Şimdi Ara

Sizce HDP Barajı Geçebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru net. HDP barajı geçebilir mi sizce ? Tahmininiz % kaç ? Cevaplarınızı bekliyorum. Seviyeli biçimde tartışalım.

Benim tahminim %9 civarlarında kalacak. Bu oyda Ak Partiye aşağı yukarı ekstradan 35 milletvekili olarak yansır.

• size sormak lazım, pazarlığı yapan sizsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikte geçemeyecek. Meclise girmekten daha karlı projeleri var. Ver başkanlığı al özerkliği.
  • antonidas kullanıcısına yanıt
    Hüseyin Aygün denen şahıs kendini teröristlere kaçırttı da sonra dönünce "dağdaki kardeşlerimden selam,sevgi getirdim" diye açıklama yaptı. Bu şahıs hangi partiden ?
    Sokak olaylarına destek verip bunları sokaklarda kollayan parti hangisi(HDP'yi geçiyorum onlar zaten belli) ?
    Terörist başını asmayan hangi partiler ? Yakalandığında da mı iktidar AK Parti'ydi? Yıl 99'da ?

Bu arada teröristbaşına kimse sayın demiyor,hdpliler hariç.
    Milli ordu subaylarına kumpas diyorsan ben anlamam kumpas işlerinden paralelci arkadaşlar varsa onlara sor.
    Son olarakta habur bir rezalettir kabul ediyorum. Gerekli dersleri aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Hüseyin Aygün denen şahıs kendini teröristlere kaçırttı da sonra dönünce "dağdaki kardeşlerimden selam,sevgi getirdim" diye açıklama yaptı. Bu şahıs hangi partiden ?
    Sokak olaylarına destek verip bunları sokaklarda kollayan parti hangisi(HDP'yi geçiyorum onlar zaten belli) ?
    Terörist başını asmayan hangi partiler ? Yakalandığında da mı iktidar AK Parti'ydi? Yıl 99'da ?

Bu arada teröristbaşına kimse sayın demiyor,hdpliler hariç.
    Milli ordu subaylarına kumpas diyorsan ben anlamam kumpas işlerinden paralelci arkadaşlar varsa onlara sor.
    Son olarakta habur bir rezalettir kabul ediyorum. Gerekli dersleri aldık.

terörist başına kimse sayın demiyor mu? hahahah. gündemi daha iyi takip et.
    birileri çıktı terör örgütü lideri ile görüşen şöyledir, böyledir dedi.
    Sonra terör örgütü ile görüştüklerini itiraf ettiler.
    Herkes biliyor kimlerin kimlerle pazarlık yaptığını, sokaktaki çocuk bile biliyor.
    Sen sosyal medyada duyduklarının üzerinden yorum yapıyorsun.
    O maaşlı çalışanların propoganda mesajları burada sökmez.
    Eski hükümetler terör örgütü liderini asmadı, sen ne yaptın?
    Git Türkiye şehit anaları derneğinin konuşmalarını dinle.
    Bu ülkenin şehitlerinin eli öbür tarafta yakanızda olacak.
    Pazarlığı yapan sizsiniz, planınız ortada, ortağınız da belli.
    Siz ortağınızın yüzde kaç oy alacağını da biliyorsunuzdur.
    Sorunun cevabını burada arama, git üstlerine sor.

Recep Tayyip Erdoğan'ın teröristbaşına "SAYIN" dediği bir görüntü göster, ben kendimi sınırsız çizdireceğim. HODRİ MEYDAN!
  • bu ülkede herkes kimlerin o kişiye sayın dediğini çok iyi biliyor.
    Bu ülkede herkes kimlerin şehitlere kelle dediğini çok iyi biliyor.
    Bu ülkede herkes kimlerin hangi amaçlar için kimlerle pazarlık yaptığını biliyor.
    Durumunuz vahimdir.
    Sosyal medya çalışmaları ve o tarz söylemler sizi aklamaz.
    Her şey ortadadır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Güzel kardeşim çamur at izi kalsın diyorsun. Sana HODRİ MEYDAN diyorum hadi getir görüntüyü bir daha buraya yazan namerttir,sınırsız çizdireceğim kendimi. Cumhurbaşkanımızın (Devlet başkanımız olacak inşallah) "Sayın" dediği görüntüyü göster hadi ? Lafta kalmasın ??
  • quote:

