Şimdi Ara

Sizce trabzonspor nasıl bir takım !!ÖN YARGILI DAVRANMAYIN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar kafama takılan bir soruyu sormak istiyorum, ben pek fazla fanatik değilimdir maçlarını neredeyse hiç izlemem, ama trabzonlu olduğumdan dolayı trabzonsporluyum. Peki size sormak istiyorum fenerli arkadaşlarımız ön yargılı davranabilirler bu ön yargınızı bir kenara koyarak , en saf en temiz duygularınızla sizce trabzonspor teknik kadrosuyla, yönetim kadrosuyla, uefa avrupa ligi veya şampiyonlar liginde geçerli bir takımmıdır.Sizden tek ricam ön yargılı davranmamanız. Belki bu satırları okurken bitsede bir hışımla bize yaptıkları saçma şeyleri yazayım diyorsunuz. Ben onları istemiyorum sizce 10 üzerinden kaç alır bu takım. Ben trabzonsporluyum bu takıma dışardan bakamıyorum ama hiç bu takımın maçını seyretmemiş ve duygusu olmayan insanlardan arkadaşlarımdan :) rica ediyorum sizce



  • 3/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sangre kullanıcısına yanıt
    ciddimisiniz o kadar kötümü yahu
  • kadro iyi ama hoca ve yönetimde iş yok, şota gibi vasıfsız birini(hocalığı için) takımın başına getirerek en büyük hatayı yaptılar ve bu sezonu heba ettiler.
    ilk yarı gs ve fb ye yenilip bjk yi yendiler. 2. yarı gs ve fb yi yenemezse ağır konuşurum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nalimali

    ciddimisiniz o kadar kötümü yahu

    Kötü yönetilen, kadrosu 3 büyüklerin gerisinde, her sene transfere milyonlarca para harcayıp daha sene başında bir şekilde kaos ile dağılan bir takım. Taraftarı da sürekli agresif, rakiplere dalaşmaktan başka bir şey yapmıyor hocam. Üzgünüm ama gerçek yorumum bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ön yargılıyım Trabzonspor a ve taraftarına, en başta onu yöneten ve biçimlendirenlere.

    Bu algıyı değiştirmek için de çaba sarfetmeyen bi kulüp olduğuz için de olumlu bi cümle kuramıyorum maalesef.
  • Kötü.. Dünkü galibiyet aldatmasin antalya ilk golden sonra oyunu domine etti ama golü bulamadı.. Açıkçası 1-0 a rağmen antalya alır diyordum.. Yanı seyircide böyle bir izlenim bırakıyor..
    Kadro kalitesi zaten yetersiz.. Mbia sene başındakigibi ddeğil.. Cardozo klas ama yaşı ilerliyor.. 3 buyuklereu al desen cavanda ve ekiciyi alırım.. Bu iki isim hepsinde oynar.. Cardozo mbia bizde oynar fb ve bjkde yedek kalır..
    Kısaca ts eskisine gore daha iyi ama 3 büyüklere gore vasat bir kadro..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta sıraların takımı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden belli bir gücü ve duruşu vardı. Ama şu an benim gözümde sıradan bir anadolu takımı...
  • hem taraftar hemde kulüp olarak 10 üzerinden 3 veriyorum 15 senelik en yakın arkadaşım oflu fanatik trabzonlu ama futbol konuşmuyorum konuşmamaya çalışıyorum çünkü deli ediyor beni hiç bir şeyden anlamazlar hep burunlarının diklerine giderler bende rizeliyim karadenizliyiz diye belki bu inat ama bunlar abartıyor itici olmaya başlıyorlar ben ts taraftar profilinide kulübüde sevmiyorum amatöre düşseler umrumda olmaz 30 sene önce en son şampiyonluğunu yaşamış sıradan bi takım

    şuanki takım çok iyi mesela idari işler düzgün işlese bu kadroyu Fatih Terim bence şampiyon yapardı
  • Ben biraz eski kafalıyımdır.
    Ts'siz bir ligi düşünemem.
    son dönemlerdeki saha seyirci olayları ve İHO vakası klübü epey bir antipatikleştirdi.
    Ts işine ve içine bakarsa daha iyi olacak. 7/10
  • ben TSyi seviyorum açıkçası ve Önümüzdeki yıllarda TS daha iyi olacak.Muharrem Usta vizyonu olan bir başkana benziyor.kadro olarak iyi bir Sol açık - sağ açık ve sol bek e ihtiyacı var Cardozonunda yaşlandığını düşünürsek sağlam birde Santrafor alması lazım önümüzdeki yıl bunları gerçekleştirirse çok can yakar tabi iyi bir hocada lazım :)
  • Biraz on yargiliyim ama taraftarının çoğu karaktersiz insanlar.Hiçbir şekilde futbol konuşamazsın bu adamlarla.Aykut,Salih gibi yolda görsem yüzüne tukurmyecegim adamlar oynuyor.Hele o kadın gibi 10 yıl yasayacagima erkek gibi 1 gün yaşarım diyen adam olmayan başkan ile Trabzon benim gözümde BITMISTIR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevdiğim bi takımdı Aykut Demir kurtlar vadisi izliyorum diyene kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde biri konu açmıştı, TS ligden düşsün diye. Oraya yazdıklarımın benzerini yine yazayım. Trabzonspor, diğer 3 büyük takıma göre ciddi iki dezavantaja sahip:

