Şimdi Ara

Sizce Moussa Sow Gidecek mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kadro dışı kalmasının sebebi formu yüzünden mi bilmiyorum ama basında Sow'un gideceği hakkında çok haber çıkıyor.

Sizce Sow gider mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Kadro dışı kalmasının sebebi formu yüzünden mi bilmiyorum ama basında Sow'un gideceği hakkında çok haber çıkıyor.

Sizce Sow gider mi?

Sivas maçında kadroda olmaması, yanlış olmasın.
  • Bİ KERE SOW AP AÇIK NİYETİNİ OYNADIGI HER MAÇTA BELLİ EDİYOR. GEÇTİĞİMİZ SEZON Kİ SOW BU SEZON Kİ SOW'UN GİRDİĞİ GOL POZİSYONLARAINA GİRSEYDİ EN AZ YARISINI ATARDI . MİSAL ES ES MAÇINA ESKİ SOW OLSAYDI O MAÇ 3-0 BİTERDİ . SOW AÇIKÇA GİTMEK İSTİYOR AMA AZ BONSERVİSLE
  • bence gerçekten mutlu ve gitmeyecek
    tahminimce kısa süreli bi form düşüklüğü yaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainhard

bence gerçekten mutlu ve gitmeyecek

kısa süre ? inşallah ben yanılıyorumdur ve sen haklısındır ama bu kısa süreli form düşüklüğü nedense hep lig başladıgından beri devam ediyor
  • Sow geçen sezon başıda böyle formsuzdu gitmez ama gönderilirmi bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

kısa süre ? inşallah ben yanılıyorumdur ve sen haklısındır ama bu kısa süreli form düşüklüğü nedense hep lig başladıgından beri devam ediyor

her fırsatta takımı çok sevdiğini söylüyor.ayrıca müslümanlığını bu kadar rahat yaşayabileceği başka bir avrupa ülkesi yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belhanda gerekli mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

her fırsatta takımı çok sevdiğini söylüyor.ayrıca müslümanlığını bu kadar rahat yaşayabileceği başka bir avrupa ülkesi yok.

+1907 diğer ülkelerde rahat rahat oruç tutturmazlar.

• quote:

quote:

quote:

@rainhard
    bence siz yanlılıyorsunuz . aslında gelen müslümanlarda bunun için geliyor ama rahat yaşamak için ancak bzim medya adamı bezdirir. avrupanın bir çok ülkesinde karışmazlar bile gollerini attıgı sürece hangi dine mensup hangiş dili konuşuyoır onlar için o kadar da önemli değil .

• Bence Emenikyle arasında bişey var. Sanki kasıtlı, birbilerini boş görseler bile pas atmıyorlar
  • Gitmeyeceğini açıklamış Telegol'e Bence de gitmez ama Ersun'la arasında bi sorunlar olduğu apaçık ortada. Nedir bu yıldız oyuncu-antrenör anlaşmazlığı anlamıyorum. Geçen sene Alex-Aykut bu sene Sow-Yanal. Neden hep takımın en iyi oyuncularıyla oluyo o da ayrı bi gariplik.
  • Sow cok iyi futbolcu ve duzgun adam. Gitmek istedigini falan sanmiyorum. Cezalari takacak adam olsa cezali oldugumuz donem gelmezdi. Ama boyle gidecekse kendisi icin gitmesini isterim. Bi 5-2 kazandik herkes Sow'a sallamaya basladi. Yenilsek herkes Sow niye yok diyecekti. Eskisehir macina da yedek basladi. Sanki takimin tek aksayan yonu Sow'mus gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte şimdi Fener takımının forvet hattı çalışan (Kalitesi tartışılır)bir hale geldi .Sow varken fener maçlara forvetsiz çıkıyordu çünkü gerçekten çok verimsiz bir adam bu sow ersun bunu gördü valla helal olsun.Geçen yıldan beri her desfasında yazıyorum.Sow fb nin gol yükünü çekebilecek bir oyuncu değil ikisinden birini oynatacak olsam weboyu oynatırım arı gibi adam yahu.
  • Gitmez bence. Seneye belki.
  • Geçen sezona göre gözle görülür bir düşüş var ve çok bencil oynuyor kaleyi gördüğü an vuruyor.Bir sorun var ama gider mi ? Bence gitmez
  • quote:

Bİ KERE SOW AP AÇIK NİYETİNİ OYNADIGI HER MAÇTA BELLİ EDİYOR. GEÇTİĞİMİZ SEZON Kİ SOW BU SEZON Kİ SOW'UN GİRDİĞİ GOL POZİSYONLARAINA GİRSEYDİ EN AZ YARISINI ATARDI . MİSAL ES ES MAÇINA ESKİ SOW OLSAYDI O MAÇ 3-0 BİTERDİ . SOW AÇIKÇA GİTMEK İSTİYOR AMA AZ BONSERVİSLE

Hocam o pozisyon ofsayttı zaten de sow da büyük ihtimal öyle zannetti. Öyle değil miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

İşte şimdi Fener takımının forvet hattı çalışan (Kalitesi tartışılır)bir hale geldi .Sow varken fener maçlara forvetsiz çıkıyordu çünkü gerçekten çok verimsiz bir adam bu sow ersun bunu gördü valla helal olsun.Geçen yıldan beri her desfasında yazıyorum.Sow fb nin gol yükünü çekebilecek bir oyuncu değil ikisinden birini oynatacak olsam weboyu oynatırım arı gibi adam yahu.

ovv shit
  • transfer sezonu kapanmak üzere 2/3 gün kaldı , bazı ülkelerde bitti, bitiyor. sow a çok saglam teklifler gelmedi. f.bahçe de zaten herhangi bir futbolcuya geldiginde ödenen bonservisten daha fazlasını vermeye layık top oynanmadıgı için sürekli zarardayız her şekilde.

2 yıl men gelir gelmez takımdaki başta 30+ yaş gurubu olmak üzere verimsiz yerli yabancı total 7/8 futbolcu gözden çıkarılmalıydı. maaş anlamında ve belkide hatalı transfer telafisi olarak ta. ama geç kalındı bu geç kalma bizim kronik sorunumuz her konuda.

şimdi yobo, serdar a klüp bul denmiş !! bu saate kadar nerdeyseler .sow u da meyro yu da alacak klüp bulamadılar.

................... cristian, meireles, emre, kuyt, alves, yobo, serdar, selçuk,kadlec , sow

gerek sezon içinde gerekse bütçe hesapları içinde başımıza sıkıntı olacaktır.oynadım, oynamadım, küstüm, belim agrıyo, param yatmamış, ben şurda oynasam iyiydi vss neler neler görecegiz bu 2 yıl içinde.

• Sow bariz gönderin beni takımdan gidiyor. Konu başlığındaki soruya cevap Bence Moussa Sow gidecek.
  • bugün transfer sezonu kapanıyor istesede gitemez zaten.

not: Türkiye'de 1 hafta daha uzatıldı transfer sezonu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.