Şimdi Ara

Sizce hangisini tercih etmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Aklımda 2 telefon var ama hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum açıkçası. Şuanlık kafama yatan Samsung markasının s25 modeli ve Apple markasının iPhone 15 modeli fakat hayatım boyunca hep Android kullandım ama artık iPhone geçsem mi geçmesem mi karar veremedim. Hep Android de kamera sorunları yaşadım görüntüleri iPhone kadar güzel değildi. Aklımda da iPhone geçmek vardı ama Android kadar ömürlü olur mu orası muamma kullanmadığım için Samsung S25 ise daha Teknolojik ve donanımsal açıdan iyi gibi sizce siz bana hangisini önerirdiniz? İPhone bir geçesim var ama karar veremiyorum.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 tek dezavantajı 60 hz oluşu,Ama deneyimin yoksa cok zorluk cekersin,Anroid tarafinda sadece samsung var gibi düşünme vivo x300 bak onunda tek dezavantajı arayüzüdür..Bu saatten sonra 15-16 alınmaz min alinicak cihaz 17 olmali..

Kardeşim de iphone 11 kullanıyor ondan dolayı hakimim onun 11'nide 15 ile değiştirmeyi düşünüyorum, iphone çok seviyor diye . Ama bende samsung a34 kullanıyorum geçsem mi bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnızkurt034 -- 6 Eylül 2026; 12:8:19 >

Hesap kitap meselesi,almak istiyorsan 2. El temiz belki garantili devir sayısı düşük bak en azindan olurda alışamazsin satarken para kaybın minimum olur..

• İllede samsung olcaksa minimum bence s26 alın. İphone için ise 120hzlik birşey alın ve unutmayın pil sorunu yaşayacaksınız pro’larda 13 14 15 16 pro modellerde. Plus model iphone alsanız ondada 60hz sorunu var ama şarj süresi çok güzel uzun. Yani galiba minimum 16 promax almalısınız. En düşük.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.