Şimdi Ara

Sizce Yapabilir miyim ? (60-70k)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tyt de 70-75 yapıyorum Ayt de 15 Matematik 10-15 Fen yapıyorum Eksik Konularımı Bitirir Üstüne Deneme Çözersem 60-70k yapabilir miyim ? Şuan yoğun tempoda çalışıyorum Tyt yeterli diye düşünüyorum Ama Ayt de hızlı bir şekilde netimi arttırmam lazım Kimyada çalıştıkça olduğunu hissediyorum mesela Şuana kadar çalıştıklarımın keza Biyolojide ama Fizik baya korkutuyor beni
    Eksiklerim
    Matematik-Logaritma Trigonometri (İki konuyu da biliyorum ama Unuttum sadece Temelim var.Ama denemelerde Özellikle Trigonometri boş kalıyor.)
    Fizik-Elektrik Manyetizma Çembersel Basit Harmonik Dalga Mek.
    Kimya-Hız Denge Elektrokimya
    Biyoloji-Dolaşım-Boşaltım-Solunum-Üreme-Nükleik Asit(Unuttum Sadece) Fotosentez Solunum

• up
  • Hocam bir an once konulari bitirip bol bol her gun 1 tyt 1 ayt 3 5 tane ayt brans atmaniz lazim artik soru kalıbı ezberleyecek duruma gelmelisiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam planlı programlı şekilde it gibi çalışırsanız 50kyı bile görürsünüz Bu tamamen size bağlı bir şey Bunu bana 20 gün kala sorsan yine aynı şeyi derim Çünkü belli sıralamaları yapmak için aylarca çalışmaya gerek yok Siz isterseniz kendinize inanırsanız istediğiniz sıralamayı yaparsınız Bunu kafaya çok takmayın
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam öneriniz için bir an önce konuları bitirmeye odaklandım zaten şuan hızlıca 1 er kaynaktan bitirip deneme çözmek için uğraşıyorum
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    hocam planımı yaptım ve günde 10 saati görüyorum 3 gündür kendime de inanıyorum konuları bitirsem bi maksimumu görsem rahatlayacağım çünkü bu kadar eksikle 25-30 ayt yapıyorum konularım tamamlandığında belki de rahatlıkla 40-50 bandını göreceğim bu da tamamen bana bağlı teşekkür ederim görüşleriniz için
  • Rica ederim hocam Yapabileceginize inandiginiz surece yaparsiniz Bunu unutmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    merhaba ben de arkadaşla hemen hemen aynı durumdayım 67k ile kapatmış istediğim yer sayısaldan. aslında ben de bugünlerde bu sıralama için mezuna bırakılır mı diye düşünüyordum. netlerimde hemen hemen benzer arkadaşla. belli sıralamaları yapmak için aylarca çalışmaya gerek yok derken ne demek istediniz, açar mısınız biraz. sanırım başlayacağım totalde temelim var her konuda. geri döner misiniz
  • Hocam belli ki umudunuzu yitirmissiniz ve benden hayal satmami size motivasyon asilamami bekliyorsunuz Ben bunu yapacak birisi degilim Benim burada tek savundugum konu kendinize guvenmeniz ve son ana kadar pes etmemeniz Aylarca calismaya gerek yok demekten kastim bilgilerinizi yakin hafizada taze tutarak sinavda uygulamaniz Cok unlu Turkiye dereceleri cikartan bir hoca sinavin her zaman son 2 ayda kazanildigini soyler benim soyledigim sebepten oturu Yani planli programli ve onyargisiz sinava kadar calisirsaniz basari gelecektir Daha once de bir arkadasimiz son 2 3 ay kala derslere abanarak 5kya girdi Forumda konusu var Nicki gelecegindoktoru44 Kisaca umudunuzu kaybetmeyin Sinava kadar son hizla calismaya devam edin Ha olmazsa da mezuna kalip kalmamak size kalmis bir durum Ama elinizden geleni yapin Sinavinizda basarilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    peki teşekkür ederim, hayal aşılamaktan çok sıralamalar hakkında bilgili olduğunuzu düşündüğüm için atladım kusura bakmayın. size de basarılar. ayrıca umudumu yitirmekten ziyade umudumu yeşerten bir konuydu bu. iyi günlerrrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2B78B23C0 -- 28 Mayıs 2020; 15:7:46 >
  • Sınav gönlünüzce geçer hocam inşallah Başarılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.