Şimdi Ara

SİZCE SINAVIM GEÇERSİZ SAYILACAK MI (GEÇERLİ BEYLER :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
4.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: If you my star

Normal şartlarda sınava alınmaman gerekir ama görevli inisiyatif kullanmış. Sınavınızın geçerli sayılacağını düşünüyorum.
    KEŞKE POLİSLER ALMASAYDI MAALESEF FARK ETMEDİLER TABİİ BÖYLE Bİ APTALLIK İLK DEFA OLUYODUR MUHTEMELEN ADAM OKUMA YAZMA BİLEN SINAV ALANINA ULAŞABİLEN Bİ KİŞİDEN BÖYLE Bİ APTALLIK BEKLEMEZ DOĞALDIR YANİ FARK ETMEMELERİ

İNŞ GEÇERLİ SAYILIR DEDİĞİNİZ GİBİ. YİNE KAFAM ÇOK KARIŞIK GEÇERLİ SAYILIR DİYEN VAR GEÇERSİZ OLUR DİYEN VAR ÖSYM ÇAĞRI MERKEZİ DE BİŞEY OLMAZ DEDİ ARTIK 2 GÜN SONRA GÖRÜCEZ AMA GEÇERSİZ SAYILIRSA ÜZÜLÜCEM GERÇEKTEN

@Sergio99

MAALESEF HOCAM :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 29 Temmuz 2018; 15:45:15 >
  • Hocam iptal etmezler zannımca çünkü o belgeler oturup biri tek tek bakmaz.
    Ancak iptal ederlerse ise dava açın içeri alınmamalıydım diye zannımça haklı çıkarsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grosyooi

Hocam iptal etmezler zannımca çünkü o belgeler oturup biri tek tek bakmaz.
    Ancak iptal ederlerse ise dava açın içeri alınmamalıydım diye zannımça haklı çıkarsınız.
    HOCAM TUTANAK TUTULDU BELGEYE BAKARLAR BENCE
  • İşte canımı sıkan mevzu o ama sen yinede itirazını yap

• KESİNLİKLE GECERSİZ SAYİLACAKTİR. Kendini umutlandirma keske orada yeni giris belgesi cikartsaydin senin adina uzuldum gercekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Birkardesiniz

KESİNLİKLE GECERSİZ SAYİLACAKTİR. Kendini umutlandirma keske orada yeni giris belgesi cikartsaydin senin adina uzuldum gercekten
    SAĞOLUN HOCAM

GİRİŞ BELGEM ZATEN VARDI İKİSİ DE YANIMDAYDI YANIMA TYT ALACAĞIMA AYT ALMIŞIM TYT ARABADA KALMIŞTI

ASKERLİK MÜLAKATLARINA FİLAN DA GİTMİŞTİM BOŞUNA KENDİMİ YORDUM.

APTALLIĞIN CEZASI
  • quote:

Orijinalden alıntı: grosyooi

İşte canımı sıkan mevzu o ama sen yinede itirazını yap
    YAPARIM HOCAM AMA SANMIYORUM Kİ SONUÇ ÇIKSIN TAMAMEN BENİM APTALLIĞIMDAN

CEZASINI AĞIR ŞEKİLDE ÇEKİCEZ :(
  • Bizim sınıfta da aynısı oldu. Bir tane eleman biriyle aynı sıraya oturdu, ikisinde de aynı sıra yazıyordu. Hoca kontrol etti çocuğun kağıt ayt kağıdı idi. Hocam tam olmaz derken çocuk cebinden tyt kağıdını çıkardı. Sınava da girdi. ÖSYM çok ciddi bir kurum.

Edit: Üniversite

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Bizim sınıfta da aynısı oldu. Bir tane eleman biriyle aynı sıraya oturdu, ikisinde de aynı sıra yazıyordu. Hoca kontrol etti çocuğun kağıt ayt kağıdı idi. Hocam tam olmaz derken çocuk cebinden tyt kağıdını çıkardı. Sınava da girdi. ÖSYM çok ciddi bir kurum.

Edit: Üniversite
    yani kesin geçersiz :(
  • 2019ayt kullanıcısına yanıt
    ALLAHIN HAKKI 3 diyerek 3 tane tyt giris belgesiyle gittim. ayt de de 2 tane ile gittim.
  • Yok hocam anlamadınız herhalde

Çocuk polis kontrolünden geçtiği halde(!) cebinde bir kağıt ile sınava giriyor. ÖSYM rezil bir kurum işte. Sizde ise hocalar izin vermiş girmişsiniz. Ortada bir hata varsa o da sizi içeri alan polistedir. Bence bir sıkıntı çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Yok hocam anlamadınız herhalde

Çocuk polis kontrolünden geçtiği halde(!) cebinde bir kağıt ile sınava giriyor. ÖSYM rezil bir kurum işte. Sizde ise hocalar izin vermiş girmişsiniz. Ortada bir hata varsa o da sizi içeri alan polistedir. Bence bir sıkıntı çıkmaz.
    ANLADIM HOCAM ŞİMDİ

O ZAMAN Bİ UMUT VAR YİNE DE. PEKİ ÇOCUK HAKKINDA TUTANAK TUTULMADI MI CEBİNDE KAĞITLA GİRİŞ YAPMIŞ? BENCE BENİM DURUMDAN BİLE KÖTÜ YAW CEBİNDE KAĞITLA GİRMEK NEDİR
  • Ben tutanak tutulduğunu görmedim. Tutmuş da olabilirler bilmiyorum ama görevliler gayet normal karşıladı çocuğu ve sınava devam etti. Bence de sizin olay daha hafif.

• Bir şey olmaz demiş işte daha ne takıyorsun unutmaya çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmfalper

Bir şey olmaz demiş işte daha ne takıyorsun unutmaya çalış.
    Bugün bir daha aradım bilmiyorum dediler 2 farklı cevap geldi yani. Ama salondaki hocalara sorduğumda geçersiz olmaz dediler geçersiz olmasını istesek başka işlem yapardık sadece durumu açıkladık tutanakta dedi. Ama sınav kuralları net geçersiz sayılması daha yüksek ihtimal.
  • 2 gün kaldı o zaman olan oldu gibi düşün daha değiştiremezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmfalper

2 gün kaldı o zaman olan oldu gibi düşün daha değiştiremezsin.
    of ya askeri okul mülakatlarında gitmiştim oradan da geçtim iş tyt'nin açıklanmasına kaldı ya

sırf bu aptallığım yüzünden seneye kalıcak
  • Hocam rahat olun, siz de söylediniz. Sizin sınava girmenize izin verdiler. Hiçbir şey olmayacaktır, 2 gün kala kendinize bunu yapmayın.

• Beyler benim arkadaşımın kardeşine de şöyle bi durum oldu
    Arkadaş 2.oturumda dalgınlığa gelerek kitapçık poşetini yırtmış Sonra gözetmen yanlış anlamasın diye gözetmene haber vermiş.Gözetmen de tamam ama kitapçığı açma sınav başlayana kadar demiş.Sizce iptal olur mu Ayrıca karekodu alırken de ismin yanında bişey yazmıyormuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mülakatlar ne zamandı hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.