun yönünde pc yi rahat ezerrrrrrrrrrrrrrrr.çünkü konsolun yapılış amacı eğlence ve oyun pc ise benim gözümde sadece internet aracıdır.
  • PS3'e baya varda, 360 bu 3k illetinden tamamen kurtulamazsa 2010 dan sonra yenisi gelebilir. dedikodular haberler gercekten fazla.. zaten medya olarakta bircok oyunda yetmiyor Lost Odyssey vs. 4 DVD
  • Benim tahminim 2011.Yine cikar cikmaz alinacak bir konsol olacak süphem yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mahs3R

Benim tahminim 2011.Yine cikar cikmaz alinacak bir konsol olacak süphem yok

katılıyorum .ayrıca microsoft yakaladığı bu başarıyla çok daha hatasız ve harika makinalar çıkaracaktır bence.ps3 için bişey diyemiyorum,benim gözümde daha bi standart kazanamadı gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 5 Mart 2008; 15:00:34 >
  • Yeni nesil konsolları düşünemiyorum bile kimbilir nasıl bir donamınla gelecekler ama yeni nesil konsollar çıkınca bir daha oyunlarda aa ve af yetersizlik konusunun açılacağına inanmıyorum yani sadece kaplamalar , gerçekçilik , yapay zeka , ve fizik konuşulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: stormoffdarkness

quote:

katılıyorum .ayrıca microsoft yakaladığı bu başarıyla çok daha hatasız ve harika makinalar çıkaracaktır bence.ps3 için bişey diyemiyorum,benim gözümde daha bi standart kazanamadı gitti.

Ms standart kazandımı senin gözünde,bunu neye dayanarak söylüyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

quote:

quote:

Biraz kıpırdanma olsada 360 ın yerini alamaz.Oyun bolluğu açısından yaklaşıyorum bi oyun fanı olarak.
    .yoksa bende ilk ps3 düşünüyodum.ama düşünüyodum .o sıra çoktan almıştın 360 ı

• ayrıca ps3 standartının düşüklüğüne açık ve net bi neden daha size buyrun;http://forum.donanimhaber.com/m_21642882/tm.htm
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

quote:

quote:

Biraz kıpırdanma olsada 360 ın yerini alamaz.Oyun bolluğu açısından yaklaşıyorum bi oyun fanı olarak.
    .yoksa bende ilk ps3 düşünüyodum.ama düşünüyodum .o sıra çoktan almıştın 360 ı

Sen bence oyun bolluğu değil back up avantajı sebebi ile bunu söyledinYoksa 360 ın donanım zayıflığını ve birçok kişiye 2. makınayı aldırdığını biliyorsundur sanırımSony ps3 te yeni bir teknoloji kullandı ve bu
    nun cemeresini çekiyor ama gün geçtikçe artıya geçmeye başladı ps3,bir iki hit oyunununda çıkması ile bence
    tavan yapacaktır.Ms in ps3 ün tavan yapacağı 2 sene sonunda yeni bir makına çıkartması bence tam bir fiyasko olur,çünkü yine alelacel bir konsol çıkar 360 gibi ve ucu biz oyunseverlere dokunur.Bence ms bu sefer aceleci davranmaz eğer yine sony den önce çıkarayım gibi bir yanlışlığa düşerse tarihte 2.sega olur

• Ne eskimesi yav, daha yeni yeni kendine geliyor sistemler. Adam akilli oyunlar cikmaya basladi ve guzel oyunlar cikacak. XBOX belki yeni versiyonunu 2010`da cikartir.
  • 2010 da çıkar konsol eskimeye başladı
  • Q2 2011
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.