    1) Takımın İstanbul takımı değil de Anadolu takımı olması. Bunu lobi bakımından söylemiyorum, takıma gelen yıldız oyuncular bakımından söylüyorum. Bugün bir oyuncuya İstanbul kulüpleri ve Trabzonspor teklif götürse ve Trabzon'un teklifi daha iyi olsa oyuncular şehir nedeniyle "genellikle" İstanbul takımlarını seçer. Trabzonspor merkezini İstanbul'a taşırsa çok iyi yerlere gelebilir.

    2) Taraftar. Trabzonspor taraftarı aşırı duygusal, hırçın. Belki de büyük kulüpler içerisinde takımlarına en bağlı kulüp. Ama bu sevgi çoğu zaman zarar veriyor takıma, kendilerini kontrol edemiyorlar. Çabuk gaza geliyorlar, yönetimin hedef saptırması yüzünden çok yanlış hareket ediyorlar çoğu zaman. Kimse kusura bakmasın, bir takı seyircisi yüzünden yılda en az 3-4 maç ceza alıyorsa kalkıp sürekli federasyonu ya da diğer takımları suçlamak çok saçma. Trabzonspor taraftarının daha dikkatli olması gerekiyor.

    Bu iki madde çözülebilirse ve biraz sabredilirse şampiyonluk kaçınılmaz olur.




  • bence bizim en büyük sorununlarımızdan biri belki birinci taraftardır.inanılmaz kötü bir taraftar kitlemiz var.düşman olsa bu kadar yapmaz.rakip takımlarlala kavgalı oda yetmez gibi kendileriylede kavgalı.yönetim şeklide berbat olunca takım iyice itibar kaybetti.
    artık kavgacı sürekli olay çıkarmaya yonelik bir tutum sergileyen taraftar imajından donulmeli.bu tip insanları oyle yada boyle takımla ilişkisini keseceksiniz.bunu fenerbahçe yeni stadtla beraber buyuk olcude basardı.galatasarayda aynı sekilde yol izledi.duyduguma gore fikret ormanda aynı sekilde onlemler alacakmıs.
    bunu en cok yapması gereken biziz.herkes mafya takılıyor.
  • Ailede bir tek ben Beşiktaş'liyim geri kalanlar Gs ve Ts li o yüzden ts yi severim kadro o kadar kötü değil ama iyi bir yönetim yok bir kaç iyi transfer ile Muharrem usta bir şeyler yapabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp. Amatör kümede daha karakterli takım, taraftar ve yöneticiler mevcut.
  • Aziz Yıldırım'ın, Mahmut Uslu'nun yönetimde olduğu takımın taraftarı karakterden bahsediyor. Ne kadar da ironik? Böyle trollleri ancak blok keser.
  • Öz eleştiri yapacak olursak ilk sırayı bütünleşemiyor olmamız alır. Şöyle düşünün ki stadda 15 tane taraftar grubu var. Yahu birleşin, tek grup olun ya da 2 grup olun, tek bir ağızdan destek verin. Böyle saçma iş olmaz.

    İkincisi başımıza gelen yönetimler. Nedense delege üyelerimiz hep çapsız adamları getiriyor kulübün başına. İçeride seçim zamanı yedirilen paralar konuşuluyor ama neyse bunları geçelim.

    Üçüncüsü şehir... Şehir Trabzonspor'a o kadar bağlı ki 30 maç kazan, 1 maç kaybet her şey bitiyor. Dolayısı ile bu sabırsızlığa bir son verilmeli. Her sene profesyonel futbolcular bir şekilde getiriliyor ancak nedense randıman alınamıyor. Bir düşünün bakalım neden alınamıyor ??

    Her şeyin başı kurumsal bir yönetim ve ciddi bir hedef koymak. Ayrıca taraftar grupları ve TSCLUP-TSTV ikilisi canlandırılmalı. Şehir futbolcular için, kültürel değerler kaybedilmeden yaşanabilir hale getirilmeli. Belediye ile işbirliği içerisinde olunmalı.

    Ronaldo olduğunuzu düşünün ve Galatasaray-Trabzonspor ikilisinden teklif aldığınızı düşünün ( her iki takımı da denk sayalım.) Her ne kadar kulüpler eşit olsa da futbolcu sırf yaşayacağı hayat sebebi ile Galatasaray'ı seçer.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.