Şimdi Ara

Sizce Üni okurken bi yandanda sınava çalısılırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk senemdi bu sene 76k grdik ancak benim kıbrısda diş okuma imkanım var ve şöyle düşünoyırum. ilk sene gideyim orda gunde 6 saatmı çalıscam 3 saat lys 3 saat diş (ilk sene hiç bir bölüm diğer seneleri kadar zorlamaz sanırım.) bu tempoda bu sene 76 bini gelecek sene ilk 40 veya 30 belki 25e indirebilirsem kıbrıstan türkiyeye geçerim. gitme nedenim oraya gidersem mezuna kalmıs olanların yasadıgı boşlugu yasamam gibi ve 2. neden ise çalıstım olmadı en azından bi bölümü zaten okuyor olacağım kafam rahat olur. görüşleriniz nedir ?

puan kırılmasını pek düşünmüyorum hedefimiz ne ilk 10k ne 20k. 35 bine girsem bile benim için harika olur. kıbrıstan türkiyedeki daha kaliteli bir özele geçmiş olurum.

• Olum cevap verin la bana
  • saçmalamış olursun ''mezunların düştüğü boşluktan kurtulmak'' ne demek, kafan güzel mi kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam diş zor bölüm bence madem Türkiye istiyorsun kal otur çalış
    Kıbrısa tasinmasi gitmesi kalmasi belli bir duzen oturtmasi falan derken zaten 2 3 ay çöp olacak ama tabi sen bilirsin eğer ben çok azimliyim aslanım kaplanim yaparim dersen dene

• kardeşim hani biz çok çalışmadıkki tabi ilk 15 veya ilk 10daki adam boşluga düşmez sonucta o sıralamada mezuna kalan adam idealisttir. ama şimdi rahat olmak istiyorum bu sene gene daha iyisni yapardım ama acayip stres oldugum zamanlar oldu anlatamam. bu sene özelde gelmiş bi bölüm gidesim var ancak kendi memleketinde okumakda isterim o yüzden hazırlanıp bi istanbulda okula girebilirmiyim sizce bunu soruyorum aslında ?

hamza5806

normalde ahım şahım bir azim olmaz ama baba parası yiyorsun ozelde okuyunca sırf o yüzden onlarında gönlu olsun istiyorum bu yuzden gerekirse bağlarım kendimi yemin ediyorum ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtpathos -- 1 Temmuz 2015; 5:54:57 >
  • Yatay geçiş yapılmıyor mu Kıbrıs'tan? Yapılıyorsa ygs lys çalışacağına ortalamayı yüksek tutup geçiş yap.

• Vahistahe kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk amacım oydu ancak kime sorsam o çok zor her uni kabul etmez yapsan felan dedi bende bunu düşündüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu iş yüzde yüz bin sana bağlı
    Eğer cidden çok pis çalışırım falan diyorsan denenebilir ama ben yapamazdim ondan söylüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ParmağınıSehbayaVuranAdam

saçmalamış olursun ''mezunların düştüğü boşluktan kurtulmak'' ne demek, kafan güzel mi kardeş

tüm arkadaşların üniversiteye giderken evde oturup kalmak büyük koyar bence adama
  • Kıbrısa gidersen bırak lys çalışmayı, bölümün derslerine çalışmak bile zor gelir. Orada okuyanlardan biliyorum. Yine de senin tercihin
  • GaiaTheTitan G kullanıcısına yanıt
    muhafazakar bir yapım var milletin eğlence tarzı bana çile olabiliyor o yuzden arkadas ortamını min 1.5 yılda yaparım kafa dengimi bulana kadar yani anlıyacağınız ilk sene tabiri caiz ise ineklemekden başka alternatifim olmucak bunuda bu yolda kullanayım diyorum biraz. bir arkadas cevrendekilerde üniye gidince.. diye girmiş lafa bendekide o hesap bu sene üniyi kazanamayanda başka illere gitti yanlız kaldık gene yani .
  • Gençler duyarsız olmayalım el atalım fikir alış verişi yapalım haydi .
  • Öyle diyorsan mantıklı olabilir usta. Daha çok zaman var iyice düşün derim
  • Gençler fikirlerinizi alalım konuya gelin hadi
  • Üniversitede sınava çalışılmaz. Hele Kıbrıs gibi bir yerde hiç çalışamazsın. Okul derslerini de boşlarsan bir sürü dersten kalıp bunalıma girersin.

Kesinlikle bir yıl daha bekle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanmiyorum cok calisacagini. Daha kotu de yapabilirsin zaten puanin kesilecek. Gercekten orda okuyabileceksen git

• Ben bu dediğin işi yapacak en iyi adamdım iki sene önce ama ben bile vazgeçtim. Kesinlikle bir sene daha bekle. Olmuyor o. Burayı okuyabilirsin:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107342720&p=1#107342720

• Gençler dediklerinizi gerçekten mantıklı hani bu sene üniversite okumama ragmen sınavdan bu sonucu çıkardım. ancak bu seneki çalısmam tamamen konu oldu son 1 ay tek soru çözmedim buradan kaybettim gelecek sene nasıl biri kitap okur sıkıntıdan bende soru çözerim diyorum sonuçta herhangi bir zorunluluğum yok gelecek sene kazanmasamda oluyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.