Şimdi Ara

Sizce kıza açılmak için çok mu erken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızla yaklaşık 1,5 aydır tanışıyoruz neredeyse her gün selamlaşıyoruz kızı yerinden tanıyorum ama o başka mağazada ve ona açılmak istiyenleri duyuyorum etrafta sizce onlardan öncemi davranıyım yoksa zamana bırakıp birazdahamı kızı tanımalıyım ve oda beni tanımalı ?

• normal muhabbetiniz varsa 1.5 ay ideal, 2 hafta da ekstra yakınlaş -birebir aktiviteler falan- açıl sonra.
  • Bizene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şekspiyer Ş kullanıcısına yanıt
    kızla yemek filan yedik yani baş başa olduğumuz anlar oluyor
  • Kızla bir buçuk aydır sadece dediğin gibi selamlaşıyorsanız, açılırsan pek bir başarı bekleme. Biraz daha yakınlaşıp takılman ve daha sonra tanıyıp açılman daha iyi olur dostum.
  • Whitfield kullanıcısına yanıt
    sadece selam değil yemek yedik kafede oturduk sohbet ettik ama bunlar hep yarım saat filan oldu
  • bunlar spontane değil de randevu türünde gerçekleştiyse açıl dostum zamanı gelmiş bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence 1 ay daha bekle ve muhabbetinde samimi olmaya calis . o ayari tutturdun mu acil hemen . fazla uzatmanin manasi yok . 3-4 aydan sonra arkadas gozuyle bakiyor kiz milleti

• şekspiyer Ş kullanıcısına yanıt
    o yemeğe giderken yalnızsan beraber yiyelim dedim kabul etti ilk yemeğimiz öyle oldu sonralarıda yemekhanede birbirimizi görünce bazen ben onun yanına gittim bazen o geldi yanıma beraber yiyelim mi dedi
  • kardeş birşeyler hissediyorsan açıl benim gibi salak olursan beklersen kızı kaçırırsın.6-7 ay oldu açılamadık 7. ayda kızı kaçırdık şu an konuşmuyoruz lanet olsun aklıma
  • Yemeyenin malını yerler der uzaklaşırım.

• ne açılması ilkokuldamıyız iş çıkısı bişeyler yiyelim mi bu akşam ne yapıyosun vaktin var mı falan de.ben senden hoşlanıyorum falan deme başta o ne çocuk gibi
  • açıl artık
  • açıl kurtul, iyi kötü üstünden yük kalkacak
  • 1,5 Ay nedir kardeşim çocuk gibi olmayın artık maks. 1 hafta yeterlidir.
  • Hocam iş çıkışlarında çeşitli aktiviteler yapmanızı öneririm. Bunun hem yakınlaşmanız hem de birbirinizi tanımanız açısından faydalı olacağını düşünüyorum. Sevgili edinme vs. konularında tecrübeli değilim, söylediklerim bana mantıklı gelenlerdir.

• Arkadaşlar kızın telefon numarasını aldım sizce kıza telefondan sohbet bakımından yazmalı mıyım yoksa hiç bulaşma mı dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChrisJohnMcCandless -- 21 Aralık 2014; 3:06:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KapKapKapPA

açıl kurtul, iyi kötü üstünden yük kalkacak

Öylemi dersin kabul etmese de en azından onun ne düşündüğünü öğrenmiş olurum benim canımı sıkan onun ne hissettiği

• quote:

Orijinalden alıntı: Saul Hudson

Hocam iş çıkışlarında çeşitli aktiviteler yapmanızı öneririm. Bunun hem yakınlaşmanız hem de birbirinizi tanımanız açısından faydalı olacağını düşünüyorum. Sevgili edinme vs. konularında tecrübeli değilim, söylediklerim bana mantıklı gelenlerdir.

Ne gibi aktiviteler mesela birde saatlerimizin uyduğu bir zamanda olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Regulation

quote:

Orijinalden alıntı: KapKapKapPA

açıl kurtul, iyi kötü üstünden yük kalkacak

Öylemi dersin kabul etmese de en azından onun ne düşündüğünü öğrenmiş olurum benim canımı sıkan onun ne hissettiği

böyle her dakka işkence. hep acabalar. benim fikrim söyle kurtul. daha yakından tanımak istediğini belirt en azından.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.