Şimdi Ara

Sizce kırmızı kart doğru mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

/>

Şuna bakın , Arbeloaya vurmadan önce görüyor ama ayağını indirmiyor.hatta ayağını ileri doğru itiyor
    Konu kapanabilir.Net kırmızı

+1
    Daha iyi açıklanamazdı. Adama vurduktan sonra ayağını çekmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Görmüyor ne demek ya? BAKACAK O ZAMAN. Etrafında ne var ne yok bilmeden öyle uçulmaz, dalga mı geçiyorsunuz?

Nokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrar006

Bakın o giften yola çıkmayın o pozisyonda daha öncede Nani topa müdahaleye kalkıyor rakip futbolcu atlayınca durduramıyor kendisini kesinlikle doğru değil ve maç katledildi oraya kadar muhteşem yönetti fakat tek karar maçın içine etti.Cüneyt Çakır 10 puanı alır bu kartıyla yine

DİYORSUN Kİ NANİ ÖZÜRLÜ , TOPA MI YOKSA OYUNCUYA MI MÜDAHALE ETTİĞİNİ ANLAYAMADI İKİNCİ HAREKETİNDE !
  • UEFA kuralları gereği bu pozisyon direk kırmızı kart. Muhtemelen gözlemci Cüneyt Çakır hakkında olum not verecektir. Bu pozisyonada hak verecektir uefa ve bence tam seminerde göstermelik bir pozisyon.
  • Alıntılayan arkadaş blocklu bunu yazarkende alttan okuyorum yine zırvalamış demekki blocklarken iyi seçmişim Nani bilerek yapmadı o hareketi ben hala bu görüşteyim
  • quote:

/>

Şuna bakın , Arbeloaya vurmadan önce görüyor ama ayağını indirmiyor.hatta ayağını ileri doğru itiyor

ayağını iler doğru itmiyor, o tarafa doğru koştuğu için istemese de çarptıktan sonra itilmiş şekilde gözükecektir o pozisyonda havadayken kendini geri doğru çekemez zaten yada durduramaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

quote:

/>

ayağını iler doğru itmiyor, o tarafa doğru koştuğu için istemese de çarptıktan sonra itilmiş şekilde gözükecektir o pozisyonda havadayken kendini geri doğru çekemez zaten yada durduramaz..

zaten kendini değil, ayağını çekecek. evet, fizik kurallarına göre uçarken uzuvlarını kontrol edebilir. bariz tehlikeli bir şekilde itiyor.

• dogru tabi
  • Hareketi bilerek yaptı diyen varsa zaten zekasında sorun vardır. Nani topu almaya gidiyor Arbeloa'yı görmüyor bile. Ayrıca havadayken nasıl çeksin ayağını? Adam zaten temas etmiş bir de niye özellikle ittirsin ki? Hani mesela Roy Keane olsa pozisyondaki tamam diyecem o yapar böyle şeyler ama Nani bunu yapıcak bir adam değil. Öyle çok da sert gelmiyor tekme ayrıca. Tehlikeli olduğundan sarı verilir ama kırmızı ağır bir karar. Bunun dışında artık bunların bilinçli yapıldığını düşünmeye başladım. Real Madrid prestih kaybediyordu sponsorlar bunu istemezdi sonuçta. Bir şekilde turu geçirtmeleri gerekiyordu ve bunu da başardılar. Bu yüzden bir karar aldım, Cüneyt'e bir daha maç verirlerse futbolu takip etmeyi tamamen bırakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Hareketi bilerek yaptı diyen varsa zaten zekasında sorun vardır. Nani topu almaya gidiyor Arbeloa'yı görmüyor bile. Ayrıca havadayken nasıl çeksin ayağını? Adam zaten temas etmiş bir de niye özellikle ittirsin ki? Hani mesela Roy Keane olsa pozisyondaki tamam diyecem o yapar böyle şeyler ama Nani bunu yapıcak bir adam değil. Öyle çok da sert gelmiyor tekme ayrıca. Tehlikeli olduğundan sarı verilir ama kırmızı ağır bir karar. Bunun dışında artık bunların bilinçli yapıldığını düşünmeye başladım. Real Madrid prestih kaybediyordu sponsorlar bunu istemezdi sonuçta. Bir şekilde turu geçirtmeleri gerekiyordu ve bunu da başardılar. Bu yüzden bir karar aldım, Cüneyt'e bir daha maç verirlerse futbolu takip etmeyi tamamen bırakıyorum.

