Bildirim
Sizce notebook için işlemci mi SSD mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Sizce notebook için işlemci mi SSD mi?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2012)
Giriş
-
işlemcin iyi zaten yeter o makinaya. kaldı ki i7 notebooklara pek tavsiye edilen birşey değil, ısınma ve batarya ömründen dolayı. hem anakartla oynamaya da değmez.
kısacası ssd hertürlü akar. bilgisayarın 15 saniyede açılacak olum daha ne istiyon -
quote:
Orijinalden alıntı: Eau Rouge aan Raidillon
işlemcin iyi zaten yeter o makinaya. kaldı ki i7 notebooklara pek tavsiye edilen birşey değil, ısınma ve batarya ömründen dolayı. hem anakartla oynamaya da değmez.
kısacası ssd hertürlü akar. bilgisayarın 15 saniyede açılacak olum daha ne istiyon
YERE YATTIM OLM
Daha allahından belasını mı isteyecek
-
Benim için açılış değil de uygulamalarda performans önemli. PC zaten haftada bir kapanıyor. Hep uykuda
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakaniko
Benim için açılış değil de uygulamalarda performans önemli. PC zaten haftada bir kapanıyor.Hep uykuda
Uygulamalarda perfonmans için işlemci alınır.SSD daha somut işlerde kullanılır.Mesela sen WİNAMP açıyorsun ya bende o ilk 10 saniyede felan açılıyor işte.Eğer sen SSD uygularsan bastıgın an açılır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X