Şimdi Ara

Sizce notebook için işlemci mi SSD mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Sizce notebook için işlemci mi SSD mi?

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2012)
Giriş
  • imzamdaki notebook için i7 2670QM işlemci mi yoksa SSD mi. Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 12 Nisan 2012; 2:49:25 >

• işlemcin iyi zaten yeter o makinaya. kaldı ki i7 notebooklara pek tavsiye edilen birşey değil, ısınma ve batarya ömründen dolayı. hem anakartla oynamaya da değmez.

kısacası ssd hertürlü akar. bilgisayarın 15 saniyede açılacak olum daha ne istiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eau Rouge aan Raidillon

işlemcin iyi zaten yeter o makinaya. kaldı ki i7 notebooklara pek tavsiye edilen birşey değil, ısınma ve batarya ömründen dolayı. hem anakartla oynamaya da değmez.

kısacası ssd hertürlü akar. bilgisayarın 15 saniyede açılacak olum daha ne istiyon

YERE YATTIM OLM

Daha allahından belasını mı isteyecek

• Benim için açılış değil de uygulamalarda performans önemli. PC zaten haftada bir kapanıyor. Hep uykuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Benim için açılış değil de uygulamalarda performans önemli. PC zaten haftada bir kapanıyor. Hep uykuda

Uygulamalarda perfonmans için işlemci alınır.SSD daha somut işlerde kullanılır.Mesela sen WİNAMP açıyorsun ya bende o ilk 10 saniyede felan açılıyor işte.Eğer sen SSD uygularsan bastıgın an açılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    14 yıl önce açıldı
    ssd mi hdd mi benim icin ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.