Yahu arkadaşım niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz?
    OLAY BİLİP BİLMEYEREK YAPMASI DEĞİL, KONTROLSÜZ BİR ŞEKİLDE TABAN KALDIRMASI. BİRİNE ÖYLE TEKME ATMAK İSTEMİYORSA SAĞINI SOLUNU KONTROL ETMEDEN AYAĞINI ÖYLE KALDIRMAMASI GEREK.

Aynı mantıkta ben sırf topa bakarak her maç 20 tane tekme savurayım nasılsa amacım top. Böyle bir pozisyonun bilinçlisi bilinçsizi olmaz. Tabanı boyun kadar kaldırıyorsan kaldırdığın yerde adam var mı diye de bakacaksın.

Hadi Arbeloa topu kafasıyla almaya kalksaydı? Nani yarsaydı kafasını? Yine mi sarı diyecektiniz? Yürüyün gidin Allah aşkına bu kadar fanatik olmayın be.

• quote:

quote:

Hareketi bilerek yaptı diyen varsa zaten zekasında sorun vardır. Nani topu almaya gidiyor Arbeloa'yı görmüyor bile. Ayrıca havadayken nasıl çeksin ayağını? Adam zaten temas etmiş bir de niye özellikle ittirsin ki? Hani mesela Roy Keane olsa pozisyondaki tamam diyecem o yapar böyle şeyler ama Nani bunu yapıcak bir adam değil. Öyle çok da sert gelmiyor tekme ayrıca. Tehlikeli olduğundan sarı verilir ama kırmızı ağır bir karar. Bunun dışında artık bunların bilinçli yapıldığını düşünmeye başladım. Real Madrid prestih kaybediyordu sponsorlar bunu istemezdi sonuçta. Bir şekilde turu geçirtmeleri gerekiyordu ve bunu da başardılar. Bu yüzden bir karar aldım, Cüneyt'e bir daha maç verirlerse futbolu takip etmeyi tamamen bırakıyorum.

OLAY BİLİP BİLMEYEREK YAPMASI DEĞİL, KONTROLSÜZ BİR ŞEKİLDE TABAN KALDIRMASI. BİRİNE ÖYLE TEKME ATMAK İSTEMİYORSA SAĞINI SOLUNU KONTROL ETMEDEN AYAĞINI ÖYLE KALDIRMAMASI GEREK.

Aynı mantıkta ben sırf topa bakarak her maç 20 tane tekme savurayım nasılsa amacım top. Böyle bir pozisyonun bilinçlisi bilinçsizi olmaz. Tabanı boyun kadar kaldırıyorsan kaldırdığın yerde adam var mı diye de bakacaksın.

Hadi Arbeloa topu kafasıyla almaya kalksaydı? Nani yarsaydı kafasını? Yine mi sarı diyecektiniz? Yürüyün gidin Allah aşkına bu kadar fanatik olmayın be.

Pozisyonun gelişimini bir kez daha izledim. Tam Nani topu almaya giderken Arbeloa önüne çıkıyor. Dediğin gibi tabanı çok kaldırmış ama bir anda adam önündeyken taban kaldırıp almaya çalışmamış. De Jong'un pozisyonla kıyaslayanlar var ki hiç alakası yok.

Bir de ne kadar gerçek bilmiyorum ama şöyle de bir şey gördüm:

Sizce kırmızı kart doğru mu ?

