Şimdi Ara

sizce Westte kalmalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar community bakımından çok memnunum ama rp fiyatları aşırı pahalı burda 1580 rp alabiliyorlarken trde aynı fiyata 2620 rp alabiliyorum ve trye özel indirimler var (genelde çöp oluyor ama)

ama trdede hiç zevk almıyorum playerbase aşırı çöp yine düzgün bi kaç kişi çıkıyor ama sizce napsam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sana yemin ederim bende sırf rp den şikayetçi olduğum için geçtim ama oakdar pişmanımki ellerim kırılsın falan diyorum hocam bak hiç geçme community çöp yakında mecburen baya para yatırıp weste geri döneceğim...
  • Hiç geçme sırf rp için değmez. TR topluluğu cidden rezil.
  • Ben şu anda mutluyum. RP stoklayacağım biraz. İstediğim kostüm indirime girdikçe de alırım. Seneye de West'e geri dönmeyi planlıyorum.
  • Irelia Sucks kullanıcısına yanıt
    bende böyle yapmaya karar verdim trde sıfırdan kasmaya başlarım şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem TR hem West'te hesabım var. Milletin boş konuşmadığı düzgün bir oyun atayım dediğimde West'te, şunların konuşmalarını izleyeyim de bir eğleneyim diye düşündüğümde Tr'de oynuyorum. İkisinin de farklı güzellikleri var.
  • Smurf hesabı taşıdım, silver 1 attı. Dedim silverda kalmasın, altına çıkarana kadar pişman oldum. Tekrar West hesabıma döndüm. Senin yerinde olsam aynı takımda 5 kişi pre olmayacaksanız, TR'ye geçmeni önermem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steroid kullanayım mı sizce
    9 yıl önce açıldı
    Dershane şart mı sizce
    6 yıl önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gelme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.