Şimdi Ara

sizce olur mu (2022 sonuç ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben geçen yıl doğru düzgün hazırlanamadan sınava sadece tyt fen çalışıp girdim biraz da ayt biyoloji sistemler baktım hepsi bu kadar çünkü bazı olaylar oldu ve bu yüzden adam akıllı çalışamadım bu yıl tercih yapıp bi yere gittim ama baya kötü olduğunu anlayıp bölümü yks hazırlanmak için bıraktım şu an kırık obp ile çalışıyorum anlayacağınız aşağıya da 2022 yks sonucunu bıraktım sizce buna bakarak bu yıl düzgün bi çalışma ile say 150k civarı bi şey gelir mi dostlar ??
    sizce olur mu (2022 sonuç ssli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gainzzz34 -- 25 Kasım 2022; 13:27:34 >

• lütfen forum hesabını dondur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iyi çalışırsan

gelir

• neden böyle dedin hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam haklısın matematşkte eksiğim çok biliyorum bu yüzden sayısal 150k ya kadar bile okeyim zaten. yapacak bi şey yok şartlar yüzünden böyle oldu tabii benim de suçum var lisede dersleri umursamıyordum. bakalım elimden geleni yapıcam olmadı ea falan da geçebilirim belki

• Hocam yine haklısınız

• Knk ilk 10 soru temel kavram sorusu değil mi ztn matematikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selammm2345 -- 20 Kasım 2022; 23:15:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ayıp olacak ama kardeşime 7. sınıfa giderken tyt denemesi çözdürünce min 10 doğru civarı yapıyordu. Belki sorulara karşı ön yargınız vardır çünkü gerçekten 4 işlem bilenin yapacağı min 4 soru falan oluyor.

• Kırıkla zor zaten obp çok düşük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt matematikte soruları okumadın mı yoksa yapamadın mı? Okumadıysan 10-12 net yapacak kadar da olsa temelin varsa olabilir ama 4 işlem bile sıkıntılıysa olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 21 Kasım 2022; 3:45:3 >
  • 2022 de 85 tyt
    54 ayt yapman lazım

• Beni kırık obp ile 91 binden 121 bine attı. Obp 89 idi. Yarı dönemde kaydımı dondurup öyle hazırlanmıştım sınava.

• hocam 150 bine de okeyim bu saatten sonra sen ne diyosun hocam bu durumdan 150 bin e çeker miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gainzzz34 -- 24 Kasım 2022; 22:23:50 >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

bakmadım hocam sorulara ya 3 4 tanesine baktım sadece 1 ini yapıp geçtim o da 1 net işte hocam. normalde türkçede hep 30 netlerde geziyorum sınav anı baya kötü oldu ondan 25 netlere düştü onun haricinde tyt fen 14 13 net sosyal 15 14 net geliyor hocam hedefim sayısal 150k ciavrı yapmak falan ne diyorsunuz bu duruma (özele gidicem)

• İşin çok zor. Olmaz demiyorum ama çok zor, bi sene temel at sonraki sene iddaalı ol bence. Boş umut satmış bazıları çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt
    hocam sayısal 150 bin civarı için bile mi zor ya

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt

Hocam bence sizin sorununuz bu sınavda matematiğe karşı olan ön yargınız olabilir en azından bu süreçten sonra matematik odaklı bi çalışma yaparsanız fende de 20-25 net yapacak kadar çalışırsanız 150-200k civarına oynayabilirsiniz en kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güngelirdönerdevran -- 25 Kasım 2022; 13:45:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güngelirdönerdevran G kullanıcısına yanıt

hocam valla en kötü 190k yapmam lazım yoksa benim için sıkıntı olur. Fende hiçbir problemim yok tek sorunum matematik tyt de 17 18 net ayt de 15 net falan lazım ama o kadar zor olduğunu düşünmüyorum hocam ya sayısal 190k dan bahsediyoruz sonuçta ama yine de bilmiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.