Şimdi Ara

Sizce tel taktırmalı mıyım? SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doktora gidicem, alt dişlerde çok az tartar başlangıcı var.Diş macunumu falan komple değiştirmeyi düşünüyorum.Geçen sene dişlerimi gösterdiğimde doktor 1 yılda çıkarırız teli demişti ama ben inanmadım.19 yaşındayım, kasım ortası gibi falan taktırsam seneye kadar çoğu düzelmiş olur o zaman eğer öyle basitse.Tel yoksa ağız bakımı yaptırıcam ama tel taktırsam mı taktırmasam mı fikrinizi alayım istedim.4 bin lira gibi bi fiyatı var.

www.hizliresim.com/88BMPQ

• Doktora git forum full liseli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyide dişlerinde bir şey yok ki?

• taktır dişlerin zaten dümdüz. Altlı üstlü.

Ufacık bir detay var o bozuyor her şeyi. O diş 1 ayda dümdüz oluyor ama 1 senede çıkartırsın 1 sene sabret.
  • Taktırmalısın hocam biraz çarpıklık ve çenenin biri önde gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emple

Taktırmalısın hocam biraz çarpıklık ve çenenin biri önde gibi duruyor.

Evet hocam, üst çenenin biri biraz önde.Üst üste koyunca dişler çakışıyor ama çeneyi düzeltirken onu da halleder herhalde doktor.Ama 4 bin büyük para, burs çıkarsa taktırmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuseyinHD

Doktora git forum full liseli

Dedi ilkokullu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cx7

quote:

Orijinalden alıntı: Emple

Taktırmalısın hocam biraz çarpıklık ve çenenin biri önde gibi duruyor.

Evet hocam, üst çenenin biri biraz önde.Üst üste koyunca dişler çakışıyor ama çeneyi düzeltirken onu da halleder herhalde doktor.Ama 4 bin büyük para, burs çıkarsa taktırmayı düşünüyorum

Yaş ilerlemeden halletmeye bak sonra işler zorlaşıyor.

• cx7 kullanıcısına yanıt
    Hocam banada tel+zart zurt 7 bin tl masraf cikti. Yazin calisip tel taktiracagim bende. saglik icin her sey yapilir
    Fotografa bakmadim ama çene rahatsiz edecek derecede öndeyse ameliyatla düzeltiyorlar. Arastirabilirsiniz

• yaş biraz geçti ama, bende taktırmayı düşünüyorum. avrupa yakasında tel için doktor tavsiye edebilecek var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leobolt

Hocam banada tel+zart zurt 7 bin tl masraf cikti. Yazin calisip tel taktiracagim bende. saglik icin her sey yapilir
    Fotografa bakmadim ama çene rahatsiz edecek derecede öndeyse ameliyatla düzeltiyorlar. Arastirabilirsiniz

7 bin çokmuş be hocam Ne yapacaklar ağıza da 7 bin TL? Diş falan mı çekilmesi gerekiyor? Çene önde değil pek, tel ile düzeltilir.Dikkat çekmiyor yani.

Bazen düşünüyorum tel için çok mu bu fiyat diye.Ama gülmek ucuz değil zaten, sadece farkında değiliz.Taktırırım belki diyordum ama sanırım gittikçe daha da fazla taktırma taraftarı oluyorum.

• cx7 kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz lüks bir yere gidecegim.. Benim dişler çürümeye yatkin ve ogrenci olmama ragmen parasinda degilim.
    Dişlerimde orantisizlik var buyutme kucultme islemleri vs. Dahil.
    Gulerken agzimi kapatmak zorunda kaliyorum

• Ben 1300 dolara yaptırıyorum. Üst dişler tamamen düzeldi sayılır. Alt dişler ise düzelmeye yeni başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTMEN

Ben 1300 dolara yaptırıyorum. Üst dişler tamamen düzeldi sayılır. Alt dişler ise düzelmeye yeni başladı.

Ayrı ayrı mı taktılar alt üst
  • quote:

quote:

Ben 1300 dolara yaptırıyorum. Üst dişler tamamen düzeldi sayılır. Alt dişler ise düzelmeye yeni başladı.

Kardeşim alt üst farketmiyor. İlk üste takılır sonra alta takılır. Ortodonti tedavisi tek çenelik bir iş değildir. Her iki yere de uygulanır. Alt ve üst.
  • quote:

quote:

quote:

Kardeşim alt üst farketmiyor. İlk üste takılır sonra alta takılır. Ortodonti tedavisi tek çenelik bir iş değildir. Her iki yere de uygulanır. Alt ve üst.

Anladım hocam ama ikisine birden takmak var, önce atıyorum 3 ay alttakine takıp sonra üsttekine takmak var.Nihayetinde ikisine de takılacak, benimkileri de ayrı ayrı taksalar çok iyi olur

• Sen diss atarsın ben diş atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: steganography

Sen diss atarsın ben diş atarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım hocam ama ikisine birden takmak var, önce atıyorum 3 ay alttakine takıp sonra üsttekine takmak var.Nihayetinde ikisine de takılacak, benimkileri de ayrı ayrı taksalar çok iyi olur

Öyle dediğin olmaz. Üst çene dişleri alt çene dişlerine tam oturmalı. Oturmazsa lastik tedavisiyle o dişler eşitlenir. Yani dediğini hiç bir doktor yapmaz.

• Taktirirsan 1 senede teli takacak ama 2 yil dahada aparat kullanicaksin disler eski haline donmesin diye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.