Şimdi Ara

sizce nasıl bir bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler yeni bir laptop almak istiyorum hem oyun hemde iş için iş dedigim corel draw abode photshop gibi program. üzerinde durdugum iki marka var vaıo ve apple üzerinde durdugum vaıo ama applede cok güzel.

vaıo VPC F11MLE

ıntel pm55 express chipset
    işlemci core i5 -520 işlemci
    intel turbo boost teklonojisi
    işlemci hızı ghz 2,4
    maks turbo boost hızı 2,93 ghz
    l2 ön bellek MB 3
    çekirdek sayısı 2
    4 gb ddr3 ram
    500 gb hdd
    blu ray disc
    ekran çözünürlügü 1920 x 1080 çözünürlük
    ekran çapraz 16,4 inç
    nvıdıa gforce gt 330 gpu video ram bellegi 1 gb ddr3 video bellegi yaklaşık 2807 mb sizce nasıl bir bilgisayar

• gayet iyi bir model. şu anın şartlarında bu pc ile her istediğini yaparsın gayet yeterli bir pc herşey için. ayrıca sonynin serviside gayet iyidir o konuda aklında bişey kalmasın. sony eurasia garantisi olduğu sürece sorun olmaz.

çok sağlam bi donanıma sahip. sadece ekran kartı biraz daha üst seviye olabilirdi ama gt330 da gayet iyi bi ekran kartıdır.

ama fiyatı baya bi yüksektir bu modelin heralde. 2500-3000 arasıdır tahminimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixcen

dostum sony den vazgeç bence servis ve yedek parça sorunu var diyorlar benim önerim bunlardan biri olurdu

http://www.pcdepo.com/asp/product/58596/ASUS-K52JR240DV-i5-430-4GB-500GB-15-6W7P-HD5470

http://www.pcdepo.com/asp/product/51443/TOSHIBA-A350-233-T9550-4GB-500GB-16-VSTP-3650

Her girdiğim konuda K52 önersinde bulunmuşsunuz.

Bu sefer 3650 lili tosh önermişsiniz bide

HD5650 ve GT330m birbirine yakın performans gösteren kartlardır. Ve yukarıda sizin önerdiklerinizle arasında dağlar kadar fark var.

Lütfen dikkatli olalım biraz.

• quote:

dostum sony den vazgeç bence servis ve yedek parça sorunu var diyorlar benim önerim bunlardan biri olurdu

http://www.pcdepo.com/asp/product/58596/ASUS-K52JR240DV-i5-430-4GB-500GB-15-6W7P-HD5470

http://www.pcdepo.com/asp/product/51443/TOSHIBA-A350-233-T9550-4GB-500GB-16-VSTP-3650

oyun için laptop istiyorum diyen adama 512 mb 3650 li makine öneriyosun. 2-3 sene öncesinin ekran kartı bu.

diğer konudada bi arkadaş oyun için laptop önerin demiş onada ati 5470 li asus önermişsin. hatta bu konudada önermişsin o asusu

bu kartlar oyun için laptop alan birinin en son bakması gereken hatta bakmaması gereken kartlar ama sen gidip insanlara bunları önerip yanıltıyosun akıllarını karıştırıyosun. madem anlamıyosun donanımdan her girdiğin konuda gereksiz önerilerde bulunup milleti yanıltma bari. bilmeyen biri gider alır 3650 li toshibayı sonra her oyun oynayışına sana söver. buda pek hoşuna gitmez sanırım.

o yüzden sen sen ol bilmediğin konularda biliyorum gibi görünmeye çalışma. insanlarıda yanlış yönlendirme

• quote:

Orijinalden alıntı: CRIMINALL

gayet iyi bir model. şu anın şartlarında bu pc ile her istediğini yaparsın gayet yeterli bir pc herşey için. ayrıca sonynin serviside gayet iyidir o konuda aklında bişey kalmasın. sony eurasia garantisi olduğu sürece sorun olmaz.

