Şimdi Ara

Sizce Türkiye'nin en modern şehri hangisidir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
156
Cevap
0
Favori
18.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sizce Türkiye'nin en modern şehri hangisidir?

(En Son Oy Tarihi: 13.6.2017)
Giriş
  • ANKARA

Trafiği kötü olsada tarihi yerler ve muhteşem manzarasıyla + deniziyle ISTANBUL'da diyebilirim.

• o ankara istanbul eskişehir Vs. diyenlerin çoğu her yaz İzmir'in Sahillerine akar. Çeşme'de foça'da 35 plakadan daha çok şehirdışı plaka görüyorum genelde...
  • İstanbul u hangi mantıkla modern buluyorsunuz çözemedim.
  • En modern Eskişehir ama ben sıkıldım artık bu şehirden.. Suç oranı az hırsızlık yok.. Eğitim düzeyi yüksek apaçiler krolar dediğiniz insanlar bile tranvayda nasıl davranılacağını biliyor. Cahil pek yok. Özgürlük var kimse kimseye karışmıyor. Gece kondu çok az.. kaçak elektrik görmedim bile. 3 yönlü ulaşım var karadan demiryolu(tranvay) ve gondol.(porsuk üzerinden).. Doğudan göç almıyor çünkü burada yapamazlar kendini direk belli eder. Kışın kalamazlar soğukta yakacak derdi falan çok. Büyük parkları, hava alanları var. Şimdi İzmir İstanbul demeyin bu şehirlerin bir olumlu yönü varsa birde olumsuz yönü mutlaka var.
  • İstanbul
    Ankara
    İzmir
  • Çok aşırı saçma olmuş..Yani kimse alınmasın darılmasın ama tabiki İSTANBUL..Yani 2. tartışılabilir ama istanbul ayrı ya..
    Tamam izmir ankara trabzon bunlarda metropol şehirler tartışılmaz ama yani istanbullada kıyaslamak akıl işi değil..
    19 senedir istanbulluyum daha 5de 1ini ancak gezmişimdir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Çok aşırı saçma olmuş..Yani kimse alınmasın darılmasın ama tabiki İSTANBUL..Yani 2. tartışılabilir ama istanbul ayrı ya..
    Tamam izmir ankara trabzon bunlarda metropol şehirler tartışılmaz ama yani istanbullada kıyaslamak akıl işi değil..

5 de 1ni anca gezmişin sonra gelmiş tartışmasız en iyisi diyorsun?
  • modernden kasıt nedir anlayamadım şehir yapılanması insanların refahı ulaşım sorunları okur yazarlığı eğitim durumu vb. gibimi
  • Fiziki yapı olarak İstanbul.
    İnsanın kafa yapısı olarak Edirne

İstanbul'a laf atanlar, evet İstanbul'un çok berbat yerleride yok değil fakat başka şehirlerin hiç mi yok bu tarz yerleri? Veya sorunları? Türkiye'nin en modern şehri İstanbul'dur bunun aksini iddia etmek fanatizmdir. Nişantaşı gibi, Beşiktaş gibi, Etiler gibi, Bebek gibi yerler başka hangi şehirde var? Şimdi birisi gelir İstanbul'da birtek oralar mı var diyecek. Peki diğer şehirlerde sadece o fotoğraflardaki yerler mi var?

Negatif yön her şehirde var. Ama Nişantaşı her şehirde yok. Fark bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_catcher -- 5 Nisan 2010; 12:41:27 >
  • şimdiki başbakanımızın1994 seçimlerinde istanbul belediye başkanı olmadan önceki haline göre çok modern bi şehir şimdiki sorunların kaynağı 94 yılına kadar olan hiç giderilmeyen gözardı edilen sorunların birikmesidir bu kolay bi iş değildir eğerki istanbula 1994 yılında değilde daha öncesinde ilgi verilseydi şimdi istanbula bakmaya kıyamıyacaktınız
  • Adam sanki nerelisiniz diye sormuş, millet bizimki niye yok niye yok diye bağrınıyor

Konuya gelince.İstanbul'un boğaz çevresi tartışmasız, su götürmez olarak mükkemmel bir şekilde en modern yeridir Türkiye'nin(İzmirliyim)

Daha genel kapsamda İzmir ortalama olarak biraz daha moderndir İstanbul'dan(Gerçi hepsi kontrolsüz göç nedeniyle bir çok özelliklerini kaybediyor)

Ankara'da okuyorum, bir çok arkadaşım var hepsi İzmir'e tek kelimeyle hayran.Orda okumadıkları için çok çok üzülüyorlar.Açıkcası bende Ankara'yı pek beğenmiyorum.

Son olarak Eskişehir'i kesinlikle unutmamak lazım.
  • Yalova
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Türkiye'nin en dandik yeri
    ANKARA

Türkiye'nin Ankaradan daha dandik ve iğrenç yeri
    İSTANBUL

Türkiyenin en güzel şehri
    İZMİR

türkiyenin en dandik şehri ankaraysa, istanbul nasıl ankaradan daha dandik oluyor

seni yazdığını okumadan mesaj göndermemeye davet ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamamböceği

quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Çok aşırı saçma olmuş..Yani kimse alınmasın darılmasın ama tabiki İSTANBUL..Yani 2. tartışılabilir ama istanbul ayrı ya..

5 de 1ni anca gezmişin sonra gelmiş tartışmasız en iyisi diyorsun?

sen düşün artık 5de 5ni gezsem dünyanın derdim herhalde

• Yani boşuna kendilerini kandırıyor İzmir, Ankara, Eskişehir vs. diyenler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Çorum.

• İstanbul dökülüyor arkadaşlar. Araya iki,üç plaza koymakla olmaz bu iş her taraf derme çatma ev. İstiklal'e gidiyorsun aşağı sokaklarına giremiyorsun. Şöyle bir bakıyorsun cennet mahallesi çekiliyor sanki İzmir'in özellikle Alsancak ve Karşıyaka sahilleri çok modern. Gecekondularla, şehir merkezi arasında bir ayrım var yani istemezsen oraları görmezsin bile. İstanbul gibi iç içe yaşamıyorsun en azından. Ama olayın bütününü değerlendirirseniz Eskişehir birinci olabilir. Sonra İzmir ve Ankara gelir.
  • Belkide BATI'ya yakın olmasından kaynaklıdır; bilemiyorum. Ama TRAKYA bölgesinde şehirler gerçekten Türkiye'deki tüm şehirlerden daha moderndir.

Türkiye'nin doğu karadeniz hariç hemen hemen tüm bölgelerini gezdim, uzun süreli kaldığım onlarca şehir oldu. Ama Trakya şehirleri gerek insanı, gerek anlayışı, gerek kültürü, gerekse yapısal olarak Türkiye ortalamasının çok üstünde. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Istanbul'un bu listede işi nedir, anlayamadım ama Izmir de genel olarak moderndir. Eskişehir ise yerli halkından ziyade, öğrenci nufusun yoğunluğuyla belli bir seviyenin üstüne çıkmış bir il.
  • İstanbulda yaşamama rağmen İZMİR diyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.