Şimdi Ara

Sizce kırmızı kart doğru mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• karar kesinlikle yanlış.
    Hakem maça doğrudan etki etti.
    Bir şampiyonlar ligi zevkim vardı, onu da hakem katletti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle doğru kart.Oyuncunun niyeti,oyuncunun topa bakması hiçbirşeyi değiştirmez.O topa öyle uçan tekmeyle girilmez.Oyuncuda kötü niyet yok topada bakıyor tamam eyvallah ancak sonuçta yapılan fiili aşırı sert bir hareket var.Adamın böğrü çıkacak nerdeyse birde serdar tatlı tarzı hakemler sarı kart olmalı falan diyor
  • Kesinlikle doğru, öyle girilirmi adama..
  • ntvsporda kırmızı değil diyorlar. Topa bakıyor vs ama öyle girilmez ki adama tabanla kaburgalara direk
  • Tabi ki yanlış orada Nani, Arbeloa'nın kaburgasından çorba yapıyor sadece.Dünyanın hiçbir yerinde böyle kart gösterilmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğru değil diyen kimse kusura bakmasın ama futbol bilgisinden şüphe ederim. yanlışlıkla girmiş adam ayağıyla iter mi pozisyonun devamında ?
  • Ben kendimi Nani'nin yerine koyuyorum, o şekilde gelen topa bende o hamleyi yapardım, talihsiz bir an olmuş, sarı kart daha doğru bir karar olurdu.

Şu Orduspor maçında Drogba'nın Barral'a kafa attığı pozisyona ne diyorsun peki? Drogba topa doğru kafayı uzatıyor, talihsiz bir şekilde rakibini yaralıyor.

Bu pozisyonda bence aynı şekilde Nani rakibi hiç görmeden topu durdurabileceği tek hareketi yapıyor, talihsiz bir durum. Sarı verilebilirdi bence
  • Adamın böğrüne uçan tekme atan adama sarı kart mı vericekti, buz gibi kırmızı kart.
    Bundan ne farkı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Tabi ki yanlış orada Nani, Arbeloa'nın kaburgasından çorba yapıyor sadece.Dünyanın hiçbir yerinde böyle kart gösterilmez.

+10 ayrıca pozisyonu tekrar izlerseniz arbeloanın naniye çok sert faul yaptipini ve naninin yere düşüp sakatlandığını görürsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tabi ki yanlış orada Nani, Arbeloa'nın kaburgasından çorba yapıyor sadece.Dünyanın hiçbir yerinde böyle kart gösterilmez.

Pepe görmüştü CL yarı final maçında barçaya karşı.. Alves'e deymemesine rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 5 Mart 2013; 23:56:24 >
  • Bence de yanlış karar. Nani Arbeloa'yı görmüyor bile direk topu kontrol etmek amaçlı ayağı öyle. Arbeloa da pozisyon gereği topa girince sanki Nani'nin niyeti kötü gibi geldi. Ben de öyle olmadığını düşündüğüm için ben de yanlış diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

Adamın böğrüne uçan tekme atan adama sarı kart mı vericekti, buz gibi kırmızı kart.
    Bundan ne farkı var.

Bundan farkı Nani adamı görmüyor, bu görerek geliyor.

Karar kesin yanlış demiyorum ama şüpheli bir kart.

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

Pepe görmüştü CL yarı final maçında barçaya karşı.. Alves'e deymemesine rağmen

Barca'yı katma hocam şimdi altından kalkamazlar, bugün acıları daha büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: adriano123

Ben kendimi Nani'nin yerine koyuyorum, o şekilde gelen topa bende o hamleyi yapardım, talihsiz bir an olmuş, sarı kart daha doğru bir karar olurdu.

Şu Orduspor maçında Drogba'nın Barral'a kafa attığı pozisyona ne diyorsun peki? Drogba topa doğru kafayı uzatıyor, talihsiz bir şekilde rakibini yaralıyor.

Bu pozisyonda bence aynı şekilde Nani rakibi hiç görmeden topu durdurabileceği tek hareketi yapıyor, talihsiz bir durum. Sarı verilebilirdi bence

drogbanın pozisyonunda top kafayla oynanılabilir seviyede ancak bu pozisyonda top ayakla oynanabilir seviyede değil taban diye tabir ettiğimiz pozisyon
  • Karar doğru. Niyeti topu almak ama o şekilde top alınmaz , adamın kaburgası kırılıyordu
  • Nani topa hamle yapıyor, Arbeloa'nın geldiğinin farkında bile değil. Adam topu alabilmek için ayağını uzattı. Zaten maçın stresiyle futbolcular her topa hamle yapmak istiyor. Bir de orada futbolcu gelir falan ayağımı böyle kaldırmayayım mı diyecekti? Sarı kart yeterliydi ama maalesef Cüneyt denen hakemin İngiliz düşmanlığı ManU'yu 10 kişi bıraktı.
  • herkes tepki gosteriyor Cuneyt Cakir'a bence kirmizi dogru.

Nani cok sert girdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru değil diyen canidir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.