Şimdi Ara

sizce mp3 almalı mıyım????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim w810i walkman telefonum var 2gb kart da taktım ancak bana ses yeterli gelmiyor ve ara sıra yavaşlıyor 2g hafıza kartı nedeni ile,şarjını da 2 gün tutamıyorum ancak yine de müzik ihtiyacımı karşılamıyor değil...sony walkman bir mp3/mp4 çalar düşünüyorum 230 ytl ye sony mağazasında görmüştüm,ancak almalı mıyım,yoksa telefonla idare mi etmeliyim karar veremedim,bir de ipod ile walkman mp3ler arasında ne fark var?ses yüksekliği,kalite bakımından hangisi daha iyi?250-300 ytl ayırdım bu iş için eğer ipod daha üstünse ipod alabilirim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoldroY -- 13 Nisan 2008; 19:15:37 >

• Ben de Sony Ericsson W810i kullanıcısıyım ve bugün Sony NWZ-A816 aldım. Arada dağlar kadar fark var. Bilhassa EQ ayarları ile kalite daha da açılıyor. Sana da A815 öneririm. 240-250YTL civarı. Zaten telefondan kulakiçi kulaklığa alışıksındır o yüzden kulaklık değiştirmen gerekeceğini de düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 13 Nisan 2008; 0:12:10 >
  • bence alamlısın

• saolun peki en uygun nerede bulabilirm internet üzerinden alışveriş yapma gibi bir imkanım yok bir de cagann;acaba video kalitesinden biraz bahsedebilir misin hangi formatları destekliyor?w810i ile arasıda nasıl bir video farkı var?
    yarın gidip alacağım ama aklımda 2 model var;
    1)NWZ-A815
    2)NWZ-S616
    MaviBilgisayar da ikisinin de fiyatları hemen hemen aynı sizce hangisini alayım?Şekil itibari ile ve de ekranda 815 gözüme daha bir hoş geliyor ancak ben yine de sormak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoldroY -- 13 Nisan 2008; 19:11:45 >
  • bu arada başlıkta hata olmuş özür diliyorum herkesten
  • herkese çok teşekkürler nwz-a815 i aldım ancak birkaç sorum olacak;
    1)video fotmartları nelerdir?
    2)ilk aldığımda 10 dk kadar şarja durmadan şarjı 2 kare oldu benim pc de dondu bende reset attım ve bağlantı gitti bana 8-10 st şarj olması lazım denmişti sizce bir zararları olur mu?
  • 1) mpeg4 ve h264
    2) Pilin genel ömrü kısalır muhtemelen ama zaten o vakte kadar muhtemelen değiştirme vakti de gelir hani. Yani pek bir zararı olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu laptop alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Voldroy5 kaç paraya aldın ve nereden aldın?
    Cagann peki sen nerden ve kaça aldın? Yazarsanız sevinirim.
  • 185 e Sony mağazasında(Ankara/Kızılay/Teknosa mağazasının karşısında bir tane var oradan) yanlız bir sorunum var video yükleyemiyorum yardımcı olabilen varsa çok memnun olrum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.