Şimdi Ara

Sizce İzmir nasıl bir yer? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
276
Cevap
10
Favori
7.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eleştiri uğruna 4.2 milyar ile 4.2 milyon aynı para sanan insanlarla aynı forumda takılıyoruz.Yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hassictear -- 26 Mart 2014; 15:33:56 >
    kordonda çok nefis 1. sınıf kafeler bulunur seç beğen otur hepsi yanyanadır zaten.
    çimenlere uzanmış çiftler sevgililer, amcalar teyzeler abiler ablalar mevcuttur. ya muhabbet eder ya da bir poşet midye almıştır ona limon sıkmakla meşguldürler.
    güzel kokoreç yapan yerler vardır. Kıbrıs şehitleri caddesinin sonundaki tavsiye edilir. Dost kitap evine de bir girip çıkılır.
    Slalom ve adrenalin yaşamak için Yeni Garaj-Menemen hattında çalışan dolmuşlara binilebilir.
    Çiğli/Sasalı doğal yaşam parkına gidilebilir bol bol resim çektirilir.
    Kuzeye gidersen Foça güneye gidersen urla-çeşme-gümüldür denize girmek için harika yerlerdir.
    Semt pazarlarında ne arasan vardır. Özellikle yeşillik dersen 77 çeşit bulunur. :D (say hadi demeyin)
    Homeros vadisi, sard(salihli yakın olduğu için yazdım), efes harabeleri görülmeye değerdir.

direk aklıma gelenler bunlar :D sevmek istersen seversin yani. eleştirilecek yerler yok mudur hayır vardır tabiki de ama ben o kısmına pek bakmıyorum keyif almaya çalışıyorum elde olanlarla.

"Yine dene. Yine başarısız ol... Daha iyi başarısız ol."

Samuel Beckett

• quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

quote:

Orijinalden alıntı: erken gelen adam

geçen bir haber sitesinde gördüm doğruluğunu bilmem bu aralar herkez birbirine birşey söylüyor

İstanbul'a alınan otobüslerin tanesi Atatürk büstünden daha pahalı.İzmir'e yeni alınan otobüslerden 7 tane alınca 1 tane istanbul'a yeni alınan otobüslerin fiyatına denk geliyor.

önce oradaki rakamları okumayı öğrenin. Biri MİLYAR biri MİLYON hangisi doğru... o büstün de milyar dolar maliyeti olacak hali yok açıkçası. Büstü de gidip marmarayın maliyeti yaptınız bravo.

edit: izmir buca da 3 yıl önce dönemin ak parti'li belediye başkanı cemil şeboy tarafından yapımına başlanan atatürk maskıdır efendim(42 m). akıllara rio' daki hz. isa heykelini(38 m) getiren türkiyenin en büyük, dünyanın 10. büyük kabartması olarak tarihe de geçti. (ekşi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carantinas -- 26 Mart 2014; 16:28:31 >

"Yine dene. Yine başarısız ol... Daha iyi başarısız ol."

Samuel Beckett

• Valla İzmiri ben çok seviyorum çok özgür bir kent. Keşke orda yasasam. Ayrıca Atatürk büstüde çok hoş kimse laf etmesin.

Not : Ak partiliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: carantinas

quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

quote:

geçen bir haber sitesinde gördüm doğruluğunu bilmem bu aralar herkez birbirine birşey söylüyor

İstanbul'a alınan otobüslerin tanesi Atatürk büstünden daha pahalı.İzmir'e yeni alınan otobüslerden 7 tane alınca 1 tane istanbul'a yeni alınan otobüslerin fiyatına denk geliyor.

önce oradaki rakamları okumayı öğrenin. Biri MİLYAR biri MİLYON hangisi doğru... o büstün de milyar dolar maliyeti olacak hali yok açıkçası. Büstü de gidip marmarayın maliyeti yaptınız bravo.

edit: izmir buca da 3 yıl önce dönemin ak parti'li belediye başkanı cemil şeboy tarafından yapımına başlanan atatürk maskıdır efendim(42 m). akıllara rio' daki hz. isa heykelini(38 m) getiren türkiyenin en büyük, dünyanın 10. büyük kabartması olarak tarihe de geçti. (ekşi)

Neyin kafasını yaşıyorsun İzmir'i savunuyorum zaten ben.Ayrıca milyon olarak aldım sence bir otobüs 4.5 milyar tl olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• AxeII kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu kapak çuk oturmuş bunlara Seçimde bizde cevabımızı verecez bize gavur diyenlere, çıldıracaklar. İzmir' i anca rüyalarında görürler hazımsızlar...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 26 Mart 2014; 17:07:50 >
  • quote:

Allah ını seven biri vursun beni.

• İzmir 5 yıl içinde oldukça gelişecek özellikle Bayraklı bölgesi izmir in yeni kent merkezi oldu birçok gökdelenler buraya yapılıyor.5 yıl içinde new york gibi bir şehir olacak gökdelenleriyle , şehrimi çok seviyorum.

Folkart tower , Megapol tower , Bayraklı tower , My plaza , Mistral tower , Ege perla , Sunset plaza , Megapol city , Folkart highlife gibi bir çok gökdelenler şu anda bayraklı bölgesine yapılıyor 5 yıl içinde bambaşka bir kimliğe kavuşuyor.

Orijinalden alıntı: Ainur

Valla İzmiri ben çok seviyorum çok özgür bir kent. Keşke orda yasasam. Ayrıca Atatürk büstüde çok hoş kimse laf etmesin.

