Şimdi Ara

Sizce sıfır macbooklar indirime girer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bildiğiniz üzere artan dolar kuru ile birlikte apple da bir yil icinde birden fazla fiyat zammi yaparak su anda neredeyse iki kati fiyat istiyor ayni bilgisayara. Haklıdır haksızdır orası tartışılır ama sizce yakın zamanda bir indirim (fiyat güncellemesi de denebilir) olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanmıyorum Hocam düşüş yapacağını. Geçmişte böyle bir şey hiç gerçekleşmiş mi ona bakmak lazım. Bugüne kadar hiç zamdan sonra indirim yaptıklarına şahit olmadım fakat dönem dönem kampanyalar yapıyorlar. Belki kampanya yakalarsanız 2. ürün indirimli vs gibi öyle bir şey olabilir.
  • Hocam biliyorsunuz dolar 3.89a kadar çıktı geçen ay, son zamlar da yanlış hatırlamıyorsam o zaman yapılmıştı. Simdi dolar 3.6 seviyesinde. Bir de yeni macbook pro tanitildi ama 2015 modeller ayni fiyattan satilmaya devam etti. Hani belki son kalan stokları eritmek için br kampanya vs yaparlar diye umuyorum bunlari goz onune alinca. Umarim olur cunku 1-2 yil once 4000-4500 e aldigimizi su an 6000-6500den satiyorlar vergilerle ve dolar kuruyla orantili olarak. Cok kotu bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple kolay kolay zam yapmayan bir firma aynı şekilde bir kez zam yaptıktan sonra kolay kolay indirim de yapmazlar.

En azından Türkiye piyasası için bu durum daha geçerli. Dolar çok dalgalı ve ilerleyen aylarda bu dalgalanmanın devam edeceği az çok belli. Doların tekrar 3.80-3.90 ları görmeyeceğinin kimse garantisini veremez, görürse de kimse şaşırmayacaktır.

Haliyle bir indirim olması uzun vadede pek mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 28 Şubat 2017; 17:59:12 >
  • Hiç sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 katı değil fiyat farkları apple ı savunmuyorum. Ama 7500 istedikleri cihaza 8500 istiyorlar
  • Vatan bilgisayar 2 sene önce , 2 yıl önceki modelin yanına ipad vermişti 600 tl lik. Bugünü baz alırsanız 2015 early macbookpro için yanına ipad air 2 verirler 2 yıl sonra sanırım. Akakçeden araştırın en dip fiyatlarla satış yapan firmalar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu fiyata alınır mı ps4
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok üstad yapmazlar adamların iskonto gibi bir tarzları yok neyse o dio işine gelmiosa alma der gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.