Şimdi Ara

Sizce sosyal insanlar mı daha mutlu, yoksa asosyal insanlar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sizce sosyal insanlar mı daha mutlu, yoksa asosyal insanlar mı?

(En Son Oy Tarihi: 10.11.2020)
Giriş

Orijinalden alıntı: John Voxville

Onu bunu bilmem de, sosyal olmaya çalışan asosyalin mutsuz olduğundan eminim.

+1.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: backlit

para varsa her türlü mutlu olursun. cevap bu kadar basit.

Asosyal, genç yetişkin, ilk sevdiceği tarafından terk edilmiş vs. biri olarak ölmek istiyorum. Yüz kişiden yüzünün söylediğine göre çevredeki ve çevrelerindeki insanlara göre daha iyi bir zekaya sahibim ama durum bu. Ayrıca üst-orta bir gelir düzeyi... Açık ve net.

Orijinalden alıntı: Haxenkoff

Asosyalim, mutluyum.

+1

• arada kalmışlara yazıklar olsun...

şaka şaka. asosyallik burdaki herkesin iddia ettiği gibi tercihli olmuyor. bir çoğu titrek tipler olduğu için böyle bir sonuca varıyor. sonra da çok huzurluyum sakinim derdim yok felan diyor. ama hayatını yaşamıyor, bunun farkında değil

tercihen olanlara saygım var kesinlikle.

Orijinalden alıntı: Sircap

Felsefede, politikada, edebiyatta, ya da sanatlarda olağanüstü olan tüm insanlar, melankoliktirler. Yaratıcılık ve keşif acıda ve yalnızlıkta saklıdır.

Çok doğru bir örnek hocam.

EDİT: Anket etklenmiştir, RDS'e teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 11 Aralık 2012; 20:45:25 >

Orijinalden alıntı: hmztly

quote:

Asosyal, genç yetişkin, ilk sevdiceği tarafından terk edilmiş vs. biri olarak ölmek istiyorum. Yüz kişiden yüzünün söylediğine göre çevredeki ve çevrelerindeki insanlara göre daha iyi bir zekaya sahibim ama durum bu. Ayrıca üst-orta bir gelir düzeyi... Açık ve net.

zaten insanların asosyal olmalarının sebebi bana göre etrafındaki insanlar ve çevre.

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Sosyal insan: Sürekli gezen, özellikle hafta sonları asla evde durmayan, arkadaş çevresi çok, sevgilisi olan, kısmen parası olan, her türlü mekana ve ortama giren, bir şeyler paylaşabileceği bir çok arkadaşı olan, canı sıkıldığında yardımcı olabilecek insanlarla dolu bir çevresi vardır.

Çevren ne kadar çoksa o kadar kazık yersin, çevrendeki insanlar o kadar morelini bozar, sevgilin terkedebilir, aldatabilir, her ilişki bir gün biter, daha çok örnek var ama hepsini ben yazmayım.

sosyal insanı yanlış yanımlamışsın.

sosyal insan sürekli gezecek diye bir kural yok.insan diyoruz sonuçta yorulacaktır illaki.

benim arkadaş çevrem çok geniş değil.sürekli görüştüğüm kişiler toplasan 10'u anca geçer.

ayrıca ben herşeyimi herkesle paylaşmıyorum mesela.çok yakın arkadaşım var 4 tane onlarla paylaşıyorum.

ayrıca sosyal bir insan sevgili yapmak zorunda değil.

kazık yeme olayı doğrudur.yaşadım biliyorum.kazıktan sonra çevremi daralttım.

bu sene bahsettiğim yakın arkadaşlarım farklı şehirlere üniversite okumaya gittiler.tek kaldım.

onlar olunca sabahtan sabaha takılıyoruz.sadece yazları sıkıntı oluyor benim güneşe çıkmam zararlı.beyaz tenliyim; yani hem sıcakta dışarı çıkma zararlı diyorlar tenimden dolayı; hem de ben sıcağa fazla gelemiyorum daralıyorum.sadece yazları güneş batınca çıkarım.

Allah'a şükür hayatımın hiçbir zamanında asosyal olmadım.ha ama bu sayede yeri geldi kalbim kırıldı, yeri geldi yalnız kaldım ama hepsi tecrübe olarak geldi.yalnızken bile dışarı çıkardım; mahalle esnafıyla çay içerdim mesela.asosyalliğin hiçbir getirisi yok.yol yakınken ne yapın ne edin dönün derim.sonuçta forumdaşız

edit: ana soruyu kaçırmışım.

sonuçta hepimiz hayattan yara alıyoruz.benim çocukluğum çok eksik geçti.hala o eksikleri fark edebiliyorum.fakat sosyal oldukça bu sıkıntıları pause edebiliyorsunuz.mutlu-mutsuz kavramı kişinin yaşadıklarına göredir; sosyallik veya asosyalliğe göre değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bz9ai -- 11 Aralık 2012; 20:48:22 >

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx / lg w2230s
    dh kimine göre aile, bana göre sadece bir forum
    dh fosil grubu: 2001-2005 üyeleri / misafir üyelikler kapatılsın.tıkla, destek ver.
    donanımhaber üyelikleri için güvenlik güncellemesi.üyeliklerinizin güvenliği için destekleyin.