Gidip görüp yaşamadan fikir beyan etmen zaten tipik br akpli olduğunu gösterir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mavi Siyah

quote:

Orijinalden alıntı: Ainur

Valla İzmiri ben çok seviyorum çok özgür bir kent. Keşke orda yasasam. Ayrıca Atatürk büstüde çok hoş kimse laf etmesin.

Gidip görüp yaşamadan fikir beyan etmen zaten tipik br akpli olduğunu gösterir.

8 ay yaşadim

Kaale alıp cevap vermeyin arkadaşlar Allah aşkına...

Orijinalden alıntı: vallee des larmes

quote:

Allah ını seven biri vursun beni.

büst fiyatları görmeyeli epey pahalılaşmış :D

adamlar utanmasa Atatürk büstüne verilen parayla dış borç kapanacak felan diyeceklerde o kadar abartmayalım demişler herhalde.

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

İzmir 5 yıl içinde oldukça gelişecek özellikle Bayraklı bölgesi izmir in yeni kent merkezi oldu birçok gökdelenler buraya yapılıyor.5 yıl içinde new york gibi bir şehir olacak gökdelenleriyle , şehrimi çok seviyorum.

Folkart tower , Megapol tower , Bayraklı tower , My plaza , Mistral tower , Ege perla , Sunset plaza , Megapol city , Folkart highlife gibi bir çok gökdelenler şu anda bayraklı bölgesine yapılıyor 5 yıl içinde bambaşka bir kimliğe kavuşuyor.

bir de kentsel dönüşümle sahilden yukarı bakınca gözüken gecekondu görüntüsü giderilse yeter.

Orijinalden alıntı: NitizeC

quote:

Orijinalden alıntı: user name

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Orijinalden alıntı: user name

beş para etmez kocaman bir köy. insanlarının bir kısımı çok iyidir bir kısımı ise kendisini beyaz türk diye ayırmış, kibirli, boyoz gevrek domat cumhuriyet laiklik bira vs.vs. sayıklayan saçma sapan tiplerdir. ama ne bir şey üretirler ne de beğenirler.

Saçma saçma konuşma hayatında İzmir'den bile geçmemişsindir sen

mavişehir 2.etap kırlangıç bloklardayım, doğma büyüme karşıyakalıyım. bana izmir'i anlattırma.

bu çok sertti

Kesinlikle... buca şirinyerden sevgiler...
    Kendi mesleğim adına üretmezler ama lafta izmirden ilerisi yok.. o derece..

Ama insanları bi ayrı saygılı.. ha birde sahili güzel allah için...

• Büyükşehir vasfı taşıdığını düşünmüyorum ben.Eskişehir beld. başkanı gibi bi adam lazım oraya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'e gitmiş bir büyüğüm büyük lağım farelerinin dolaştığını söylemişti. Lağım kanallarını açması için getirilmiş güya. Alt yapısının berbat filan olduğunu söylemişti. Expo Fuarı'nı kaybetmesinde alt yapı yetersizliklerinin olduğunu anlatmıştı. Ben gitmediğim için bir şey söyleyemedim tabii. Var mı bunun gerçekliği arkadaşlar?
    -Konak meydanın çimlerin de güreş tutan,takla atan acemi askerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: vallee des larmes

İzmir'e gitmiş bir büyüğüm büyük lağım farelerinin dolaştığını söylemişti. Lağım kanallarını açması için getirilmiş güya. Alt yapısının berbat filan olduğunu söylemişti. Expo Fuarı'nı kaybetmesinde alt yapı yetersizliklerinin olduğunu anlatmıştı. Ben gitmediğim için bir şey söyleyemedim tabii. Var mı bunun gerçekliği arkadaşlar?

o palavra alt yapı yapmak ciddi bir iştir .
  • Üstat İzmir rezil pis iğrenç bir yer gelmeyin ,kocaman köy valla siizn muazzam şehirlerinizin yanından geçemez kendinizi geri kalmış ve çağdaşlıktan uzak hissedersiniz İzmir de ,ulaşım hiç sorma kominist herif 90 dakika tüm ulaşım araçlarını kullanım hakkı sundu yıllar önce ,biz fakir ve köylü İzmir liler o yüzden toplu taşımayı çok kullanıyoruz ,eşşek herif alt yapıya hayvan gibi para harcıyor kim ne yapacaksa alt yapıyı biz ithal aydınlatmalar kentsel dönüşüm yalanıyla awmler ve kapıcı dairesinde bile oturamayacağımız rezildanceler görmek istiyoruz halbuki böyle kaldırımlar filan her hafta sökülsün takılsın ne bileyim modern olalım istiyoruz,utanmaz adam gidip ağaçları 3-5 kuruşa kooperatiflerinden alıyor lan öküz git getirt Almanya'dan 1500 avroya tanesini 2 ayda kurusun yenisini dik ne uğraşıyosun elin köylüsüyle alman fransız dururken ,zaten metroyu hiç sorma bitiremedi ki o akadar yardımcı oldular 8 defa mahkeme kararı ile durdurma 3 adet mütahitin ikisinin diğer partilerin ileri gelenleri ortak çıkması falan filan hep bahene ,ya bire deyus senki 35 katrilyon vergi ödeyen İzmir e 8 katrilyon yatırım yapmış bir hükümete birde tvlerden ileri geri konuşuyorsun bak Konya ya 6,5 katrilyon vergi ödemiş 11 katrilyon yatırım almış boyun eğ sus koltuğu bırak uçursunlar İzmir i bak ne güzel söyledi Binali bey körfeze bakın bomboş ben seçilirsem gemiden deniz gözükmücek dedi çektirecek oğullarının gemilerini seyreyle körfezi ohh mis

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.