Şimdi Ara

Sizce Ufolu Diye Bir Şey varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Beyler Sızce Ufolu Dıye Bır Sey Varmı? Bugune Kadar Onca Goruntu Resımler Medyaya Yansıltıldı Sızce Bunlar Dogrumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: YukarıBakanKaraAyYüzü

doğru

Kanıtın varmı

• Ofludur o ufolu olsa duramazsın

• Yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Yok

Neye dayanarak yok dıyorsun ?

• Bilim dünyasının büyük bir kısmının ciddi ciddi oturup üzerinde düşündüğü bir konu evrende başka yaşam formlarının olup olmadığı.Sen de gelmiş bu forumdaki ortalama lise-üniversite öğrencilerinden kesin bir cevap ve kanıt istiyorsun.Ayrıca UFO ve uzaylı duydum da ufolu ayrı bişey olsa gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böyle şeyler insanların ilgisini çeker. Yap bir iki ufo resmi koy Youtube'a al sana bir sürü izlenme. Hepsi uydurma o şeylerin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Koios

Bilim dünyasının büyük bir kısmının ciddi ciddi oturup üzerinde düşündüğü bir konu evrende başka yaşam formlarının olup olmadığı.Sen de gelmiş bu forumdaki ortalama lise-üniversite öğrencilerinden kesin bir cevap ve kanıt istiyorsun.Ayrıca UFO ve uzaylı duydum da ufolu ayrı bişey olsa gerek.

Nasa bugun canlı yayınını kestı tuhaf ucan cısımler gorunce

• carl sagan'ın da dediği gibi: "eğer tüm evrende yaşam sadece dünya'da varsa, bu çok büyük bir yer israfı olurdu."
  • Şimdiye kadar medyada orada burada gördüğümüz materyallerin sahte olma olasılığı çok yüksek.Ama bu uçsuz bucaksız sınırsız evrende tek biyolojik yaşamın insanlık olduğunu düşünmek bana oldukça saçma geliyor.Birçok kutsal kitapta da, eğer inanıyorsan, insanlar gibi başka akıllı varlıkların var olduğuna dair sözler var.Eğer evrenin sonsuz olduğuna inanıyorsanız, başka hayatların olduğuna da inanmak zorundasınız.Çünkü bu matematiksel bir gerçek.Sonsuz büyüklük, yıldız ile gezegen arası uzaklık, gezegen yarıçapı, atmosferi, yüzeyi gibi hayatın oluşmasında etkili birçok etmen üzerinde sonsuz olasılık demek.Bilim camiası bu sonsuz sayıda olasılıktan bir tanesinin bile olsa biyolojik yaşam formlarının oluşması için gerekli şartları sağladığını düşünüyor.

Edit : Ekleme

Bir şeye cevap vermeyi unutmuşum.En az bizim kadar akıllı başka yaşam formları varsa ve eğer şimdiye kadar bunlardan biri tespit edildiyse veya bir şekilde iletişim kurulduysa, bunun insanlıktan saklanması oldukça mantıklı bir hareket olurdu.Bu yüzden NASA gibi bir kuruluşun yaptığı canlı yayınlarda insanların kafasında kuşku yaratacak bir şeye rastlarsa yayını kesmesi garip karşılanmamalı.İnsanlık şu an bizim gibi başka yaşam formlarının olup olmadığı tartışacak seviyede değil ne yazık ki.Amerika'ya, Avrupa'ya bakma.Orta Asya'da hala dünya düz mü yuvarlak mı diye tartışılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koios -- 30 Haziran 2015; 19:39:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan1825

quote:

Orijinalden alıntı: YukarıBakanKaraAyYüzü

doğru

Kanıtın varmı

•  Sizce Ufolu Diye Bir Şey varmı ?

• Ufolu nedir la?
  • Bence de biz koca evrende tek olamayız. İllaki vardır başka canlılar
  • Ufolu yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Koios

Şimdiye kadar medyada orada burada gördüğümüz materyallerin sahte olma olasılığı çok yüksek.Ama bu uçsuz bucaksız sınırsız evrende tek biyolojik yaşamın insanlık olduğunu düşünmek bana oldukça saçma geliyor.Birçok kutsal kitapta da, eğer inanıyorsan, insanlar gibi başka akıllı varlıkların var olduğuna dair sözler var.Eğer evrenin sonsuz olduğuna inanıyorsanız, başka hayatların olduğuna da inanmak zorundasınız.Çünkü bu matematiksel bir gerçek.Sonsuz büyüklük, yıldız ile gezegen arası uzaklık, gezegen yarıçapı, atmosferi, yüzeyi gibi hayatın oluşmasında etkili birçok etmen üzerinde sonsuz olasılık demek.Bilim camiası bu sonsuz sayıda olasılıktan bir tanesinin bile olsa biyolojik yaşam formlarının oluşması için gerekli şartları sağladığını düşünüyor.

Edit : Ekleme

Bir şeye cevap vermeyi unutmuşum.En az bizim kadar akıllı başka yaşam formları varsa ve eğer şimdiye kadar bunlardan biri tespit edildiyse veya bir şekilde iletişim kurulduysa, bunun insanlıktan saklanması oldukça mantıklı bir hareket olurdu.Bu yüzden NASA gibi bir kuruluşun yaptığı canlı yayınlarda insanların kafasında kuşku yaratacak bir şeye rastlarsa yayını kesmesi garip karşılanmamalı.İnsanlık şu an bizim gibi başka yaşam formlarının olup olmadığı tartışacak seviyede değil ne yazık ki.Amerika'ya, Avrupa'ya bakma.Orta Asya'da hala dünya düz mü yuvarlak mı diye tartışılıyor.

Hocam zaten ben de bizden başka canlıların olduğunu düşünüyorum. Dediklerine noktasına kadar katılıyorum. Güzel yazmışsın eline sağlık. Sadece medyada, internette dolaşan şeylerin sahte, ilgi çekmek amaçlı olduğunu düşünüyorum o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: RedRevil`R3

• Ufolu yok Urfalı var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: OHOHO

Ufolu yok Urfalı var :(

Yılın espırısı bravo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.