Şimdi Ara

SİZCE SINAVIM GEÇERSİZ SAYILACAK MI (GEÇERLİ BEYLER :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
4.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TYT SINAVINA AYT GİRİŞ BELGESİ İLE GİTMİŞTİM :(

TROLL DEĞİL YAPTIM BU APTALLIĞI GERÇEKTEN

SİZCE GEÇERSİZ SAYILIR MI? ÖSYM ARADIĞIMDA BİŞEY OLMAZ DEDİ AMA TAM GÜVEN VERMEDİ KONUŞMASI.

NASIL GİRDİN VS. DİYENLER İÇİN DAHA ÖNCEDEN AÇTIĞIM KONU BURADA DETAYLAR VAR BAKABİLİRSİNİZ
    https://forum.donanimhaber.com/yanlislikla-ayt-giris-belgesiyle-gittim--133604888

GEÇERLİ SAYILDI SONUÇLAR İYİ DEĞİL AMA GEÇERLİ SAYILMASI SEVİNDİRİCİ :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 31 Temmuz 2018; 0:45:12 >

• BENİM GİBİ TYTYE 3 TANE TYT BELGESİYLE GİDEN VAR MI

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasil iceri aldilar

• 2019ayt kullanıcısına yanıt
    Benim arkadasin totemi vardi 4 taneyle gidiyordu ben de 2 taneyle gittim

• Bir şey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey demek doğru olmaz hocam. İki gün daha sabredin, umarım geçersiz sayılmaz.

• Adamlar nasıl içeri aldılar hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Optiği doldurup verdiysen nasıl bir şey olabilir ki?
    O giriş belgelerini çöpe atıyorlar zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saucin

Nasil iceri aldilar
    FARK ETMEDİLER. KEŞKE POLİSLER FARK EDİP ALMASAYDI DOĞRUSUNU ALIP GELİRDİM.

SALONA GİRDİĞİMDE OLAY PATLAK VERDİ

benim normalde tyt oturmam gereken yer 10 du kagitta 9 yaziyodu ilk 9a oturttular sonra hoca kagidi kontrol etti bi sorun bulamadi kagidi onume koyunca bende isiklar yandi bi baktim ayt yaziyo

hocalara anlattim durumu dışarı çıkarttılar beni daha yetkili bi hoca geldi sanırım bir yerleri aradı telefonla görüştü ondan sonra sınav salonuna tekrardan aldılar beni her neyse sinava soktular ama tutanak tutup aciklamaya da AYT giriş belgesiyle girmiştir yazdılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 29 Temmuz 2018; 15:2:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantilatör

Optiği doldurup verdiysen nasıl bir şey olabilir ki?
    O giriş belgelerini çöpe atıyorlar zaten
    TUTANAK TUTULDU DURUM HAKKINDA. AYT GİRİŞ BELGESİYLE GİRMİŞTİR DİYE.
  • Rahat ol ya. Kimse oturup o belgelere tek tek bakmaz tahminimce. Herhangi bir sorun olursa dönüp bakmak için o belgeler. Bence bi sınıtı çıkmaz.
  • quote:

ÖSYM ARADIĞIMDA BİŞEY OLMAZ DEDİ AMA TAM GÜveN VERMEDİ KONUŞMASI.

NE BEKLİYOSUN DAHA KARDEŞİM CUMHURBAŞKANI ARAYIP MERAK ETME KARDEŞİM SINAVIN GEÇERLİ Mİ DESİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirsovyak

Rahat ol ya. Kimse oturup o belgelere tek tek bakmaz tahminimce. Herhangi bir sorun olursa dönüp bakmak için o belgeler. Bence bi sınıtı çıkmaz.
    TUTANAK TUTULDU HOCAM. VE BELGENİN ÜSTÜNDE 1. SIRADA YAZAN MADDEDE DİYOR Kİ BU BELGE SADECE BU SINAVIN BU OTURUMUNA GİRİŞ İÇİN KULLANILIR BAŞKA HİÇBİR ŞEYE KULLANILAMAZ.

NORMALDE SINAVA ALINMAMAM GEREKİRKEN ALINDIM BU YÜZDEN GEÇERSİZ SAYILABİLİR DEĞİL Mİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troyn

quote:

ÖSYM ARADIĞIMDA BİŞEY OLMAZ DEDİ AMA TAM GÜveN VERMEDİ KONUŞMASI.

NE BEKLİYOSUN DAHA KARDEŞİM CUMHURBAŞKANI ARAYIP MERAK ETME KARDEŞİM SINAVIN GEÇERLİ Mİ DESİN
    VALLA DESE ANCA RAHATLARIM AMA BU ÖSYM'DE ÇAĞRI MERKEZİNDEKİ KİŞİLER NE KADAR YETKİLİ Kİ? BELKİ O KAFASINA GÖRE GEÇERLİ SAYILACAK DEDİ AMA BAKIP GEÇERSİZ SAYACAKLAR? ONLAR SADECE ÇAĞRI MERKEZİ PERSONELİ DEĞİL Mİ? BELKİ UZATMAMAK İÇİN FİLAN BİŞEY OLMAZ DEDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

TUTANAK TUTULDU HOCAM. VE BELGENİN ÜSTÜNDE 1. SIRADA YAZAN MADDEDE DİYOR Kİ BU BELGE SADECE BU SINAVIN BU OTURUMUNA GİRİŞ İÇİN KULLANILIR BAŞKA HİÇBİR ŞEYE KULLANILAMAZ.

NORMALDE SINAVA ALINMAMAM GEREKİRKEN ALINDIM BU YÜZDEN GEÇERSİZ SAYILABİLİR DEĞİL Mİ?

Alıntıları Göster
    Tutanak mesajını benden 20 sn önce atmışsın. Görmemiştim pardon. Eğer tutanak tutulmuşsa beklemekten başka çaren yok. ÖSYM'de yetkili biri yoktur sanırım burda.
  • tutanak tutulduysa geçersiz sayılma ihtimali var hocam
  • SENİN ALAN ADAMLARIN MALLIĞI BENCE. STRES YAPMA

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

FARK ETMEDİLER. KEŞKE POLİSLER FARK EDİP ALMASAYDI DOĞRUSUNU ALIP GELİRDİM.

SALONA GİRDİĞİMDE OLAY PATLAK VERDİ

benim normalde tyt oturmam gereken yer 10 du kagitta 9 yaziyodu ilk 9a oturttular sonra hoca kagidi kontrol etti bi sorun bulamadi kagidi onume koyunca bende isiklar yandi bi baktim ayt yaziyo

hocalara anlattim durumu dışarı çıkarttılar beni daha yetkili bi hoca geldi sanırım bir yerleri aradı telefonla görüştü ondan sonra sınav salonuna tekrardan aldılar beni her neyse sinava soktular ama tutanak tutup aciklamaya da AYT giriş belgesiyle girmiştir yazdılar

Alıntıları Göster
    Sınava alıp çözmene izin verdiler ise bence sıkıntı olmaz hocam

• Normal şartlarda sınava alınmaman gerekir ama görevli inisiyatif kullanmış. Sınavınızın geçerli sayılacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

SENİN ALAN ADAMLARIN MALLIĞI BENCE. STRES YAPMA
    AH BE KEŞKE FARK ETSELERDİ DE DOĞRU BELGEYİ ALIP GELSEYDİM

KİMSEYİ SUÇLAYAMAM OLAY TAMAMEN BENİM APTALLIĞIM Bİ BELGEYİ DOĞRU GÖTÜRMEYİ BİLE BAŞARAMADIM GÜLSEM Mİ AĞLASAM MI :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.