çok sağlam bi donanıma sahip. sadece ekran kartı biraz daha üst seviye olabilirdi ama gt330 da gayet iyi bi ekran kartıdır.

fiyat 2.134 tl
  • quote:

quote:

oyun için laptop istiyorum diyen adama 512 mb 3650 li makine öneriyosun. 2-3 sene öncesinin ekran kartı bu.

diğer konudada bi arkadaş oyun için laptop önerin demiş onada ati 5470 li asus önermişsin. hatta bu konudada önermişsin o asusu

bu kartlar oyun için laptop alan birinin en son bakması gereken hatta bakmaması gereken kartlar ama sen gidip insanlara bunları önerip yanıltıyosun akıllarını karıştırıyosun. madem anlamıyosun donanımdan her girdiğin konuda gereksiz önerilerde bulunup milleti yanıltma bari. bilmeyen biri gider alır 3650 li toshibayı sonra her oyun oynayışına sana söver. buda pek hoşuna gitmez sanırım.

o yüzden sen sen ol bilmediğin konularda biliyorum gibi görünmeye çalışma. insanlarıda yanlış yönlendirme

bncede 5470 5000 serisinin dx11 in giriş seviye kartıdır.oyun oynucak biri bu saatten sonra hd 4650 gt 230m gt240m yönelmemelidir.alacağı kart bence 5650 olmalıdr.birde bu asus fanlığı nedir anlamadm.türkye doğru dürüst servisi yok distrübütrlüğü yok ne bu asus hastalığı şaşıyorm walla.
    alack arkadş 5650 li 3 model war.acer packard vaio.acer ve packard tam fiyat performans ürünüdür.ama sony her ne kadar bu sefer i5 li e serisi vaio sundan kalitede kıssa da bnce acer ve packard dan her zaman önce tercih edilmelidr.
    bu arada gt330m li bir notebook ta seni oyunlarda rahat götürür.nden dersen nvidia destek yazılım konusunda çok iyidir.habire driver çıkarır.ati den driver yönünde çok daha üstündür.ati ise mimari olarak nvidia dan üstündür.sakın kavga çıkmasın bu şahsi görüşüm
    bnde hd5830 kart var notebookta aylardır atinin mobility bölümüne bakıyorm hala mobility 5000 serisi driver yok bu admlar kartı çıkarıp ne yapıyorlar anlamış değilm.ama mimari bakımdan gt330m den daha güçlüdür hd5650

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem sizce nasıl?
    4 ay önce açıldı
    Sizce bu bir sorun mudur?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun için dizüstü istiyorsanız en azından HD 5650'li bir modele yönelmelisiniz

@EmR_3153

Hocam 10.3a sürücüsünü denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 23 Mart 2010; 15:07:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Oyun için dizüstü istiyorsanız en azından HD 5650'li bir modele yönelmelisiniz

@EmR_3153

Hocam 10.3a sürücüsünü denediniz mi?

denemiştm ilk çıktığı zman aman fps lerde düşüş oldu.ama 10.3a değil 10.3 pre ydi.bir de bn kndi sürücüsünü kurunca hd 5830 olarak görüyor.10.3 pre yi kurunca hd 5800 series diye görüyordu tekrar format atınca hd 5830 un kendi driver ını kurdum.fps ler fln daha yüksek.ama ati resmi olark kendi sitesinde 10.3 final i yayınladığı zman kurarız artk

• quote:

Orijinalden alıntı: elektronik.kurdu

quote:

gayet iyi bir model. şu anın şartlarında bu pc ile her istediğini yaparsın gayet yeterli bir pc herşey için. ayrıca sonynin serviside gayet iyidir o konuda aklında bişey kalmasın. sony eurasia garantisi olduğu sürece sorun olmaz.

fiyat 2.134 tl

fiyatı çok iyimiş o zaman ben bu laptopu kaçırma derim.
  • peki vaıo dan başka laptop önere bilirmisiniz bana hem oyun hemde iş için corel draw abode fotoshop verebilicgm BİR YEDİYÜZ VE İKİ MİLYAR arası arkadaşlar
  • dostum 1700-2000 aralığında alınabilecek en iyi model şu an SONY EB1S1E modelidir. ben şahsen onu alıcam. fiyatı 1800 civarı. senin bütçeye en uygun o model var şu an.