• Asosyalim isigi sesi sevmem fikirlerimi tartisacak ortam olsun bide pc olsun yeter bana no people no cry

Sevgilim yok okudugum okulun erkeklerinin yuzde sekseniyle konusmuyorum . Sira arkadasim haric annemi cok severim pansiyonlu oldugum icin evi cok ozlerim

Orijinalden alıntı: bz9ai

quote:

Sosyal insan: Sürekli gezen, özellikle hafta sonları asla evde durmayan, arkadaş çevresi çok, sevgilisi olan, kısmen parası olan, her türlü mekana ve ortama giren, bir şeyler paylaşabileceği bir çok arkadaşı olan, canı sıkıldığında yardımcı olabilecek insanlarla dolu bir çevresi vardır.

Çevren ne kadar çoksa o kadar kazık yersin, çevrendeki insanlar o kadar morelini bozar, sevgilin terkedebilir, aldatabilir, her ilişki bir gün biter, daha çok örnek var ama hepsini ben yazmayım.

sosyal insanı yanlış yanımlamışsın.

sosyal insan sürekli gezecek diye bir kural yok.insan diyoruz sonuçta yorulacaktır illaki.

benim arkadaş çevrem çok geniş değil.sürekli görüştüğüm kişiler toplasan 10'u anca geçer.

ayrıca ben herşeyimi herkesle paylaşmıyorum mesela.çok yakın arkadaşım var 4 tane onlarla paylaşıyorum.

ayrıca sosyal bir insan sevgili yapmak zorunda değil.

kazık yeme olayı doğrudur.yaşadım biliyorum.kazıktan sonra çevremi daralttım.

bu sene bahsettiğim yakın arkadaşlarım farklı şehirlere üniversite okumaya gittiler.tek kaldım.

onlar olunca sabahtan sabaha takılıyoruz.sadece yazları sıkıntı oluyor benim güneşe çıkmam zararlı.beyaz tenliyim; yani hem sıcakta dışarı çıkma zararlı diyorlar tenimden dolayı; hem de ben sıcağa fazla gelemiyorum daralıyorum.sadece yazları güneş batınca çıkarım.

Allah'a şükür hayatımın hiçbir zamanında asosyal olmadım.ha ama bu sayede yeri geldi kalbim kırıldı, yeri geldi yalnız kaldım ama hepsi tecrübe olarak geldi.yalnızken bile dışarı çıkardım; mahalle esnafıyla çay içerdim mesela.asosyalliğin hiçbir getirisi yok.yol yakınken ne yapın ne edin dönün derim.sonuçta forumdaşız

edit: ana soruyu kaçırmışım.

sonuçta hepimiz hayattan yara alıyoruz.benim çocukluğum çok eksik geçti.hala o eksikleri fark edebiliyorum.fakat sosyal oldukça bu sıkıntıları pause edebiliyorsunuz.mutlu-mutsuz kavramı kişinin yaşadıklarına göredir; sosyallik veya asosyalliğe göre değil

Örneklerin çok mantıklı geldi banada, yazdıklarım fikir sadece, fikirler değişebilir zaten bu yüzden açtım konuyu.

• quote:

quote:

quote:

zaten insanların asosyal olmalarının sebebi bana göre etrafındaki insanlar ve çevre.

Bahsettiğiniz şey, zaten bu işkencenin aslan payını kapıyor. Bir sürü söylenecek söz var amd 35 yaş üstü sendromlu Facebook insanı profili çizmek istemiyorum.

Allah yardımcımız olsun, ne diyebilirim ki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bahsettiğiniz şey, zaten bu işkencenin aslan payını kapıyor. Bir sürü söylenecek söz var amd 35 yaş üstü sendromlu Facebook insanı profili çizmek istemiyorum.

Allah yardımcımız olsun, ne diyebilirim ki?

napçan hacı bunada şükür.

• quote:

Örneklerin çok mantıklı geldi banada, yazdıklarım fikir sadece, fikirler değişebilir zaten bu yüzden açtım konuyu.

yazdıklarımı okudum da moda girmişim resmen. ters birşey söylediysem kusura bakma yanlış anlama olmasın

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx / lg w2230s
    dh kimine göre aile, bana göre sadece bir forum
    dh fosil grubu: 2001-2005 üyeleri / misafir üyelikler kapatılsın.tıkla, destek ver.
    donanımhaber üyelikleri için güvenlik güncellemesi.üyeliklerinizin güvenliği için destekleyin.

• Asosyal arkadaslar kendilerine sosyal bir arkadas edinirlerse zamanla sosyallesirler,asosyalligin ilaci bu.

ilkokul ve lisenin son yilina kadar asosyaldim.Ancak bu ahmak ve dallamalardan kendimi korumami sagladi.Yasitlarimin cok ustunde bir dusunce yapisi ve olgun karaktere sahibim.Tum bunlari cocukken ki asosyallige borcluyum.
    Asosyalligin kizlarla iliskilerde eger ogrenciyseniz bir dezavantaj yarattigini dusunmuyorum.Sonucta ister istemez tanisip kaynasiyorsunuz.
    Kizlari baglayamiyorsaniz bu yeteneksizlikten

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.