Güzel kardeşim çamur at izi kalsın diyorsun. Sana HODRİ MEYDAN diyorum hadi getir görüntüyü bir daha buraya yazan namerttir,sınırsız çizdireceğim kendimi. Cumhurbaşkanımızın (Devlet başkanımız olacak inşallah) "Sayın" dediği görüntüyü göster hadi ? Lafta kalmasın ??

googla gir.
    Kimlerin terör örgütü liderine sayın dediğini ve şehitlere kelle dediğini arat.
    İstediğin videolar çıkıyor.
    Sonra da kendini çizersin bir zahmet

• quote:

1-KONUYU DAĞITMA!

2-BU DA CEVABIN:

Size sormak daha doğru olur, genelde sokak eylemlerinde bu arkadaşlarla sırt sırta verip taş vs. atan,bunları koruyan kollayan aranıza alan sizlersiniz ..

İftira sizde takiye sizde ama biz delil getirince inanmazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://www.dailymotion.com/video/xnq61p_tayyip-apo-ya-sayin-sehitlere-kelle-dedi_webcam
    Al bakalım delil ama şimdiden montajdır şantajdır dediğini duyuyor gibiyim

• Arkadaşlar bizler hdp yi bir parti olarak değerlendiririsek şu an yaklaşık 3 milyon oyları var 45 milyonluk minimum seçmen kitlesinde bu %6-%7 arası kalır
    Eğer bağımsız girilirse o zaman yüksek oy oranlı illere bakmak lazım 10 tane toplamda bunların 7 sinde diğer partiler %40 i aşmış durumda yani ağrı Bitlis Diyarbakır Van Siirt de bağımsız girerlerse AKP burada full bile çekebilir bu illerden maksimum 10 milletvekili çıkarabilirler
    Tunceli de CHP ile kapışacaklar maksimum 1 tane çıkarabilirler
    Iğdır ise MHP ile kapışacaklari yer buradan da maksimum bir milletvekili çıkarabilirler
    Kalan Hakkari Şırnak ve Batman dan full bile çekse 10 tane Milletvekili zar zor çıkarabilir durumda
    Bu toplam ile 22 Milletvekili zor görebilecek bir parti bdp bu şekilde 5 Milletvekili düşmüş olacak hdp de yani oy oranı artması değil durağan bile kalamıyor hatta seçimlere bu saydığım partiler iyi hazırlanmış olursa bu 10 ilde 15 Milletvekili bile çıkaramazlar
    Benim nacizane görüşüm böyle sayın forumdaslarim umarım Türkiye için en hayırlısı olur seçimler

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi cocuk

Arkadaşlar bizler hdp yi bir parti olarak değerlendiririsek şu an yaklaşık 3 milyon oyları var 45 milyonluk minimum seçmen kitlesinde bu %6-%7 arası kalır
    Eğer bağımsız girilirse o zaman yüksek oy oranlı illere bakmak lazım 10 tane toplamda bunların 7 sinde diğer partiler %40 i aşmış durumda yani ağrı Bitlis Diyarbakır Van Siirt de bağımsız girerlerse AKP burada full bile çekebilir bu illerden maksimum 10 milletvekili çıkarabilirler
    Tunceli de CHP ile kapışacaklar maksimum 1 tane çıkarabilirler
    Iğdır ise MHP ile kapışacaklari yer buradan da maksimum bir milletvekili çıkarabilirler
    Kalan Hakkari Şırnak ve Batman dan full bile çekse 10 tane Milletvekili zar zor çıkarabilir durumda
    Bu toplam ile 22 Milletvekili zor görebilecek bir parti bdp bu şekilde 5 Milletvekili düşmüş olacak hdp de yani oy oranı artması değil durağan bile kalamıyor hatta seçimlere bu saydığım partiler iyi hazırlanmış olursa bu 10 ilde 15 Milletvekili bile çıkaramazlar
    Benim nacizane görüşüm böyle sayın forumdaslarim umarım Türkiye için en hayırlısı olur seçimler

Analiz için teşekkürler hocam ..

• Rica ederim kardeşim eğer bu konularda bir katkımız oluyorsa ne mutlu bizlere keşke tüm forumca sabahlara kadar konuşsak ancak herkesin ilgisini çekmiyor bu konular

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.