• quote:

quote:

quote:

Pozisyonun gelişimini bir kez daha izledim. Tam Nani topu almaya giderken Arbeloa önüne çıkıyor. Dediğin gibi tabanı çok kaldırmış ama bir anda adam önündeyken taban kaldırıp almaya çalışmamış. De Jong'un pozisyonla kıyaslayanlar var ki hiç alakası yok.

Bir de ne kadar gerçek bilmiyorum ama şöyle de bir şey gördüm:

Sizce kırmızı kart doğru mu ?

Sonuçta bahanesi yok bunun. Rakibe yapmadığında es geçilebilecek birçok faul türü vardır ama kontrolsüz taban kaldırırsa bir oyuncu, ve gidip de sağlam isabet etse kalbi durduracak şekilde tabanını geçirirse kırmızıyı görür. Bunun gördü, görmedi; niyetliydi, niyetli değildi gibi bahanesi olmaz. Kontrol etmek zorunda. Çünkü ters bi durumda adamı öldürebilecek seviyede bir faul bu. Es geçilemez böyle bir şey.

Kartta hiçbir yanlış yok bu yüzden.

• quote:

Sonuçta bahanesi yok bunun. Rakibe yapmadığında es geçilebilecek birçok faul türü vardır ama kontrolsüz taban kaldırırsa bir oyuncu, ve gidip de sağlam isabet etse kalbi durduracak şekilde tabanını geçirirse kırmızıyı görür. Bunun gördü, görmedi; niyetliydi, niyetli değildi gibi bahanesi olmaz. Kontrol etmek zorunda. Çünkü ters bi durumda adamı öldürebilecek seviyede bir faul bu. Es geçilemez böyle bir şey.

Bu konuda aynı fikirde değiliz. Adam önündeyken direk taban kaldırıp almaya çalışanla, topa doğru giderken topu almaya çalışan bir olmaz bence. Ayrıca Nani çok sert bir müdahalede bulunmadı gibi geldi bana. Hareket tehlikeli ama sert bir müdahale yok gibi. Bu yüzden kırmızıya yanlış diyorum.

• quote:

quote:

Bu konuda aynı fikirde değiliz. Adam önündeyken direk taban kaldırıp almaya çalışanla, topa doğru giderken topu almaya çalışan bir olmaz bence. Ayrıca Nani çok sert bir müdahalede bulunmadı gibi geldi bana. Hareket tehlikeli ama sert bir müdahale yok gibi. Bu yüzden kırmızıya yanlış diyorum.

Haklısın, bir olmaz. Onu yapan adamın üstüne maç cezası alması gerekir. Ama böyle isabetli kontrolsüz bir taban her zaman kırmızı olmalıdır.

• Kesinlikle kırmızı kart. Sarı kart olduğu zaman eminim hakemlik kariyeri bitebilirdi. İspanyollarla-İngilizler birbirinin ayağına işemezler. Şu maça alman hakem çıksaydı bunların hiçbiri olmazdı ama sonuçta Türk hakem ve doğal olarak daha alt ligden geldiği için küçümseniyor. Ferguson efendi basın toplantısından kaçmaktansa gs maçında yenilen hakkı protesto etseydi belki o zaman iki yüzlü davranmamış olurdu. Kırmızı kart sonuna kadar haklı. Bazı ayştaynlar basında yok görmeden vurmuş da bilmem Cüneyt Çakır görmeliymişte saniyelik bir pozisyon. Tekmeyi vuran Nani ne hikmetse özür dilemektense yerde kıvranıyor. O kadar izliyorlar bunu bile yorumlayamıyorlar.
  • Bence gayet kirmizilik bir hareket adam ucan tekmeyle geliyor,yok oyle bilmem topa niyetliydi,arbeloyai gormemisti,adama temas etti mi etti,bence Cuneyt cakir iyi yonetti maci,inceyi goruyor o adam
  • Herkesde bir İngiliz düşimanlığı

Kesinlikle KIRMIZI KART DEĞİLDİ!%102365 yanlış karar.

• Aha buyrun, United'ın iki yüzlülüğü.
  • quote:

/>

bu pozisyona da faul deil diyen biri ağır Manchestırlıdır okadar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.