Şimdi Ara

sizce psikologa gitmelimiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 yaşındayım,5-6 senedir kendi başıma aileme belli etmeden depresyonla savaşmaya çalışıyorum,bazı zamanlar iyiyim ama depresyon agır gelmeye başladıgı zamanlar inanılmaz kötü hissediyorum bildiginiz bogazıma bir yumru oturuyor,her an ağlayacak gibi hissediyorum.Genelde kendimi yanlız hissettigim zamanlar böyle oluyorum.Az arkadaşım var ve sadece 1 tanesiyle yakınım,onunda müsait olmadıgı zamanlarda tamamen yanlız kalıyorum.Boş kaldıgım zamanlar çok fazla düşünüyorum.Düşüncelerimde hep kendimle çatışıyorum(yanlız ölecegim,başarısızım,mutsuzum,arkadaşım yok hepsi benim suçum gibi şeyler).Zevk aldıgım şeyler zevk vermez oluyor,hayat enerjim tamamen sıfıra iniyor.Derslerime 0 ilgim kalıyor.Kısacası hiçbir şey yapmak istemiyorum.Kendime zarar verecek cesaretim yok fakat böyle yaşamak istemiyorum artık.Asosyal olmaktan,konuşacak,mesajlaşacak kimseyi bulamamaktan BIKTIM.İnsanlar hemen kaynaşıp arkadaş olabilirken ben depresyonum yüzünden yanımdaki herkesi uzaklaştırıyorum kendimden.Ne spor yapasım var,ne çalışasım var nede başka beni hayata bağlayacak bir amaç edinesim var.Yok hiçbir şey yok.Benim sorum sizce psikolog yada psikiyatrinin bana yardımı olurmu?Bir kurtuluş yolu bulmak istiyorum artık.Ve bunu ailemle paylaşmaktan biraz çekiniyorum dogrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 12 Nisan 2019; 14:24:57 >

• Bu soruyu sorman bile hata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözümü yok bu durumun kardeş dertleşmek iyi gelir tek.

• kardeşim bu resmen bir yardım çağrısı, açıkçası psikologa gitmek değil psikologun seni çağırmasını istiyorsun. bence boş ver psikoloğu para kazanmaya bak.
  • İse gir para vercegine para al

• Bende mutsuzdum uzun bir süredir. Bugün kalktığımda hayat enerjimin dibe indiğini fark ettim. Soluğu psikiyatride aldım, ilaç verdi ve psikologa yönlendirdi. Kendimi koşullandırmamdanmıdır bilemem ama sabah göre gayet iyiyim.

• Omega 3 kullan 50 gün boyunca
    D vitamini seviyeni kontrol ettir düşükse takviye al
    Mastürbasyon sıklığını azalt
    Acil bir hobi bul kendine tavsiyem bisiklettir.

+ passiflora kullan.

Bunları kullanırken her gün 15 günde bir duygu değişime dair kağıda not al , değişme yok ise git işte psikologmudur vesayredir ben bilmem onları ama ben şahsen ilaç kullanmıcaksam kimseye paramı vermem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilaç işe yarıyormu yani ?
  • whatif kullanıcısına yanıt
    para kazanmak için bir nedenim yokki hocam sorunda bu zaten
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    yani gitmelimiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FollowTheLight

yani gitmelimiyim ?
    derhal

• salih uçan S kullanıcısına yanıt
    halimden anlamıyolarki hocam çevremdekiler benim gibi depresyonda degilki
  • Grupla psikolojik danışmaya da gidebilirsin, hem senin gibi derdi olan ortak bireylerle aynı anda seans alacağın için yalnız olmadığını görme fırsatı yakalarsın, hem de arkadaş edinme şansı doğar. Ayrıca problemine çözüm üretme imkanın da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FollowTheLight

ilaç işe yarıyormu yani ?
    Hocam bugün ilacı ilk içişim olduğu için beni biraz sersemletti. Sersemlemenin etkisindenmidir bilinmez ama artık kötü düşünceler azaldı gibi. Ama tam etkisini 2 ile 4 hafta arasında gösteriyormuş.

• Profesyonel yardım almanızı öneririm hocam

• kardeşim para kazanmak bir özgürlüktür. sen bi özgürlüğünü kazan sonraki aşamalar da gelicek.
  • Profesyonel yardım almak en iyisi. İşini iyi yapan bir psikolog bul ve git. Bunların dışında kesinlikle kendi başına bir şeyler yapmaya çalış. En yapılabilir olan şey spor yapmak. İnan sporun ruhsal ve fiziksel açıdan çok faydasını görürsün.
  • Ya git tabi şaka mı bu. Kaldı ki kendi kendine nasıl depresyon tanısı koyabiliyorsun onu da anlamış değilim. Üstte şunu bunu yap diye tavsiye veren bile olmuş.

Git bir psikoloğa görün, o desin sana neleri yapacağını neleri yapmayacağını. İnternet ortamındaki rastgele birisi değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.