Şimdi Ara

Sizce sosyal insanlar mı daha mutlu, yoksa asosyal insanlar mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Sizce sosyal insanlar mı daha mutlu, yoksa asosyal insanlar mı?

(En Son Oy Tarihi: 10.11.2020)
Giriş
  • İster asosyal ister sosyal olsun,insan tekil ve mutlak mutluluğa ulaşamadkça mutsuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 11 Aralık 2012; 20:57:57 >

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Örneklerin çok mantıklı geldi banada, yazdıklarım fikir sadece, fikirler değişebilir zaten bu yüzden açtım konuyu.

yazdıklarımı okudum da moda girmişim resmen. ters birşey söylediysem kusura bakma yanlış anlama olmasın

Yok hocam ne yanlış anlaşılması benimde bir fikrim yok fikir sahibi olmak için tartışalım konuyu diye açtım

• Herşeyden evvel hiçbir insan mutlu değildir; bütün hayatı boyunca hayali bir mutluluk peşinde koşup durur, onu nadiren ele geçirir ve ele geçirse bile, geçirmesiyle birlikte bir yanılsamadan, bir düş kırıklığından başka birşey kalmayacaktır geride; ve kural olarak sonunda bütün umutları suya düşecek ve limana bir enkaz halinde girecektir.
  • Dengelemeye çalışıyorum ben arada bir fazla kaçırdığım oluyor gezmeyi, tozmayıkendime 1 hafta kafa dinleme arası veriyorum çıkmıyorum dışarı mesela.İnsanın tek başına zaman ayırması çok önemli istediğin kadar yakın biri olsun hayatında insanı kendi gibi kimse dinleyemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

quote:

Örneklerin çok mantıklı geldi banada, yazdıklarım fikir sadece, fikirler değişebilir zaten bu yüzden açtım konuyu.

yazdıklarımı okudum da moda girmişim resmen. ters birşey söylediysem kusura bakma yanlış anlama olmasın

Yok hocam ne yanlış anlaşılması benimde bir fikrim yok fikir sahibi olmak için tartışalım konuyu diye açtım

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx / lg w2230s
    dh kimine göre aile, bana göre sadece bir forum
    dh fosil grubu: 2001-2005 üyeleri / misafir üyelikler kapatılsın.tıkla, destek ver.
    donanımhaber üyelikleri için güvenlik güncellemesi.üyeliklerinizin güvenliği için destekleyin.

• bu soruya sen cevap ver duygusal adam her ikisini de gördün geçirdin

Orijinalden alıntı: Sircap

Felsefede, politikada, edebiyatta, ya da sanatlarda olağanüstü olan tüm insanlar, melankoliktirler. Yaratıcılık ve keşif acıda ve yalnızlıkta saklıdır.

Asosyalim, mutluyum.

Orijinalden alıntı: Weightless

bu soruya sen cevap ver duygusal adam her ikisini de gördün geçirdin

Sosyalken daha mutluydum ama bazen evde tek başıma takıldığım zamanları özlediğim oluyordu bazen çevremde çok insan olunca kötü olduğunu düşünüyordum ama sosyalken çok mutlu olduğum zamanlar oluyordu sosyallik sanırım daha iyi ama arada bir gelen kazıkları göze alırsan.

quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

bu soruya sen cevap ver duygusal adam her ikisini de gördün geçirdin

Sosyalken daha mutluydum ama bazen evde tek başıma takıldığım zamanları özlediğim oluyordu bazen çevremde çok insan olunca kötü olduğunu düşünüyordum ama sosyalken çok mutlu olduğum zamanlar oluyordu sosyallik sanırım daha iyi ama arada bir gelen kazıkları göze alırsan.

sen de yiyemeyeceğin kazığın altına yatmayarak sosyal ol o zaman sıkıntı olmaz

bak şimdi yanlış anlamak isteyenler çıkacak

• Herşey dozunda güzel
  • 15 Yaşıma kadar Asosyaldim.En büyük sorunum Clan maçlarında Statsların kötü olmasıydı.Cumartesini iple çekerdim maç olacak diye.Şimdi sosyalim oyun oynamıyorum.Sevgilim var,derslerim var sorunlar dağ gibi.Siz siz olun Asosyallikten vazgeçeyin.Hiçbir insan yalnız kalmaz merak etmeyin
  • Zamanında çok sosyal biri sayılırdım.Ancak insanlar sebebsiz yere hiç bir kötülük yapmadan bana kazık atınca ve etrafımdan teker teker kaybolunca kendimi asosyalliğe yaklaştırdım tam asosyal değilim aslında yine arada çıkarım ama konuştuğum kişi sayısı bir elin parmağını geçmez.Yanlızlıktan hoşlanıyorum ve mutluyum çünkü herkes çıkar peşinde,ortam peşinde.Yalnız olmak iyidir bana göre,çünkü etrafında seni yargılayacak seni küçük düşürecek ve çıkar için peşinde dolaşan insanlar yok kısacası huzurlusun.Belki eğlenemiyorsun ama internette takılıp Film-Dizi-Oyun-Müzik arşivi yapıp,tatile çıkarsanız eğlenceli olabilir.Kısacası kendi kendinize eğlenmeyi bileceksiniz ve içinizde dertlerinizi kendinize anlatıp rahatlıyacaksınız en azından benim için böyle.Benim için sosyalliğin hiç bir getirisi olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nagato Rinnegan -- 20 Temmuz 2013; 17:29:17 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.