Şimdi Ara

Sizce tıraşı ne ile oluyum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba lise 3e gidiyorum bıyıklar fauller çene altında kıl kıl çıktı çok yok azda yok ama az la orta arasında sizce nasıl kesiyimmi makineylemi jiletlemi

• makineyle uğraşılır mı jilet tabiki ama jiletin ucundaki plastiği kırmayı unutma
  • Makineyle basla 14 yasinda jilete bSladim 15 yasindayim baba sakali gibi 20 saate tekrar uzuyor iyah siyah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Döner bıcağıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makineyle al olabildiğince geç gürleşsin sakal çok da lazım olan bir şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

makineyle uğraşılır mı jilet tabiki ama jiletin ucundaki plastiği kırmayı unutma

Sonra suratini kessin

• Makine. Jilet vurma sakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence sakala jilet vurabilirsin bi havası oluyo ama bıyıkları makineyle idare et sonra kasık kılına benziolar erken yaşta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

makineyle uğraşılır mı jilet tabiki ama jiletin ucundaki plastiği kırmayı unutma

Sonra suratini kessin

bende tektük sakal bide bıyık var, 4 yıldır sadece 1 kere ufak bir kesik oldu o da 5 günde geçti. o plastik varken makine gibi kökten kesemiyor.
  • Makine sakalları berbat ediyor emin ol..14 yaşımdan beri jiletle tıraş olurum 2 gün sonra sakallar uzardı ama en azından düz çıkardı uzattığım zaman yakışırdı tam genç gibi görünürdüm o yaşlarda herkes abi diyordu.

Bu aralar makine ile tıraş olmaya başladım berbat ediyor sakalları yamuk yamuk çıkıyorlar + kırık kırık..En iyisi jilet.

Jiletle şimdiden sakalını nasıl yapacaksan oraları jiletlemeye başla..Ama elmacık kemiğinin altlarına falan vurma yani yanaklarına..Sakal olmasın ama şimdiden cücük ve çene sakallarını belirginleştirmeye başla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 26 Ekim 2014; 17:35:00 >
  • oluyum
  • 20 yaşına geldim hala yüzümde sakal yok ve çokda mutluyum
  • Ben jiletle yapmıştım sorun olmadı ama kazık gibi çıkıyor diyenlerde var cilde bağlı bir olay. Jiletle yapacaksan sakal çok az da olsa kuru şekilde değil de köpükle yap yoksa yanma olabiliyor.

• Fauller
    oluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlashKill

20 yaşına geldim hala yüzümde sakal yok ve çokda mutluyum

burda yalan söyleme bari ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlashKill

20 yaşına geldim hala yüzümde sakal yok ve çokda mutluyum

18 yaşındayım, benim de sakal yok. Hala tüy gibi uzuyor ama bu kötü bir şey. Üniversitede kızlar çok bakmıyor. Sakal olgun gösteriyor. Kızlar beğeniyor. Ben sakal istiyor ama olmuyor.

• Ben hep makineli ile oluyorum ama artık çene altı ve boyun bölgesine işlememeye başladı. Defalarca üstünden git gel yapıyorum. Ve tam olarak çin işkencesine dönüşüyor olay.

Gillet'i n 70-80 liraya satılan şarjlı jiletleri varmış ya da pilliydi tam hatırlamıyorum, adı Gillette Fussion Progride miydi Power miydi neydi.

Onu kullanan varsa sizce işe yarıyor mu faydalı mı o?

• yorgun şair kullanıcısına yanıt
    Sana yalan borcum mu var kardeş?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.