yada toshibanın i5 li modellerine bakabilirsin ama 2000 TL yi biraz geçmen gerekir toshibanın i5 li modelleri için.

dediğim gibi sonynin i5+ati 5650 li modeli şu an dediğin fiyat aralığında alınabilecek en iyi ürün
  • quote:

dostum 1700-2000 aralığında alınabilecek en iyi model şu an SONY EB1S1E modelidir. ben şahsen onu alıcam. fiyatı 1800 civarı. senin bütçeye en uygun o model var şu an.

yada toshibanın i5 li modellerine bakabilirsin ama 2000 TL yi biraz geçmen gerekir toshibanın i5 li modelleri için.

dediğim gibi sonynin i5+ati 5650 li modeli şu an dediğin fiyat aralığında alınabilecek en iyi ürün

Peki dostum bana macbook önerirmisin
  • valla dostum ben 40 sene kalsam mac almam. çünkü bu performanslarda bi macbook dünyanın parasıdır. dediğin fiyat aralığında bu performanslarda bir macbook alman imkansız. apple markasını satıyo sadece macbook kesinlikle tavsiye etmem ben şahsen
  • quote:

valla dostum ben 40 sene kalsam mac almam. çünkü bu performanslarda bi macbook dünyanın parasıdır. dediğin fiyat aralığında bu performanslarda bir macbook alman imkansız. apple markasını satıyo sadece macbook kesinlikle tavsiye etmem ben şahsen

aynen mac in adı war işletim sistemi de mac os.bazıları sewebilr ama bnce gerksiz bir işletm sistemi çoğu program ve driver a da uyum sağlamıyor.
    mac artistkten başka bişi değil bnce
  • quote:

valla dostum ben 40 sene kalsam mac almam. çünkü bu performanslarda bi macbook dünyanın parasıdır. dediğin fiyat aralığında bu performanslarda bir macbook alman imkansız. apple markasını satıyo sadece macbook kesinlikle tavsiye etmem ben şahsen

bana ozaman başka tavsiye ediceginiz hem oyun hemde grafik programları için batarya süresi üzün olan bi laptop
  • üstteki mesajımda belirtmiştim. senin verdiğin 1700-2000 aralığında şu an için hem oyun he grafik programları için alınabilecek en uygun pc sony vaio EB1S1E

ben çok fazla oyun oynayan biri değilimdir ama ekran kartı böyle iyi olunca oyunda oynicam yani o ekran kartını boşa bekletmem :) en azından bi crysis bi modern warfare bi resident evil 5 yapıcam yani :9 ve bu kart bu oyunların tümünü full ayarlarda akıcı oynatır. yani kart üst düzey bi kart.

işlemciside i5 2.26, turbo boaztla 2.5 e çıkıyo.

bende ağır photoshop kullanan biriyim ve bu bilgisayar en ağırını bile kaldırır hiç kuşkun olmasın. dediğin fiyat aralığında alınabilecek en iyi pc. ben bunu alıcam 1 hafta içinde. sanada tavsiye ederim. he ama diyosanki sony istemiyorum o zaman başka markalarda önerebilirim
  • peki o fiyata nerde buldun arkadaşım
  • bu pc şu an peşin alırsan 1850 civarına alabilirsin

http://www.emall.com.tr/product/sony-vpceb1s1e-bj-core-i5-430m-2-26ghz-4gb-500gb-hd5650-1gb-15-5-win-7-notebook/#product-detailed-photos
    http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=VPC-EB1S1E-BJ

teknomarketim in stoğunda yok sanırım arayıp stok durumunu öğrenebilirsin.

1850 civarına peşin alabilirsin yani bu pc yi

• elden alabilicegim yer varmı. i5 ati 5650 4gb ddr 3 ram 500 gb hdd başka ne özellik olmalı oyun oynamak için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.